Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

czy na steamie idzie doladowac konto tylko na okreslona kwote czy idzie zaplacic tyle ile trzeba? 

nevermind

Edytowane przez Rayos
Gość suteq
Opublikowano

Mozna doladowac kwotami określonymi z góry. 

Ale wystarczy robić zakupy kartą i steam pobierze z konta tyle ile trzeba. 

Opublikowano (edytowane)

Respec potsy na steam workszopie są. Dev niby tam gadał, że to dlatego zeby gracz szanował swoje decyzje i w ogóle myslał nad tym co robił, ale to takie leniwe pieprzenie ;)

BTW - w to nie ma co grac na innym niz najwyższym poziomie. A i tak jest całkiem łatwo..

Edytowane przez Dark Serge
Gość ragus
Opublikowano

Mark of the ninja to chyba super gra, co nie? Bo coś tam o niej kiedyś słyszałem. 

Opublikowano

Wziąłem Assassin's Creed 1,2, Brotherhood i Revelations. Mam nadzieje ze faktycznie seria jest niezla.

Jeżeli miałbym uszeregowac od najlepszej do najgorszej to:

AC1 -> AC3 -> AC2 -> AC:R i na końcu AC:B które jest prawie niewarte grania xD

• Minusik 1
Gość ragus
Opublikowano

Wziąłem Assassin's Creed 1,2, Brotherhood i Revelations. Mam nadzieje ze faktycznie seria jest niezla.

Tylko weź sobie rozplanuj to jakoś w czasie i nie graj we wszystkie części pod rząd, bo monotonia cię zabije gdzieś tak w połowie brotherhooda. 

Opublikowano

AC2>AC:B>AC>AC3>AC:R

Wpis.

Zaczynam powoli tupać ze zniecierpliwienia kiedy będzie Monaco w daily, może to się źle skończyć dla moich odłożonych eurosków na steam wallecie :(