Rayos 3 170 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Kto zamierza kupic Goat Simulator? :potter: samo ogladanie tej gry sprawia ze mam banana na twarzy Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Nie zamierzam płacić za coś, co wygląda (i chyba nawet jest) jak mod do jakiegoś Tony Hawk Pro Skater. Zabawka na jeden wieczór dla odmóżdżenia po dwóch piwach, ale płacić 10 Euro? No poważnie... Dawniej ludzie takie potworki robili i udostępniali za darmo. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Zrobili bajer dla jaja internauci się domagają produktu na steamie to jasne że wystawiają za 10$. Ciekawi mnie czy dobrze się sprzeda i nagle pojawi się wysyp tego typu produkcji by trochę zarobić. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 No to trochę głupota bo poziom nie świadczy o umiejętności gracza(punkty xlive czy też trofea psn) a tylko i wyłącznie chodzi o wywalanie pięniedzy. Masz rację, ale czy ktoś w ogóle patrzy na odznaki albo 'poziom' konta steam? btw. Przypomniało mi się jak ludzie kupowali Hanne Montane na xbawksa dla calaka Nadal to robia, teraz jest multum takich produkcji na PS3 i X360, ale tam akurat achievementy cos znacza, sa rankingi to sie mozna pobawic, nie to co na steamie - nikogo to nie obchodzi Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Koza ma karty, wiec sie sprzeda! Cytuj
scuff 463 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Nie zamierzam płacić za coś, co wygląda (i chyba nawet jest) jak mod do jakiegoś Tony Hawk Pro Skater. Zabawka na jeden wieczór dla odmóżdżenia po dwóch piwach, ale płacić 10 Euro? No poważnie... Dawniej ludzie takie potworki robili i udostępniali za darmo. Pożyczyłem grę od mamy, 10 minut była zabawna, po n-tym zablokowaniu się w ścianie, na drzewie, na słupie, itd. wywaliłem. Twitch też ją porzucił po kilku godzinach. Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Przynajmniej nikt się nie oszukuje, że to jeden wielki żart. Disclaimer: Goat Simulator is a completely stupid game and, to be honest, you should probably spend your money on something else, such as a hula hoop, a pile of bricks, or maybe pool your money together with your friends and buy a real goat MILLIONS OF BUGS! We're only eliminating the crash-bugs, everything else is hilarious and we're keeping it Łatwa kasa za tanią parodię. No ale ludzie tego chcieli, z jakiegoś powodu. Niemniej jednak można się teraz spodziewać pierdyliarda klonów i innych gównianych modów żerujących na podobnym koncepcie niczym setki kopii minecrafta. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Nie kminie fascynacji internetowej społeczności kozą - Kolejna tymczasowa zajawka która szybko będzie zapomniana tak, jak szybko sie pojawiła, ot moloch głupiej masy. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Aż mi się angry birds przypomniało. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Sang-Froid - Tales of Werewolves przecenione o 86% z niewiadomego powodu http://store.steampowered.com/app/227220/ Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Sang-Froid - Tales of Werewolves przecenione o 86% z niewiadomego powodu http://store.steampowered.com/app/227220/ Może dlatego, że jest od dolara w nowym bundlu groupees? https://groupees.com/bm12 Half Minute Hero też warto, jeśli ktoś nie ma jeszcze. Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Jak zdobywa się karty? Wpadło mi kiedyś kilka podczas gry, a od długiego czasu nic. Wystarczy grać, aczki czy co tam? Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) Wystarczy mieć uruchomione, nawet w tle. Ew. jeszcze możesz spróbować Steam Achievement Managerem - wtedy nawet nie trzeba gry ściągać. Tyle, że domyślne program służy do oszukiwania modyfikowania aczików, więc wiadomo. (tzn. jak otwierasz listę achievementów dla gry, to Steam uznaje, że masz ją uruchomioną - kart nie da się "po prostu" dodać, jak osiągnięć) Edytowane 2 kwietnia 2014 przez Accoun Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Już wiem co ta gra mi przypominała. Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Kolejne niespodzianki na Steam: Age of Mythology Extended Edition - http://store.steampowered.com/app/266840 (!!!) Agarest Generations of War Zero - http://store.steampowered.com/app/260130 Half Minute Hero 2 - http://store.steampowered.com/app/240970 (premiera wersji angielskiej, PSP->PC) Good to be a PC gamer... Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 grałem za gnoja w AoM i mi się podobało, pewnie stestuję tego rimejka czy co to je:D Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Tak właściwie to czy nie pora na jakiś Spring Sale? Żadnych przecieków nie było jeszcze? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Suavek pewnie nie może się doczekać kolejnej odznaki za Spring/Summer/Halloween/Winter Sale i karcioszek :3. 1 Cytuj
Suavek 4 717 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Jakoś brakuje mi tego codziennego sprawdzania o godzinie 19:00 co ciekawego dali w promocji, a czego i tak najprawdopodobniej nie kupię. Chciałem powiedzieć, że bardziej czekam na pricematch Amazona, ale widzę, że nie mają oni Ikarugi. Raven, nie mierz innych swoją miarą. ;> Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 W przeciwieństwie do Ravena, Suavek zdaje się jednak grac w to co kupi w stosunkowo nieodległym czasie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Ej ziomeczki dlaczego nie mogę sprzedawać kart? Cos mi tam wyskakuje, ze w ciągu 30 dni nie sprzedałem i teraz nie mogę więc wtf. Da radę to jakoś ogarnąć? Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 (edytowane) Who is eligible to parti(pipi)ate in the Community Market? The account must have a successful purchase older than thirty days, but not older than a year. Also, Steam Guard must be enabled for 15 days. Nawet najtansze DLC sie liczy, wiec kup cos. Edytowane 7 kwietnia 2014 przez kubicz Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 (edytowane) Jeśli kupiłeś coś w przeciągu roku i masz konto starsze niż 30 dni to błąd w Steamie. Chyba, że zmieniałeś hasło, wtedy musisz odczekać. W innym przypadku czasem się to buguje. Zrestartuj Steama albo zaloguj się na innym komputerze. Edytowane 7 kwietnia 2014 przez Shankor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi