Shankor 1 620 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Macie jakieś rzetelne informacje dot. dropów w CS:GO? Co na nie wpływa, ile na dzień/tydzień? Bo ostatnio leci mi jak z fontanny. W niedzielę skin, kapsuła i skrzynka zimowa, w poniedziałek skrzynka fenix, wczoraj skin, kapsuła i walizka zimowa. Mam nadzieję, że nie wykorzystam limitu do końca miesiąca Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Tanioszke tam w Polsce macie Raczej normalna cena nowej gry na PC. To jest, o ile nie jest to gra od Activision. To raczej zagraniczne sklepy z naszego punktu widzenia mają drożyznę, szczególnie po tych nieszczęsnych zmianach z dolarów na euro lub funty. Złożyłem pre-order na SP w gram.pl. Mam nadzieję, że po północy z automatu dostanę klucz, to bym sobie pograł póki mam możliwość. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Macie jakieś rzetelne informacje dot. dropów w CS:GO? Co na nie wpływa, ile na dzień/tydzień? Bo ostatnio leci mi jak z fontanny. W niedzielę skin, kapsuła i skrzynka zimowa, w poniedziałek skrzynka fenix, wczoraj skin, kapsuła i walizka zimowa. Mam nadzieję, że nie wykorzystam limitu do końca miesiąca Drop resetuje się co czwartek. W zależności od szczęścia może Ci wypaść chyba minimum 4 itemów tygodniowo. Poniżej link do fajnego licznika. http://josh3d.com/csgo/ 1 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Jeżeli gra jest steamworks to złożę preorder i podejdę na spokojnie do empiku.Fajnie że coraz więcej gier wychodzi z steamwork dzięki czemu wszystko ładnie razem wygląda . Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Czyli kupujemy gierkę w sklepie, instalujemy z płyty i wprowadzamy kod na Steamie, jak pełniaki z CDA? South Park jest na mojej liście "do kupienia", ale nie chcę mieć gier na płycie. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Walking Dead Season 2 spadł z 23 na 15 Euro. Kupować, czy kwestia czasu aż zaraz poleci poniżej 10? Nie wiem jak było w przypadku pierwszego. Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Ja to bym przede wszystkim poczekał aż będą przynajmniej 4 epizody, jeśli nie komplet 5. Nie widzę sensu płacić teraz za raptem dwa, żeby potem czekać miesiącami na pozostałe. A promocje z pewnością jeszcze będą. Nie zdziwię się jeśli jeszcze przed premierą ostatniego epizodu ujrzymy -50% czy nawet -66%. Jak grałem w pierwszy sezon, to chłonąłem wszystko stosunkowo szybko, gdyż mnie historia wciągnęła. Zapewne gdybym miał robić sobie przerwy kilkumiesięczne między kolejnymi epizodami, to by mnie szlag trafił, a całość historii nie wywarła takiego wrażenia. 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 jak sie ma duza kolejke gier do przejscia to najlepiej poczekac az bedzie w humble bundle albo jakims steam sale/amazon pricematch ofc za wszystkie epy Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Na bank spadnie do ceny 5€ - 7,5€ za cały sezon. To tylko kwestia czasu. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Nie wiem jak na piecach, ale na androida zmieniają wygląd menu kupna. No i teraz za każdym razem wywala mi błąd jak chcę dokonać zakupu. Miejmy nadzieję, że do jutra naprawią ten bajzel :| Edytowane 5 marca 2014 przez kultywator Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Ja rowniez czekam, az stanieje 50-66% (jedynka tak miala) albo beda chociaz wszystkie eppki juz. Wkurzalo mnie oczekiwanie na kolejne eppsy - jedynke kupilem od razu jak wyszla. Gra wciaga i troche lipa jak sie czeka. Chociaz z drugiej strony i tak nie mam zbytnio duzo czasu na granie. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Nie wiem jak na piecach, ale na androida zmieniają wygląd menu kupna. No i teraz za każdym razem wywala mi błąd jak chcę dokonać zakupu. Miejmy nadzieję, że do jutra naprawią ten bajzel :| Spróbuj kupić jako gift dla samego siebie. Czyli Gift wpadający do Twojego Inventory. Też mi wywala error często, i ta metoda pomaga. Jako, że przejście tWD trwa dzień/dwa to ja zawsze czekam aż wyjdzą wsie odcinki. To samo z The Wolf Among Us. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Udało się kupić bez kombinowania. Thx 4 hint anyway. Na przyszłość może się przydać. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Visual novel Ever17 znaleziona na SteamDB? http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=779438 [EDIT] Zaorać, nie zwróciłem uwagi, że to od jakiegoś czasu tam siedzi... :-/ Edytowane 5 marca 2014 przez Accoun Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Gram.pl wysłało steamowe kody na South Parka Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) Odnośnie cenzury w SP (mild spoilers): http://imgur.com/kju5MA4 Edytowane 6 marca 2014 przez Kazuun Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Dark Souls II dostępny w pre-orderze na Steam - http://store.steampowered.com/app/236430/ Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Kupiłem wersję w pudełku South parka i w środku jest kod do aktywowania gry na steam.Ale mam jedno pytanie osiągnięcie dołącz do kkk nie powinno wpadać na początku gry? Bo nie wiem czy osiągnięcia mi się zbugowały. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Kiedy pozwola na steamie odpalic SP? Dzis po polnocy? Bo zdawalo mi sie ze premiera juz dzis. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) SP już odblokowane od 1 w nocy dziś To osiągnięcie wpada po kilku questach jeszcze nie dołączyłeś do kkk Edytowane 6 marca 2014 przez blantman Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 South Park według recenzentów to ok 12 godzin gry. Trochę słabo jak na RPG. Jednak poczekam na przecenę albo wydanie GOTY, bo dodatki będą na pewno. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 12? to chyba jak robili wszystkie side questy i collectible. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) To już w ogóle padaka. Tyle robili tą grę, a niektóre FPSy zajmują więcej czasu Teraz boję się o Pillars of Eternity... Edytowane 7 marca 2014 przez Shankor Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 no wiesz napewno nie jest latwo napisac taki dlugi odcinek southparku ktory do tego ma dobry gameplay. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Idę z tym do "pierdu-pierdu". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi