Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A długa ta gra. W Harvest Moony można grać godzinami, a tutaj ktoś napisał na reddicie, że w 6 godzin to ogarnął :P. Nie staje się powtarzalne po czasie?

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 703,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Powtarzalność to rzecz subiektywna w tym przypadku. Z konceptem gry zapoznajesz się w przeciągu godziny, ale wraz z kolejnymi dniami (czasu gry) poznajesz nowe postacie (niektóre grywalne), zyskujesz dostęp do nowych lokacji, a co za tym idzie nowego lootu do zdobycia i sprzedania, miejsce mają kolejne cut-scenki czy eventy itp. itd. Nie ma monotonii jako takiej w sensie "podlewaj codziennie roślinki".

Mnie pierwsze podejście zajęło około 10h jeśli dobrze pamiętam.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Przy czym w Story odkrywasz tylko część wszystkiego (dialogi, dungeony, postaci, rozbudowę sklepu itp.). Po przejściu masz oczywiście New Game+ i endlessa.

Tak na oko, to miałem na luzie ze 20-30 godzin przegranych, ale przestałem bo dysk mi padł. Chyba wrócę do tego.

A skoro o powrotach mowa, to włączyłem Dungeons Of Dredmor żeby karty mi dawało, pomyślałem "czemu nie" i przeprosiłem się z grą. Nadal świetna, choć odzwyczaiłem się od niej i niejednokrotnie np. wlazłem w pułapkę. Daje mi ta gra popalić, oj daje... *serduszko*

Opublikowano

Chce ktos "Klucz tymczasowy: Red Orchestra: Ostfront 41-45" na Steam? Jak ktos chce, to niech mnie doda na Steamie.

Mam 2 kopie zalagajace mi w ekwipunku, nie mam co z nimi zrobic. Tak wiec, jesli ktos chce to niech podbija.

Opublikowano

Czy karty kolekcjonerskie są dodawane również do gier już wydanych na steam, a które ich jeszcze nie mają?

Opublikowano

Tak, co tydzień praktycznie 5-6 już istniejących tytułów dostaje karty, czasami nawet częściej (podczas SSS nowe tytuły obsługujące karty dochodziły codziennie).

Opublikowano

spoko, właśnie obczaiłem, że mogę kupować dużo taniej gry ze steama na kinguin :sweat:  Capsized 4,31 zł zamiast 40 zł

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Kupiłem sobie pakiet Wolfa. Nareszcie, czekałem na promocję bardzo długo. :)

Opublikowano

Ja miałem nadzieję na ID packa jak za dawnych lat ale widzę, że lipa i tylko paczki tematyczne, które i tak są jeszcze podzielone.Może w ostatni dzień tego mega packa  wrzucą.

Opublikowano

Jest jakiś mega pack (42gierki/dodatki) za prawie 87 euro. A co z Rage?

Opublikowano

RAGE nie jest dostępne w naszym regionie Steamowym. 

Opublikowano

Wypadła mi folia, która sprzedaje się średnio za 23 euro.

1AJiJA4.jpg

I to z gierki, którą kupiłem 4x taniej niż zawsze wskutek "błędu" w cenie na GamersGate xD.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Czyli załóżmy, że kupię kartę do ravena za 22 euro i... i co mogę z nią robić?

Opublikowano

Albo znowu sprzedać, albo dokupić pozostałe karty z zestawu foliowane i zrobić odznakę. 

Opublikowano

Pierw podetrzeć a potem wsadzić w...... :P

A tak serio, przewiń kilka stron w tył, bo ludzie pytają o to co chwilę, i pisać pełne instrukcje co 2 dni bo ktoś nowy pyta to się robi kapkę nudne #nooffence :)

Opublikowano

Wow, to po tyle mogą chodzić te śmieszne karty?Niezły biznes na tym można zrobić jeśli się poszczęści z dropem kart:D

Nie no życzę sukcesu w sprzedaży będziesz miał akurat na zimową wyprzedaż :D

Dobra wpadła mi talia kart z Offspring i teraz nie wiem sprzedać pakiet za 0,31 czy też otworzyć i liczyć na to, że dropnie się jakaś zafoliowana. W sumie jak patrzyłem to pojedynczo sprzedawane też bym zyskał mniej więcej tyle samo co za set.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

jak mi wypadl z super meat boy to otworzylem i sprzedalem 3 karty za lacznie tyle ile bym za booster dostal.

tylko ze z kartami trwa to dluzej ale za to jest szansa na foil

Opublikowano

Wow, to po tyle mogą chodzić te śmieszne karty?Niezły biznes na tym można zrobić jeśli się poszczęści z dropem kart:D

Nie no życzę sukcesu w sprzedaży będziesz miał akurat na zimową wyprzedaż :D

Dobra wpadła mi talia kart z Offspring i teraz nie wiem sprzedać pakiet za 0,31 czy też otworzyć i liczyć na to, że dropnie się jakaś zafoliowana. W sumie jak patrzyłem to pojedynczo sprzedawane też bym zyskał mniej więcej tyle samo co za set.

z miesiac temu goscie kupowali karty foliowane po 100e+
Opublikowano

Niestety folie nie są zbyt częste i tylko część z nich jest naprawdę coś warta. Ja sprzedałem już z 300 albo i więcej kart, a to dopiero moja druga folia. Pierwsza była warta niecałe euro.

Z drugiej strony gdyby były częstsze to nie byłyby tyle warte, prawda :)?

Aha, co 10 leveli podnosi się szansa na folie.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Aha, co 10 leveli podnosi się szansa na folie.

Skąd to info? W FAQ jest tylko o zwiększającej się szansie na booster :?

Ja mam ratio foliówek 1/150, to całkiem podobne.