Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja za moje karty z 3 gier zarobilem 1,59€ :potter: jeszcze mam chyba ze 3 gry z ktorych moge miec karty, moze mi sie uda dozbierac do portala 2 zanim sie skonczy promo...

Opublikowano

"July 11 - July 22"

Miło jest podyskutować w tym temacie, ale tak patrząc na niektóre pytania, to serio byście czasem zerknęli na stronę główną, albo do wyszukiwarki... ;)

Opublikowano

"July 11 - July 22"

Miło jest podyskutować w tym temacie, ale tak patrząc na niektóre pytania, to serio byście czasem zerknęli na stronę główną, albo do wyszukiwarki... ;)

Ja nie mogę się doczekać, kiedy wpadnie kolejna osoba i zapyta, o co chodzi z tymi kartami ;).

Opublikowano

oj tam oj tam, tutaj najszybciej sie moglem dowiedziec ocb niz zmudnie sledzic 50 niepotrzebnych linijek na steamie :potter: :D a co do randomow: kto wspomoze symbolicznym 1€? :D

Opublikowano

ja juz wspomoglem ravena symbolicznymi 20 groszami :D

swoja droga torchlight znowu kilka lat przed diablo jesli chodzi o dobre pomysly. np to ze itemy wymagaja lvla ALBO jakies minimalnej wartosci wspolczynnikow postaci np luk ktory wymaga lvl 16 albo 15 str+40 dex dzieki czemu moge go zalozyc juz na lvlu 7.

Opublikowano (edytowane)

wiecej gier, wiecej lat odkad jestes na steam, poprzednie eventy. najszybciej wyleveluja cie jakies humble bundle albo wlasnie karty. z takiego psychonauts to po 0,08 euro juz chyba sa

btw. zmienilem zdanie i jednak czekam jeszcze na jedna gre. ktos bedzie chetny na 4pack castle crashers jesli wpadnie do 75% mniej zone?

actualy nevermind. jesli trafi do 75% to styknie mi z kasy za minimalizowanie gier

Edytowane przez Gattz
Opublikowano (edytowane)

kupilem pakiet kart z psychonauts i nie podnioslo mi poziomu, moze dla tego ze go nie mam :)

Edit: dobra wychu*jalem sie

Edytowane przez flaczki