django 549 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Cebulandia zabila Steama [*] Dzieki Gabe. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Nie dziala, wyskakuje dokladnie ten sam blad, tzn o tym ze metoda platnicza nie zgadza sie z krajem :confused: moze to przez to ze siedze aktualnie w wiedniu? choc szczerze watpie.. To jest tak jak mówiłem! Masz Polskie konto strefa euro 2 a siedzisz w strefie euro 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Ja głupi ;/. Wyłączyłem Steama. Teraz nie można się zalogować. Niby fajnie, ale trochę Gabe nam słaby prezent zrobił. Najlepsze są te cebulackie aukcje na allegro z kontami z L4D2. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Trzymam sie w swoim postanowieniu, kupilem tylko ducktales za 6 dolców. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Ja tylko Dragon Age Origins na razie. Może się skuszę jeszcze na coś ostatniego dnia, gdy wszystko będzie w promocji, ale na razie nic mnie nie zaskoczyło. Za dużo już tego mam . Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 (edytowane) No ja wyjątkowo tym razem "zaszalałem", nie tylko na Steam: Electronic Super Joy DLC (przecenili 90%, wziąłem dla OSTa ;p) Sporo stołów Pinball FX2 (większość tych, których nie było w Humble Weekly) Metal Gear Rising (pewnie i tak będzie mi przycinać...) Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara (3$ na GMG z kuponem, polecam - http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/action/dungeons-dragons-chronicles-mystara/ ) Swoją drogą, ten Pinball FX2 naprawdę fajna zabawka. Zachęcam sprawdzić - wszystkie stoły można za darmo przetestować. Kilka fajnych ze Star Warsów jest obecnie -75%. Edytowane 25 grudnia 2013 przez Suavek Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Mnie max za 3 funty przyciagnal, ale kur.wa, 35 gb do sciagniecia? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 W promocji -75% jest Deus Ex: Director's Cut. I teraz mnie wkurzyli. Normalnie gra jest dla mnie -80% ze względu na to, że mam podstawkę i Missing Link DLC. Ale w promocji jest... -75%. Czyli de facto drożej. A ja liczyłem na to, że promocja obejmie też tych, którzy SE wsparli trochę wcześniej i kupię sobie Director's Cut za euro. A tutaj takiego wała, mogę kupić... o euro drożej ;D. Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 W interesach nie ma miejsca na sentymenty... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 to co do tej mojej strefy euro, da rade to jakos obejsc? troche lipa jak mnie ominie cos fajnego co chcialbym kupic ;/ Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 (edytowane) Większość rzeczy i tak kupisz na Amazonie lub GMG taniej w dolarach, klucze Steam. O na przykład, Enemy Within za 12$ z kodem zniżkowym - http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/strategy/xcom-enemy-within/ Edytowane 26 grudnia 2013 przez Suavek Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 no jasne ale nie chce wydawac ani grosza, wole wydac to co zarobilem na kartach po prostu ;D Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 no jasne ale nie chce wydawac ani grosza, wole wydac to co zarobilem na kartach po prostu ;D Kupujesz przez klienta Steam czy przez przegladarke? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 (edytowane) Większość rzeczy i tak kupisz na Amazonie lub GMG taniej w dolarach, klucze Steam. O na przykład, Enemy Within za 12$ z kodem zniżkowym - http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/strategy/xcom-enemy-within/ albo enemy unknown+enemy within za 20$ na amazonie ze o deus ex directors za 3.75$ nie wspomne Edytowane 26 grudnia 2013 przez Gattz Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Steam to jednak zło wcielone.Przez te promocje kupiłem masę gier i dalej jak widzę promocje mam ochotę zaopatrzyć się w większość tytułów mimo że większość będzie nie ogrywana albo je tylko porozpoczynam .Mam słabą psychikę dałem się wciągnąć ... ale co by nie było ładnie wygląda kolekcja na steam'ie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 (edytowane) Kubicz, przez klienta, ale juz poki co nic nie kupuje, Koper zrobil mi prezent i giftnal mi super hexagona EDIT przez przegladarke tez nie dziala Edytowane 26 grudnia 2013 przez Rayos Cytuj
