Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ah, gdyby tylko się dało to bym pół forum i wszystkich znajomych obdarował ;]. To były pudełka zamiawiane przez fizyczną osobę z normalnego sklepu, i tak miałem dobrze, że mi w ogóle doszło, bo części osób po prostu anulowano zamówienie.

Opublikowano

Nie mam pojęcia why, ale mi wywala...

xf9q.jpg

Nim ktoś rzuci żarta na temat banku etc.... to jest stosunkowo popularny problem. Masa ludzi go często miewa i nie ma to nic wspólnego z tym, że konto masz puste czy coś. No i nie mogę se Deusika zakupić :/

Opublikowano (edytowane)

Tutaj można dostać darmowy kod na Mafie 2 i na CIv 5 na steam :) Wystarczy wpisać mail nick i tyle - dwie darmowe gry dla Was moi koledzy z forum :)

https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/

Wyczuwam że polacy już zwęszyli w tym interes, ale cóż mam prawo się łudzić że może jednak nie?

Wyczytałem że oferta ważna do poniedziałku 28 także łapcie póki jeszcze ciepłe :) Dajcie znać znajomym ew weźcie kilka sztuk i rozdajcie na blokowiskach :) 

PS. Nie dziękujcie "Another day in the office"

Edytowane przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano

Tutaj można dostać darmowy kod na Mafie 2 i na CIv 5 na steam :) Wystarczy wpisać mail nick i tyle - dwie darmowe gry dla Was moi koledzy z forum :)

https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/

Wyczuwam że polacy już zwęszyli w tym interes, ale cóż mam prawo się łudzić że może jednak nie?

Wyczytałem że oferta ważna do poniedziałku 28 także łapcie póki jeszcze ciepłe :) Dajcie znać znajomym ew weźcie kilka sztuk i rozdajcie na blokowiskach :) 

PS. Nie dziękujcie "Another day in the office"

O panie, już dawno wszyscy o tym trąbili. Zaglądnij do działu  wymiany kodów. Najpopularniejszy  kod na wymianę teraz to Mafia 2 i CIV5 ;)

Opublikowano

Kazuun, a masz ten sam adres w paypal i na karcie?

Z doświadczenia wiem, że takie myki mogą doprowadzić do blokady, znaczy jak te adresy się różnią.

Tak. Tzn ja PayPala praktycznie nie używam. Kiedyś tam założyłem (ze 2 lata temu) bo gdzieś potrzebowałem. Zrobiłem zakupy raz. Potem używałem go bardzo nieregularnie do zakupów Humble Bundle.

I teraz przy każdym zakupie wywala mi maila z ostrzeżeniem w stylu: "Ło kurfa, zauważyliśmy coś dziwnie podejrzane i nieregularne operacje na Twoim koncie PayPal. Nie wiemy why i wtf ale na wszelkiego Ci je zablokujemy. Chcesz odblokować? Zmień hasło, pytania pomocnicze, kolor włosów i rasę Twojego psa etc".

I tak ZA KAŻDYM razem :(

Opublikowano

I teraz przy każdym zakupie wywala mi maila z ostrzeżeniem w stylu: "Ło kurfa, zauważyliśmy coś dziwnie podejrzane i nieregularne operacje na Twoim koncie PayPal. Nie wiemy why i wtf ale na wszelkiego Ci je zablokujemy. Chcesz odblokować? Zmień hasło, pytania pomocnicze, kolor włosów i rasę Twojego psa etc".

Mam  to samo  ..... niby konto zweryfikowane   zminiłem hasła ,pytania  wszystko odznaczone na zielono a mimo tego   konto mam zablokowane  ,kartę również zweryfikowałem .

pare dni temu dostałem maila od PP   z informacją abym przesłał im skany (czytelne)  dowodu ,paszportu i prawa jazdy !!!!  i muszą to być wszystkie 3 dokumenty wtedy uzyskam pełen dostęp do PP .

Nie wiem co to ma być ale leje na to i nie bedę nic wysyłał .

Opublikowano

Ja po przekroczeniu pewnej sumy musiałem im wysłać dowód bo też mi pinionżki zablokowali _^_. Być może u kolegi się logowałeś lub gdzieś (być może kilkukrotnie twoja neo zmieniła itp. itd. ) przez co ruch na twoim koncie z automatu zrobił się podejrzany. Ogólnie paypal ma różne dziwne akcje i ogolnie w (pipi) nie polecam tych dziadów ale mało dobrych ( POWSZECHNYCH I AKCEPTOWALNYCH) alternatyw ;s 
Kilku kolegów też ostatnio dostało blokade od tak sobie, a drugi jakiś cwel co mu 3 miechy temu coś tam na ebay sprzedał zrobił tak że niby kolega mu nie oddał pieniędzy, a ten mu odesłał towar przez co paypal za(pipi)ał mu blokade typowi cwelowi oddał kase, a kumpel nie miał ani towaru ani kasy i jeszcze dostał z(pipi)y od paypal ze siemanko jeszcze raz taka akcja i papa xD

Opublikowano (edytowane)

Kazuun, a masz ten sam adres w paypal i na karcie?

Z doświadczenia wiem, że takie myki mogą doprowadzić do blokady, znaczy jak te adresy się różnią.

Tak. Tzn ja PayPala praktycznie nie używam. Kiedyś tam założyłem (ze 2 lata temu) bo gdzieś potrzebowałem. Zrobiłem zakupy raz. Potem używałem go bardzo nieregularnie do zakupów Humble Bundle.

Też mi zablokowali pierwsze konto po 2 latach używania do bundli, zawsze ta sama karta, te same dane i nagle podejrzana aktywność, chcieli skan dowodu itp :-) Na ebayowym forum czytałem że to częsty problem nawet u ludzi którzy korzystają z paypala do pracy, czasem poprostu blokują bo tak i chu:pirate:

Teraz mam paypala na ojca, póki co nie zbanowane  :sweat:

Edytowane przez scuff
Opublikowano

Halloween Sale

Zaskakująco dużo niezłych przecen (tj. całkiem sporo -75% i -80%). Minus dla Steama za brak choćby najmniejszej obniżki Skullgirls.

Ciekawe czy podobnie jak w zeszłym roku można się jeszcze spodziewać Autumn Sale.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ktoś nie ma problemu z zabawą w VPNy do omijania blokad regionalnych:

Everyone has seen Saints Row 3, lots of people want to play it but only a few have bought it. Want a free steam code? DeepSilver are giving them away!

Follow this simple guide:

Open your e-mail program

Create a new message

To: makemeasaint@deepsilver.com

Subject: Saints Row 3

Content:

Hi,

Please make me a saint.

<Your Name>

Hit Send!

Then sit back and wait 30mins to a hour then you will get a free Saints Row 3 Code sent to your inbox that works with Steam.

Update: Due to the high influx of e-mails it seems to be taking them a little longer to process.

Update 2: This offer only works for UK Steam Accounts, the code is country locked.

Edytowane przez Accoun