Opublikowano 19 lipca 201311 l 4 potiony? to faktycznie popsuty cos. inne klasy nawet tyle nie zuzywaja patrzac po prezentacjach buildow
Opublikowano 19 lipca 201311 l Torchlight II fajny ale najwidoczniej embermage jest popsuty. Szewczyk pisał, że ma problemy z bossami na weteranie; wczoraj ubiłem ostatniego bossa na tym poziomie - za pierwszym razem, z pomocą 4 potionów i stojąc prawie cały czas w jednym miejscu. Trochę to niepoważne, bo grało się w to jak w Diablo z itemami kupionymi na markecie :confused: no mam robota co leczy. mam 3500 zycia obrazenia po ok 500 + robot co biega i strzela. Mój kot ma 3k zycia i zwykly czempion to wyzwanie D: @Down wczoraj bylo z tego co pamietam. jak bedziesz widzial Gta4 -75% sprawdz sa na 99% tez bedzie w promocji Edytowane 19 lipca 201311 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 19 lipca 201311 l Skyrim bedzie jakos mocniej przeceniony? Tylko on mnie w sumie interere
Opublikowano 19 lipca 201311 l Zdaje się, że na wszystkie GTA już było -75%. Czekam na powrót przecenionego Bastionu, bo przespałem ; / Podstawke Civ5 warto? Samo dlc 20 ojro [']
Opublikowano 19 lipca 201311 l Zdaje się, że na wszystkie GTA już było -75%. Czekam na powrót przecenionego Bastionu, bo przespałem ; / Podstawke Civ5 warto? Samo dlc 20 ojro ['] Wez Golda za dyszke. Obecnie moja ulubiona giera na PC
Opublikowano 19 lipca 201311 l Podstawke Civ5 warto? Samo dlc 20 ojro ['] Napisze ci co ktos inny napisał : 21:05 - raven_raven: Jak będziesz miał chwilę to możesz alienatorowi odpisać, że podstawkę warto w (pipi) nawet bez DLC 21:05 - raven_raven: a to ponieważ w skład podstawki weszły wszystkie bajery gameplayowe z G&K 21:05 - raven_raven: teraz posiadanie dodatku da Ci tylko cywilizacje i scenariusze, ale wszystkie zmiany systemowe dodano paczem do podstawki ja ze swojej strony tez polecam Civ5 Acha i nie fanzol tylko kupuj 2.5e drozej Gold. Nie będziesz płakał z pwoodu tych 2 piw
Opublikowano 19 lipca 201311 l http://fallencookie.pl/ceny-gier-na-platformie-valve-czyli-jak-tanio-kupic-gry-na-steam/
Opublikowano 19 lipca 201311 l Civilization V brać z dodatkiem (Gold Edition) czy samą podstawkę? Nie grałem jeszcze w 5kę, tylko dawno temu w 3kę i 4kę.
Opublikowano 19 lipca 201311 l Ok po 2 dniu grania i po 9h w grze naprawdę polecam van helsinga póki w promocji Najlepsza gra tego typu od diablo 2 Civ 5 tylko gold Baldur się nie opłaca. zakupiłem ostatnio i po chwili wróciłem do mojej edycji dvd z modami. Jak nie chce ci się z modami walczyć to może i fajna ta wersja ale tak to badziew. Edytowane 19 lipca 201311 l przez blantman
Opublikowano 20 lipca 201311 l Warto mięsnego chłopaka? Świetna gierka ten Torchlight 2, wczoraj z bratem sesja 6 godzin i pierwszy akt za nami także nie jest źle, ale jest jedna rzecz która mnie drażni - mianowicie niektóre skille i ich zastosowanie. Nie macie wrażenia że jest dużo umiejętności które są bezużyteczne? Po prostu pododawałem jakieś skille ale mam wrażenie że w ogóle nic nie robią i praktycznie ich nie używam. PS Gram Żarodziejem Edytowane 20 lipca 201311 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 20 lipca 201311 l Jak lubisz sie irytowac to kup meat boy'a jak patrze na te ceny to az chce sie kupic bilet do rosji
Opublikowano 20 lipca 201311 l Warto mięsnego chłopaka? Świetna gierka ten Torchlight 2, wczoraj z bratem sesja 6 godzin i pierwszy akt za nami także nie jest źle, ale jest jedna rzecz która mnie drażni - mianowicie niektóre skille i ich zastosowanie. Nie macie wrażenia że jest dużo umiejętności które są bezużyteczne? Po prostu pododawałem jakieś skille ale mam wrażenie że w ogóle nic nie robią i praktycznie ich nie używam. PS Gram Żarodziejem tak to już jest, część skilli jest po to aby sobie była, ładnie wyglądała i nie była wybierana przez graczy. zawsze można zresetować wszystkie punkty ale przed nickiem będzie napisane "cheater" czy jakoś tak.
Opublikowano 20 lipca 201311 l Warto mięsnego chłopaka? jesli masz pada, na klawie nawet sie nie zabieraj