Beck 3 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Mnie max za 3 funty przyciagnal, ale kur.wa, 35 gb do sciagniecia? Gra ssie na maxa. To juz nie to samo co MP 1&2 Na sile odgrzewany humor, nudne misje, plytka fabula. Jedyne co sprawilo ze chwile pogralem to bullet time! Kupilem za grosze na HB chyba ale i tak zaluje! 1 4 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 (edytowane) Mnie max za 3 funty przyciagnal, ale kur.wa, 35 gb do sciagniecia? Gra ssie na maxa. To juz nie to samo co MP 1&2 Na sile odgrzewany humor, nudne misje, plytka fabula. Jedyne co sprawilo ze chwile pogralem to bullet time! Kupilem za grosze na HB chyba ale i tak zaluje! Ja chyba grałem w innego Maxa 3. Gra się rewelacyjnie, fabuła choć nie strasznie ambitna ale niesamowice filmowa. Sam Max to za(pipi)isty gość, wiecznie zgarowany i przepity bezlitosny skur..ekhm..czybyk dla swoich oponentów. Jeden z lepszych powrotów strarych gier(Hitman, Lara) Niesamowite Brazylijskie Fawele , łysy Max w awiatorkach z koszulą w kwiatki MEGA! Ps. Średnia ocen 87/100 Edytowane 26 grudnia 2013 przez GwynBleidd_79 1 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 (edytowane) Mnie max za 3 funty przyciagnal, ale kur.wa, 35 gb do sciagniecia?Gra ssie na maxa. To juz nie to samo co MP 1&2 Na sile odgrzewany humor, nudne misje, plytka fabula. Jedyne co sprawilo ze chwile pogralem to bullet time! Kupilem za grosze na HB chyba ale i tak zaluje! Przesadzasz, fajna gierka. Dark Souls dobre? Wiem ze podobno wymagajace, ale czy dobre? Vagrant Story mi sie podobalo Edytowane 27 grudnia 2013 przez El Loco Chocko Cytuj
Beck 3 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Moze ja sie juz starzeje i najzwyczajniej nie widze potrzeby odgrzewania tego samego kotleta w jakosci HD. Za to PAYDAY 2 jest za(pipi)isty, (oczywiscie ze sprawdzona ekipa w multi) i do tego 55% off Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Póki co ten Winter Sale dla mnie jest słaby. Nie było nic co by mnie interesowało, a to co ewentualnie miałem kupić jest na -33% lub -55% ;( Może na Wielkanoc będzie lepiej. Cytuj
django 549 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Mnie max za 3 funty przyciagnal, ale kur.wa, 35 gb do sciagniecia?Gra ssie na maxa. To juz nie to samo co MP 1&2 Na sile odgrzewany humor, nudne misje, plytka fabula. Jedyne co sprawilo ze chwile pogralem to bullet time! Kupilem za grosze na HB chyba ale i tak zaluje! Przesadzasz, fajna gierka. Dark Souls dobre? Wiem ze podobno wymagajace, ale czy dobre? Vagrant Story mi sie podobalo Osobiscie uwazam, ze DS to jedna z lepszych, jezeli w ogole nie najlepsza, gra odchodzacej generacji. Goraco polecam. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 E, choćby Spelunky -75% to już moim zdaniem dobry deal był. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Mnie max za 3 funty przyciagnal, ale kur.wa, 35 gb do sciagniecia?Gra ssie na maxa. To juz nie to samo co MP 1&2 Na sile odgrzewany humor, nudne misje, plytka fabula. Jedyne co sprawilo ze chwile pogralem to bullet time! Kupilem za grosze na HB chyba ale i tak zaluje! Przesadzasz, fajna gierka. Dark Souls dobre? Wiem ze podobno wymagajace, ale czy dobre? Vagrant Story mi sie podobalo Osobiscie uwazam, ze DS to jedna z lepszych, jezeli w ogole nie najlepsza, gra odchodzacej generacji. Goraco polecam. Dzieki, sprobuje ogarnac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi