Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Torczlajt 2 jak walną 75% to bedzie 4,75 euro, chyba niższa cena za tę grę to już złodziejstwo.

Oby ME tera wygrało, a potem o 19 poproszę The Swapper -50%.

W ogóle jestem ciekawy czy będzie jakikolwiek sale na FEZa, bo nawet nie ma aktualnie -10% ani nic.

Edytowane przez hay
Opublikowano

nie ogarniam tego całego steamowego szaleństwa z promocjami ale właśnie dostałem kartę Elizabeth i Catherine z Civa 5. Co mogę z nimi zrobic (tylko nie piszcie że za friko wam dac :D )

Opublikowano (edytowane)

Możesz spróbować sprzedać na Steam Markecie.

Choć pewnie idą za parę groszy.

Ewentualnie jeśli masz jeszcze inne karty, to możesz się wymienić, zdobyć komplet z jakiejś gry i spróbować coś wycraftować (jakieś gó.wna do profilu: tła, emotki itp.)

Edytowane przez Accoun
Opublikowano

W ogóle jestem ciekawy czy będzie jakikolwiek sale na FEZa, bo nawet nie ma aktualnie -10% ani nic.

zwykle jak nie ma nawet 10% na gre to sie nie pojawi przez caly sale ani w daily ani flash ani glosowaniu. zdaje sie 2 tygodnie temu bylo 50% znizki na gogu

Opublikowano

Tak, wiem że był na GOGu, ale nie chcę DRM-free to raz, a dwa ze Steama (pipi) Phil Fish dostałby mniej niż od GOGa.

No trudno, obęde się bez Feza.

Opublikowano (edytowane)

Suavek, od grania w Super Hexagon nie dostałeś padaczki ani oczopląsu? Przecież te pulsujące kolory... gierka pod względem konceptu wygląda super, ale boję się o moją głowę :D.

e: Saints Row 3 i The Walking Dead dostały karty. Czy ja wreszcie będę miał czas by pograć? Na razie człowiek bez przerwy musi idlować :P.

Ech, GTA IV wygrało... a liczyłem na promkę na ME.

ieYakj7.jpg

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

Suavek, od grania w Super Hexagon nie dostałeś padaczki ani oczopląsu? Przecież te pulsujące kolory... gierka pod względem konceptu wygląda super, ale boję się o moją głowę :D.

Nie dostałem, o dziwo. O wiele gorzej działał na mnie Hotline Miami czy też większość FPSów - nawet tych z wysokim FOV. Gierkę opisywałem w temacie o indykach. Skoro zwykły śmiertelnik taki jak ja zdołał "przejść" całość, to znaczy, że nie jest tak ciężko jak może się wydawać. Kwestia wprawy i przystosowania obrazu pod siebie. Ja na przykład gram w oknie, gdyż o wiele więcej w ten sposób ogarniam niż na full screenie. Także o wiele lepiej mi się spisywała klawiatura sprzed kilkunastu lat (głębokie przyciski), aniżeli na laptopie. Odrobina praktyki i wyczucia i nawet szósty level można ogarnąć. Inna sprawa, że mimo wszystko trochę szczęścia i "wczucia" jest potrzebna.

Gra mi się spodobała głównie dlatego, że nie jest to zapamiętywanie poziomów jak np. w jakichś trudnych platformówkach, czy też inne wałkowanie ciągle tego samego aby przejść jakiś trudny moment pod koniec poziomu, tylko czysta zręczność i skupienie. "Przejście" poziomu wymaga minuty, a ilość "game over" jakie się słyszy jest powalająca. Mimo tego jednak gra się dalej, i dalej, i dalej, z klasycznym komentarzem "jeszcze jedno podejście". Tak jak przy Super Meat Boy'u się tylko frustrowałem i irytowałem, po czym rzuciłem grę w cholerę, tak tutaj nawet polegając bawiłem i nadal bawię się przednio.

e: Saints Row 3 i The Walking Dead dostały karty. Czy ja wreszcie będę miał czas by pograć? Na razie człowiek bez przerwy musi idlować :P.

No comment... Graj normalnie, a niech karty wpadają przy okazji. Jeszcze trochę i co druga gra na Steam będzie miała karty, a ich wartość już i tak jest śmiesznie niska, więc czy to ma sens tak teraz wszystko na hurra? Osobiście idluje tylko w tym co mam na dysku ograne, albo co nie wymaga dużej instalacji. Nie babram się np. w instalowanie TF2 aby dostać 4 karty warte pół euro... Walking Dead ogarnę jak kupię 400 Days.
Opublikowano (edytowane)

nie wiem co za debile glosuja na sale -75% na gta4. zamiast portala/me 

No dokładnie. Cholerna gra jest co sezon w promocji, a Mirror's Edge nie za bardzo. Co zrobić :(.

gooncave miał być jednorazowy

@Suavek: po prostu założyłem sobie, że nie wydam prawdziwej złotówki na tym SSS, tylko wszystko z kart się postaram. Na razie idzie całkiem nieźle :D. Chociaż teraz jak kupiłem FEZ-a i Super Hexagon (a oba nie mają kart), to portfel zjechał prawie do zera. No cóż, i tak darmowych gierek mam już chyba z pięć albo sześć.

Edytowane przez raven_raven
Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Ale kart do zdobywania. HM, SR3, TWD. <3

lol, zagłosowałem i dostałem kartę z TR

xDD

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Ale zdajecie sobie sprawę, że większość gier, które są/będą we Flashu trafią też do daily?

ME był o tyle "niekorzystny", że "tylko" 70%. Bywał -75% i to stosunkowo często. I tak będzie powtórka, nie bać się.

Opublikowano

Mi dzisiaj całkiem sporo kart wpadło.Za samo głosowanie wpadają te SSS karty więc może bez problemu mi wpadnie ta odznaka za tą wyprzedaż. No chyba, że sobie je wszystkie opcham w ostatnim dniu przecen, a nóż może ceny pójdą w górę XD

Gość suteq
Opublikowano

Zastanawiam się czy nie kupić Bit trip runner 2. Grał ktoś? Lepsze od 1?