Opublikowano 11 lipca 201311 l Sprawdźcie swoje ekwipunki, każdy dostał 3 karciochy do odznaki "Steam Summer Sale 2013" :>. MOAR $$$ Nie każdy
Opublikowano 11 lipca 201311 l Warto zerknąć na te karty z sale, jest 10 kart, każda z feature grą każdego dnia i gry tam wymienione dostaną na setke karty od danego dnia (tak mi się wydaję), ciekawe jaka będzie promocja na Reusa i Kerbal Space Program. Edytowane 11 lipca 201311 l przez hay
Opublikowano 11 lipca 201311 l ahahaha xD I to są te mystery cards!? Ale żena ;/. Edytowane 11 lipca 201311 l przez raven_raven
Opublikowano 11 lipca 201311 l Grał ktoś w Scribblenauts? Zastanawiam się nad tym. Ale obawiam się, że znudzi mi się po 10 minutach.To fajna zabawka i tak należy do tego podejść. Łamigłówki nie są trudne i w większości przypadków sprowadzają się do znalezienia odpowiedniego wyrazu - szczególnie dobre jeśli ktoś chce potrenować słówka z angielskiego. Generalnie można się pośmiać, troszkę wykazać kreatywnością, ale przyznam, że po zrobieniu 3/4 poziomów powoli całość zaczęła mnie nużyć, a wymogi do swego rodzaju achievementów to lekka przesada jeśli chodzi o monotonię. EDIT: I warto przeczytać jeszcze to, zamiast spekulować - http://store.steampowered.com/promotion/summerfaq/ Teoretycznie jeśli ktoś jest w stanie się logować co 8 godzin na te głosowania, to nie wydając grosza ma szanse na komplet kart. Edytowane 11 lipca 201311 l przez Suavek
Opublikowano 11 lipca 201311 l Poza tymi ofertami na głównej stronie jest sporo ciekawych rzeczy w reszcie katalogu: Dodatki do Skyrima -50 %, Torchlight 2 -50%, CS:GO -66 %, Dragon Age Ultimate Edition -70 %,Fallout New Vegas Ultimate -40 %...
Opublikowano 11 lipca 201311 l Cholera, rynek też źle funkcjonuje, próbuję wystawić te karty z Summer Sale i w ogóle się nie pokazują na spisie przedmiotów.
Opublikowano 11 lipca 201311 l l4d2 moze z tydzien temu -75% dzis tez civ5 wszedzie bylo -75% tutaj -50% szukaja frajerow
Opublikowano 11 lipca 201311 l Jak zwykle... jeśli coś nie jest w daily czy flashu a nie jest przecenione wyżej niż 50% to czekacie do ostatniego dnia promocji i najwyżej wtedy kupujecie. No i kto by pomyślał, że marketplace nie działa poprawnie pod naporem klientów wciskających F5 co 3 sekundy...? Wróćcie za kilka godzin i będzie jako tako działać. A kto chce sprawdzić wszystkie promocje to niech zerknie tu - http://steamdb.info/sales/
Opublikowano 11 lipca 201311 l Mogli chociaż serwery przygotować, bo sklep i rynek leżą i kwiczą. Jak tutaj robić biznesy ;/.
Opublikowano 11 lipca 201311 l Niektórzy już gry odpalili aby karty farmic a tutaj taki cios polaczki
Opublikowano 11 lipca 201311 l Są karty w HM więc chociaż jedna rzecz na plus. Promocji na razie jeszcze zbytnio nie przeglądałem ale myślę, że coś dla siebie znajdę Szkoda, że tegoroczna odznaka za SSS jest taka wykręcona.Miałem nadzieję, na coś niej $$$ żernego:( OMG jak ten sklepik muuuuli Edytowane 11 lipca 201311 l przez Paliodor
Opublikowano 11 lipca 201311 l Eh, nic się nie da kupić bo też zaczęło mi wywalać error 503:/ Coś czuję, że dzisiaj się pozbędę całej kasy zebranej na kartachXD
Opublikowano 11 lipca 201311 l Oj co pół roku to samo - wybija 19:00 i wszyscy płaczą, że nie działa. Za 2-3h wszystko wróci do (jako takiej) normy. No cierpliwości, nawet na flashe macie 8h. ;p W sumie ciekawe czy Fallout New Vegas dadzą -75%. Za 5 Euro bym nie pogardził wersją Ultimate.
Opublikowano 11 lipca 201311 l CS:GO fajne? Czuc klimat 1.6? Klimat tej starej gierki jest jedyny w swoim rodzaju. Wciąż lepsze niż kol o duti i butelfild. Nie żałuję wydanej forsy a teraz jest jeszcze tańsze.
Opublikowano 11 lipca 201311 l W sumie szkoda, że te karty nie działają jakoś wstecz. Hotline Miami to jedna z nielicznych gier gdzie mam komplet achievementów, wszystko odkryte i 'wymasterowane', a tu trzeba parę godzin znowu spędzić jeśli się chce karty. Trochę na siłę...
Opublikowano 11 lipca 201311 l Mam steama jakis czas i tak wszedlem przypadkowo do tego tematu i czytam. Jakies karty, odznaki, idlowanie. Nie wiedzialem ze takie opcje tam sa. Starosc KOntera sobie kupilem za groszki, bedzie ubaw pewnie
Opublikowano 11 lipca 201311 l http://steamdb.info/sales/ Tu chyba najlepiej ogarnąć co jest przecenione. A przecenione jest... bazylion gier O_o. Edytowane 11 lipca 201311 l przez raven_raven
Opublikowano 11 lipca 201311 l Ja nie mogę nic kupić ze strony nie mogę się zalogować a przez klienta nie akceptuje mi karty.
Opublikowano 11 lipca 201311 l Sprawdź czy nie wpisałeś polskich znaków gdzieś. Powinno być np Lodz a nie Łódź, etc... Mnie właśnie wpadły 3 karty za zakupy
Opublikowano 11 lipca 201311 l A Wasze karty pojawiają się na rynku? Ja niby wystawiam, ale żadnej cholery nie widzę w spisie dostępnych do kupna jak sobie wyświetlę. Szlag by to.
Opublikowano 11 lipca 201311 l Nie wiem, nie zamierzam sprzedawać - tego badge'a chcę mieć. Ale i tak cena widzę marna bo spada na łeb na szyję.
Opublikowano 11 lipca 201311 l A Wasze karty pojawiają się na rynku? Ja niby wystawiam, ale żadnej cholery nie widzę w spisie dostępnych do kupna jak sobie wyświetlę. Szlag by to. Ja żadnej nie widziałem, a właśnie widze że poszły karty z B:I za 1 euro sztuka. Wtf, a sądziłem, ze póki ceny nie spadną do 20-30 centów to nikt nie kupi. Przypuszczam, że z takim burdelem na serwach każdemu tak wybiórczo karty pokazuje i się ma szanse być u kogoś na pierwszym miejscu z obojętnie jaką ceną... Edytowane 11 lipca 201311 l przez hay