Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 705,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Nie kupiłeś, bo jesteś ubogim nerdem.

To, że mam GO nie oznacza, że już nie koffam 1.6.

grałem w Go jak byl free weekend. Ale to nie to samo :(

Opublikowano

Mi się podoba, przypomina trochę CS 1.6, wygląda ludzko i grało się całkiem fajnie. Nawet nie dostawałem tak bardzo po (pipi)e, K/D 0.85 w pierwszej grze i czwarty w drużynie :D.

Opublikowano

Dark Souls za 33zł? No, to to ja rozumiem. l

Opublikowano

do ktorej godziny? bo w robocie siedze i steam zablokowany ;/

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Szprota mi się pyta, bym Was się zapytał. Kupił przedwczoraj HL2 kartą, a teraz przy próbie kupna L4D2 odrzuca mu tą samą kartę. Wiecie o co może chodzić?

e: już mu przeszło xD

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Kur.wa mi też właśnie ciągle odrzuca teraz. Co do chu.ja :/

Opublikowano

Odrzuca kartę, bo serwer jest przeciążony i nie wyrabia.

Opublikowano

kurde, cos nie moge kupic przez koma ;/ wezmie ktos dla mnie dark souls jako gifta? po 18 bede na chacie to oddam kase

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Ja tam nie mam ochoty się (pipi)ić z problemami Dark Souls. Nawet jak by było za 5 zł. Poczekam na 2.

Opublikowano

Pojechali. Jako flash dali Civ5 -50% Tyle ze civ jest -50% w czasie calej promocji az do 22 :D

Chyba zauwazyli swój błąd bo zmienili na -75%

Gold tez jest na -75% :D

wydam 9.99 czyli pewnie karty nie dostane ;)

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Mi zawsze odrzuca kartę gdy chcę automatycznie kupić.

Ale jak edytuję opcję, wprowadzę znowu ten sam nr karty i kod to przechodzi bez problemu. 

Opublikowano

Pojechali. Jako flash dali Civ5 -50% Tyle ze civ jest -50% w czasie calej promocji az do 22 :D

Ja widzę, że jest - 75%

Opublikowano

U mnie jest napisane, że Civ5 jest -75% (7,5 euro).

edit. sanowabicz

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Rzucili się na Dark Souls, a na Amazon już był i z pewnością będzie ponownie wkrótce za 7 dolarów. Klucz Steam.

Poza tym jak wyżej - kijowy port i G4WL jakoś zniechęcają od zakupu.

Generalnie wygląda na to, że można spodziewać się odpowiedzi Amazonu i innych sklepów na promocje steamowe, więc sprawdźcie kilka razy oferty zanim się rzucicie na zakup w Euro na Steam.

Opublikowano

co takiego tragicznego jest w tym pctowym dark souls?

Opublikowano

Gays For Windows Live, i pierdoły które trzeba modowac by gra byłą znośna - aka kursor myszy który nie znika z ekranu jeżeli grasz padem. Problemy z kamerą... i masa tego typu syfu.

Nawet Day9 jak streamował to mówił, ze uruchomienie gry w normalnym stanie zajęło mu jakieś 3 godziny.

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Tylko, że większość ma  na steamie już trochę waluty z kart - czyli i tak wychodzi taniej.

Co do DS to niska rozdzielczość tekstur, G4WL, sterowanie. Co sobie nie wymyślisz to jest kiepsko zrobione. Oczywiście są fixy, ale niesmak pozostał...

edit. proszę nie pisać w tym samym momencie co ja! To już druga osoba mi się wcina w wypowiedź!

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Ok Civ5 Gold jest już u mnie :D

teraz mam nadzieje ze wygra glosowanie portal2 i kolejny przyjedzie :D

@down

no ja mam 6.5e przygotowane na Portal2 i Me. Wiec musi byc to i to!

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Ja grałem cały czas na czystym DkS bez żadnych fixów, modów i grało mi się bardzo dobrze. Wiadomo, są spadki płynności, ale nie przeszkadzało mi to jakoś bardzo, a 70h w grze nabite łącznie z calakiem. :)

@edit

Ja chciałbym, żeby ME wygrało głosowanie. <3

Edytowane przez suteq