Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

A wziąłem sobie Metro 2033+Last Light. Jeszcze wykorzystałem 3 euro za karty, więc w ogóle wyszło prawie jak za darmo.

Opublikowano

Shadow Warrior już -75% o_O. Ciekaw jestem czy błąd, czy faktycznie już tak z ceną pojechali.

Tak czy inaczej, polecam, warto. Choć nie do końca oddaje on klimat shooterów sprzed dekady, to na tle wielu innych współczesnych strzelanek/sieczek zabawa jest miodna.

Sam natomiast się chyba skuszę na Dust.

Opublikowano

A jak ktos nie kupil Shadow Warriora w czasie autumn sale na Steamie, to dzisiaj jest w promocji na cdp.pl.

Zwykla wersja za 17,49 zł a za 22,49 zł edycja specjalna*. Oczywisxice obie sa na Steama.

https://cdp.pl/gry/shadow-warrior

https://cdp.pl/gry/shadow-warrior-special-edition

* - Shadow Warrior Special Edition zawiera dodatkowo:

• młot z Serious Sam 3
  • katanę z Hotline Miami
  • cyfrowy artbook

Opublikowano

wie ktos dlaczego nigdy nie dostaje boostera z kartami? :( kumpel ktory ma chyba ten sam level co ja dostaje dosc czesto a ja nigdy :(

z tym to loteria  jest ...  ja mając 21-29lvl  dostawałem 3-4 BP w miesiącu .. jak przekroczyłem   30lvl dostaje max 1 na miesiąc :D  a rzekomo mam większe szanse %

Opublikowano

wie ktos dlaczego nigdy nie dostaje boostera z kartami? :( kumpel ktory ma chyba ten sam level co ja dostaje dosc czesto a ja nigdy :(

z tym to loteria  jest ...  ja mając 21-29lvl  dostawałem 3-4 BP w miesiącu .. jak przekroczyłem   30lvl dostaje max 1 na miesiąc :D  a rzekomo mam większe szanse %

LOL. Ja w całym życiu dostałem ze 4 chyba :P

Faerie Solitair, Magicka i coś jeszcze...

Opublikowano

LOL. Ja w całym życiu dostałem ze 4 chyba :P

Faerie Solitair, Magicka i coś jeszcze...

ja dostalem 4x booster z terrari ...

Opublikowano

Ja może z 10 dostałem albo i więcej. Bywały czasy, że nic nie wypadało długi czas, a czasami 2-3 od razu. To jest czysta loteria, jedyny warunek jaki musimy spełniać to wydropienie wszystkich kart z danej gry. Na nic innego nie mamy wpływu (chyba tylko co ileśtam leveli wzrasta szansa na boostera).

Opublikowano (edytowane)

heheh  ja z samego Batmana AA  dostałem 4  BP    z  AC  2 BP  ,CS:GO 3  ,SR III  2 , Brutal Legend 1  ,L4D2  1 ..... tyle pamiętam :) większość oznak które mam wymaksowane to  z BP .

Mało tego miałem takie szczęście z  z samych batmanów miałem 4 foliowe karty (z BP )  które  poszły średnio po 1.8 € :).... i hajs   dalej w karty szedł :D ..... człowiek stary a  bawi się takimi pierdołami :D

Edytowane przez canuks
Opublikowano

Jest jakaś stronka będąca bazą danych gier na steamie, gdzie mógłbym szukać gier ze względu na dwa i więcej gatunków? Chciałbym przykładowo wyszukać w sklepie indie rpg.

Opublikowano (edytowane)

Jest jakaś stronka będąca bazą danych gier na steamie, gdzie mógłbym szukać gier ze względu na dwa i więcej gatunków? Chciałbym przykładowo wyszukać w sklepie indie rpg.

Nigdy nie używałem, bo przeważnie wiem co chcę kupić, ale... czy sam Steam nie ma wyszukiwania w tym stylu? Wiem, że jakieś tam pola są do wypełnienia. Po developers, po genre etc....

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Się zastanawiam czemu nie ma weekly deals nowych, a to przecież w czwartek winter sale startuje...

"yaaaaaay" <tu wstaw wszelkie śmieszne obrazki z portfelem i gabenem>

Opublikowano

Ciekawe, karty do Winter Sale dostaly date waznosci (3 stycznia 2014). Czyzby Gabe stwierdzil, ze to troche glupie by mozna bylo craftowac odznake po zakonczeniu WS (i dlatego wygasaja) czy tez moze te Snow Globes beda sluzyly do czegos innego?