Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaciskam pasa, bo w czwartek grzybobranie.

Aczkolwiek pewnie i tak nic ciekawego nie będzie. :/

Ale po cichu liczę na Skyrim Legendary Edition za 20 eurosów max.

Opublikowano

Wypłata dopiero 10, na Steam wallet 4ojro wiec nie poszaleję. Zresztą zbytnio nie mam jakichś faworytów do kupienia. Co prawda "lista życzeń" na Steam jest spora ale ciśnienia na jakieś konkretne gry brak. Pewnie kupię trochę DLC do Shoguna 2 i tyle :D

Opublikowano
ale tym razem kupuje tylko to co mam na liscie.

- mówi każdy, przed wszystkimi steam sale'ami  :pirate:

i dysk twardy o pojemności 500 GB

Wydawało mi się na początku troche niewiele ale w sumie odjąć wszystkie programy/foty/filmy/whatever to tyle starczyłoby na same gierki nawet na moim pc.

Opublikowano

Steam teraz ma taką konkurencję z tymi promocjami, że równie dobrze można odczekać dzień i te same gry znajdziecie taniej (chociażby dlatego, że w dolarach) na jakimś Amazon, GMG, czy Humble Store.

W sumie nie mam nic szczególnego na oku co bym chciał już teraz zaraz kupować, a to co bym chciał, to na pewno nie zostanie przecenione do sensownego poziomu.

Opublikowano

Jak na razie nic ciekawego dla mnie. Niby jest Skyrim, ale zdecydowałem kupić pudełko do kolekcji. Chociaż kusi mnie Outlast.

Opublikowano (edytowane)

Skyrim Legendary za 10euro bym wzial, tak to mi szkoda, bo i tak gra by lezala.

Tylko jedna gra z mojej listy nie jest przeceniona, Duck Tales.

Transformers 37 euro, drogo, co te gry tak wolno tanieja?

Tony Hawk tylko 25%

Agarest 40%

Dishonored niby 66% ale bywało już taniej na innych stronach

reszta tez bez szału, przeczekam, nie ma ciśnienia, no i price match amazon pewnie za pare godzin.

Edytowane przez Guernica
Opublikowano

@Raven

Jak już wspólnie ustaliliśmy tu na forum, kilka dni wcześniej, to że jakąś grę masz nie oznacza, że nie możesz jej kupić ponownie :>:>:>

Skyrim Legendary za tę cenę to grzech nie brać, jak ktoś zamierza zagrać. Setki godzin zabawy przed Wami.

Ja myślę nad wspomnianym Rogue Legacy. To że chcę to wiem. Pytanie czy chcę "teraz".

Opublikowano

Wersja Skyrim LE na steam jest taka sama jak w wersji pudełkowej? Chodzi mi o wersję pl. Orientuje się ktoś?

Opublikowano

No właśnie nie.

Ubisoft = uPlay = je,bać ich

Do tego przestali wspierać grę i skupili się na kolejnej odsłonie, ludzie mają jakieś problemy na które nie ma rozwiązania. Takich devów nie nagradza się pieniędzmi. Ja wiem, że to dobra gra, ale na PC IMO nie ma co brać. Na X360 jak najbardziej.

Opublikowano

Orientuje sie ktos czy ta paczuszka dwóch Dead Island z Amazona jest zablokowana regionalnie? Jeżeli nie to wychodzilo by taniej niż sam Riptide z biedry.