Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 Źle spojrzałem niestety nie ma w 4packu Infestation Survival Stories więc biore sam, ale na tego TL2 to nie ma chętnych? Cytuj
Suavek 4 804 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3k8Qt6jzLmI#t=254s Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 (edytowane) I tak już 65% wiec nie staraj się mnie przekonać - 11 zł najwyżej nie zjem kebaba Edytowane 18 lipca 2013 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
Suavek 4 804 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 (edytowane) To niech chociaż pozostali kupią sobie kebaba zamiast tego potworka. Edytowane 18 lipca 2013 przez Suavek Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 Kupno "Bore Z" kojarzy mi się z pewną sytuacją sprzed lat. Siedzę sobie z dziewczyną w parku na ławce, jesień, późne popołudnie, więc szarość nie jest obca. Podchodzi żulek, taki życzliwy, bez agresji i prosi o 2 zł. Standardowe "Niestety nie mam nic z drobnych" nie zadziałało i Pan wciąż się grzecznie dopomina. No to szukamy po kieszeniach - nic. Zaglądamy do portfela, nic.... Pan wciąż prosi, zaczyna flirtować z dziewczęciem - trza się gościa pozbyć i to zaraz bo konkurencja do ołtarza. Pech chciał, ze najdrobniejszym nominałem było 10 zł. No cóż, dajemy Panu z nadzieją, że się ucieszy i oddali w euforii. Oddalić się oddalił, ale euforia była na tyle silna, że pierw nasz drogi żulek owy banknot wziął i płacząc ze szczęścia nad kwotą jaką otrzymał..... zjadł na naszych oczach. To i tak lepiej wydana kasa niż owe "Bore Z" Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 Na własne oczy muszę się przekonać Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 (edytowane) Jeśli ktoś kupił dopiero Portal 2 i chce pierwszy raz, powoli i spokojnie robić kooperację ( wszystkie acziwy ) to zapraszam. Pewien frustracik się wykruszył i szukam kogoś nowego ; ) PS : Z obytymi w tym trybie nie gram . Nie ma to jak wspólne, "pierwsze" kombinowanie. Edytowane 18 lipca 2013 przez Sebastian Ś. Cytuj
lmz 48 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 Deus Ex: HR - najlepiej w życiu wydane 7,50. Cytuj
Suavek 4 804 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 /me zapłacił 170zł za Augmented Edition w dniu premiery... Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 (edytowane) Narazie tragedii nie ma, animacja trochę drętwa, ale da się grać. Mimo wszystko i tak najbardziej jestem zadowolony z zakupu dwóch pierwszych cześci serii Divinity - Divine Divinity i Beyond Divinity - ogrywam własnie Divine i klimat mnie miażdży - nigdy nie potrafiłem się zabrać za tą gierke, zawszę pokonywała mnie bariera językowa ( jak ktoś grał to wie że trzeba czytać książki, notatki żeby wiedzieć co robić dalej ) - no i soundtrack w grze jest po prostu prześwietny, sama nutka w menu już po prostu miażdży, albo ta jak przekroczy się most = POEZJA. Main Theme Edytowane 18 lipca 2013 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
Suavek 4 804 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 No tu dobrze zrobiłeś. Beyond co prawda nie grałem, gdyż naczytałem się wielu negatywnych opinii, ale Divine Divinity jest naprawdę świetnym RPG. Na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie klona Diablo, ale w głębi jest naprawdę rozbudowanym cRPG z ogromną swobodą zarówno w wykonywaniu questów i prowadzenia dialogów, jak i rozwoju postaci (dostęp do drzewek wszystkich profesji). Przedstawienie świata i ogólny klimat też pierwszorzędne. Do tego chyba jedna z nielicznych gier, w której nawet tak zwany "sewer level" mnie nie nużył. Bariera językowa? Gra została wydana w polskiej wersji językowej. No ale to pudełkowa - digital chyba PL nie mają. Kto nie grał niech rozważy zakup, szczególnie, że gra kosztuje grosze. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 No tak teraz barier żadnych nie ma, chodziło mi o lata w których pocinałem w poczciwego Diabełka i szukałem podobnych alternatyw. Ja jako człowiek który rzadko zwraca uwagę na soundtrack ( nie wiem taka moja choroba ), to ten naprawdę mnie miażdzy - jestem po prostu zachwycony muzyką która zmienia się zależnie od lokacji i dodaje takiego klimatu że szczęka miążdzy mi jaja Jak ktoś nie grał to niech bierze! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 ja polecam van helsinga miałem pograć 30 min i zobaczyć co to a grałem od ostatniego posta do teraz 5h Gra wciągnęła mnie jak diablo 1 i 2 hehe pomyśleć że za diablo 3 dałem w dniu premiery prawie 200 zł i po 6h odechciało mi się grać a za to dałem ok 10 zł (reszta z odznak) Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 van helsing to zdaje sie jedna z tych gier co wsysa na poczatku a potem szybko sie przejada. gdzies tak w trakcie pierwszego przejscia Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 za 4 euro to i tak dobrze bilet do kina droższy a film trwa 2h max Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 5,49 euro wiec wiecej niz bilet na 2d Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Deadlight - fajne / nie fajne? Wygląda ładnie. Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Deadlight fajne, ale sterowanie potrafi mocno zirytować, plus jest to gra w sumie na jeden raz. 1 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Kupiłem wczoraj tego Torchlighta że mocno mi się giera spodobała to namówiłem brata i zakupiłem mu gifta żeby sobie pocisnąć w coopie - niby wszystko ok gift wysłany on go dostał, ale tu zaczęły się problemy. Najpierw nie mógł powiązać swojego konta steam z tym od Runic Games, wkoncu jak mu się udało to steam zaczął wariować i nie dawał mu sie na konto zalogować. Gdy wkońcu mu się udało - co się okazało? Że Torchlight zniknął, nie ma go w grach, historii, nawet w sklepie pokazuję że musi kupić, a kasy jak nie ma tak nie było. Spotkał się ktoś z Was z czymś takim? Gifta do mnie nie cofło więc nie wiem gdzie jest problem Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Pisz do steam. Ich suport odpisuje. Ba! Nawet jest pomocny. Cytuj
Suavek 4 804 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Czy ja wiem... na razie 3/4 zakupów wyprzedaży zafundowali mi maniaki zbierające karty. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 19 lipca 2013 Opublikowano 19 lipca 2013 Torchlight II fajny ale najwidoczniej embermage jest popsuty. Szewczyk pisał, że ma problemy z bossami na weteranie; wczoraj ubiłem ostatniego bossa na tym poziomie - za pierwszym razem, z pomocą 4 potionów i stojąc prawie cały czas w jednym miejscu. Trochę to niepoważne, bo grało się w to jak w Diablo z itemami kupionymi na markecie :confused: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi