Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 2.08.2013 o 15:50, raven_raven napisał(a):

Ja sprzedałem już z 300 albo i więcej kart, a to dopiero moja druga folia. Pierwsza była warta niecałe euro.

LOL? Masz koło 80 gier obsługujących karty? O.o (średnio po 4 karty na grę) Ja mam ich może z 15 xD

Opublikowano (edytowane)

No jakiś czas temu przekroczyłem 200 kart, bo Steam prosił mnie o te śmieszne oświadczenie, że nie jestem obywatelem USA i podatki to nie ich brocha czy coś takiego. Od tego czasu minęło trochę kart, było SSS, więc zakładam, że ta setka jednak przekroczona, co daje 300 kart w sumie ;).

Nie wiem tylko, czy oni wliczają tylko sprzedaż, czy także kupowanie kart.

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

Mi najdroższa karta poszła za 1,52 foil z Offspring reszta to już zwykłe karty. Szkoda, że teraz ceny są tak śmiesznie niskie. Kiedyś spokojnie mogłeś opchać za te 0,30ojro a teraz to za pół darmo wszystko trzeba opychać.

Opublikowano
  W dniu 2.08.2013 o 18:36, Kazuun napisał(a):

"Giana Sisters" - cena wywoławcza to jedna dowolna (nie foil i nie summer) karta z mojego inventory i Słucham Państwa!

xD

Zółci trzysta!

Mistrzowie VABANK!

xD

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 2.08.2013 o 18:20, Linek napisał(a):

Lekka zmiana tematu: leżą mi w inventory gifty Giana Sisters Twisted Dreams, Death Rally, Recettear i Worms Reloaded - jeśli ktoś chciałby się wymienić na jakąś inną grę, to zapraszam ;)

http://steamcommunity.com/id/linek/

Tutaj można sobie podejrzeć, co posiadam.

Nic nie mozna zobaczyc, bo masz zaznaczona opcje by ukrywalo posiadane gifty oraz by inv byl widoczny (bez giftow) tylko dla zalogowanych userow. :P

edit:

Moj blad. Chodzilo Ci o posiadane gierki. ;)

Edytowane przez kubicz
Opublikowano (edytowane)

Sprawdz swoja karte PSC, bo pewnie wciaz jest na niej kilka zlotych, zapewne pobralo tylko 42-43 zlote (tyle ile wynosi kurs 10 euro + prowizja). Mogles tez nie doladowywac portfela, gdyz karta PSC mozna normalnie placic na Steamie. A tak masz 10 euro w portfelu i z 2 na karcie. Masz szczescie, ze Steam pozwala laczyc platnosci .Jak cos bedziesz kupowal, to zaznacz, ze chcesz zaplacic karta PSC i niech brakujaca kwote wezmie z portfela..

Jezeli nic sie nie zmienilo, to karte PSC mozna kupic za 20, 50,100 i 200 zlotych.

Edytowane przez kubicz
Opublikowano
  W dniu 3.08.2013 o 12:58, kubicz napisał(a):

Masz szczescie, ze Steam pozwala laczyc platnosci .Jak cos bedziesz kupowal, to zaznacz, ze chcesz zaplacic karta PSC i niech brakujaca kwote wezmie z portfela.

Hmm, wydaje mi się, że jest odwrotnie, ale ręki nie dam. Główna metoda płatności to Steam Wallet, a brakującą resztę ściągnie z karty. Nie da się chyba odwrotnie. Bo jeżeli weźmiemy kartę jako główną formę płatności to albo ściągnie nam 100% kwoty z karty albo wywali, error że brak środków. Aczkolwiek mogę się mylić, więc nie będę się upierał.

Opublikowano
  W dniu 3.08.2013 o 13:33, Kazuun napisał(a):

W dniu 3.08.2013 o 12:58, kubicz napisał(a):

Masz szczescie, ze Steam pozwala laczyc platnosci .Jak cos bedziesz kupowal, to zaznacz, ze chcesz zaplacic karta PSC i niech brakujaca kwote wezmie z portfela.

Hmm, wydaje mi się, że jest odwrotnie, ale ręki nie dam. Główna metoda płatności to Steam Wallet, a brakującą resztę ściągnie z karty. Nie da się chyba odwrotnie. Bo jeżeli weźmiemy kartę jako główną formę płatności to albo ściągnie nam 100% kwoty z karty albo wywali, error że brak środków. Aczkolwiek mogę się mylić, więc nie będę się upierał.

Zobaczymy, moze jest tak jak piszesz a moze nie. Kolega bedzie mial szanse sie o tym przekonac. :P

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem. Kupiłeś grę za 6 ojro, pozostało Ci 4 ojro i? 

Nie wiem, napisz to bardziej zrozumiale, bo nie bardzo jestem w stanie pojąć Twój post. ;]

Opublikowano
  W dniu 3.08.2013 o 21:24, GwynBleidd_79 napisał(a):

Zakupiłem własnie Sleeping Dogs za 6 eu i pozostało mi 4.Niestety brakującej kwoty nie doliczyło.

Nie będe płakał za 1ojro;)

przeplaciłeś troche ale gra świetna więc i tak będziesz się dobrze bawił

Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 1