Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hitman kupiony! Aż dostałem gorączki. Czekam na DE:HR.

PS. Ma ktoś Hitmana? Ten Sniper Challege fajne? Bo nie wiem, czy instalować.

Edytowane przez Shankor

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 705,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Hitman kupiony! Aż dostałem gorączki. Czekam na DE:HR.

PS. Ma ktoś Hitmana? Ten Sniper Challege fajne? Bo nie wiem, czy instalować.

błąd.

Nie kupuj nic na steam w czasie tej wyprzedazy będąc napalonym.

Amazon codziennie robi price match. Mozna wyrwac taniej.

No i Hitman byl juz niedawno smiesznie tanio tak samo jak DE:HR ( 2.99)

Opublikowano

Ludzie to kompletni debile. Cena za karty z W2 były wysokie, nawet po 0,8 ojro, ale nie debile wystawiają karty po 0,30. Co za zj.eby bez mózgu. 

Opublikowano

Ludzie to kompletni debile. Cena za karty z W2 były wysokie, nawet po 0,8 ojro, ale nie debile wystawiają karty po 0,30. Co za zj.eby bez mózgu. 

ok 19.10 schodziły po 2e. Mnie ciekawi co za matol kupił :D Ja nauczony jak to wyglada poczekałbym az stanieje do 0.3

Opublikowano

No i Hitman byl juz niedawno smiesznie tanio tak samo jak DE:HR ( 2.99)

Na steamie? Bo ja nie mam zamiaru wydawać kasę i kupować gry, tylko wymienić zysk z kart na gry.

Opublikowano

Też wam teraz mimo wystawienia karty na markecie, ale po wejściu w kartę nie widać waszej oferty? Dopiero po kilkunastu minutach pojawia? 

@edit

Też wam się pojawia przy wystawieniu karty, że rynek jest obciążony lub konto zostało ograniczone? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wzialem tomb raider, z kasa z kart wyszedl mnie ponizej 5euro, taniej nie bedzie

Opublikowano

@Shakira

Sniper Challenge to był dodatek do preordera - teraz nie da się go już mieć. Czy warto instalować - można. Czy warto by było osobno kupować - raczej nie.

Opublikowano

nope. 12,5 vs 15,6

Na amazonie trza było wziąć AoEIII za $10 jakiś czas temu i dostać -$5 na AoE II, zaczekać do promocji i dołożyć do tego kod na -15% by w sumie za $13,5 mieć obie te gry :P.

A z kartami jest taki syf, po prostu wystaw i czekaj. W końcu się pojawi. Niestety odbiera to możliwość dostosowywania ceny do rynku, ale co zrobić. Trzeba liczyć, że się dobrze trafiło przy wystawianiu.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

U mnie obie za 10 funtów, WTF? ;p Chociaż i tak nie miałem zamiaru kupować, zbyt czasochłonne wszystkie te strategie.

EDIT: Jest jakaś strona do sprawdzenia poprzednich sale'i i najniższych cen danych gier? Bo Vampire: Bloodlines to chyba nigdy nie kupię, teraz się szarpnęli ledwie na 25 % zniżki ;/

Edytowane przez piecia997

Opublikowano

kupiony wiesiek 1 i 2 + to the moon.

Opublikowano

Nic się nie dzieje, to nie ma wpisów. :)

Opublikowano

No System Shock 2 przecenionego -75% to się nie spodziewałem tak szybko, prawdę mówiąc. Ale nie kupuję - i tak nie zagram w najbliższym czasie.

PS. Serio chce się Wam instalować gierki nierzadko ważące kilka-kilkanaście gigabajtów i zasyfiać rejestr tylko aby wyfarmić karty warte kilkanaście centów?

Opublikowano

No System Shock 2 przecenionego -75% to się nie spodziewałem tak szybko, prawdę mówiąc. Ale nie kupuję - i tak nie zagram w najbliższym czasie.

PS. Serio chce się Wam instalować gierki nierzadko ważące kilka-kilkanaście gigabajtów i zasyfiać rejestr tylko aby wyfarmić karty warte kilkanaście centów?

jedyna gra jaka sciagnalem dla kart ( nie mialem na dysku ) to WD. Lepiej spytaj kruka_kruka :>

Opublikowano

Tak, serio, bo nie dość, że wszystko robi się samo, to jeszcze będzie kasa na przyszłe gierki. Takim sposbem mam już 11 euro w portfelu. 

Opublikowano

Potrzebne mi 0,80 ojro. Jeśli byłby ktoś chętny, to mogę się wymienić za kilka kart, albo jakieś konto premium.