Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Chyba tylko Ikaruga mnie interesuje w promocji na chwilę obecną. Ewentualnie jeszcze stoły do Pinbal FX2 i Pinball Arcade.

Poza tym obawiam się, że znowu Valve poleci w kulki i będzie robił -50% i -66% nawet w przypadku tytułów, które wielokrotnie już miały większe obniżki.

EDIT:

2nDu2RX.jpg

Edytowane przez Suavek
Opublikowano (edytowane)

Nope. Kwestia czasu to była.

Niemniej jednak chciałbym, żeby R* jakoś przeniósł GTA4 w pełni na Steam i usunął G4WL. Po odświeżeniu sobie San Andreas zacząłem się zastanawiać, czy nie dać szansy czwórce, ale fakt, że wymaga to G4WL, które niedługo zdechnie jakoś mnie odpycha. A nie wiem, czy np. po zgonie platformy nie będzie jakichś problemów z grami czy save'ami.

Piątkę ogram "kiedyśtam". Mimo wszystko jakoś nie czuję parcia na gierkę, choć nie wątpię, że jest świetna.

EDIT:

http://steamdb.info/app/271590/history/ - wychodzi na to, że już od pół roku kombinowali z wersją PC na samym Steam.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

Amazon US sprzedaje sporo gier na Steam. Kiedy Steam robi większe promocje, to Amazon je "kopiuje" dając takie same ceny, ale w dolarach, co jest dla nas bardziej korzystne niż płacenie w Euro. Czyli za tytuł, który na Steam by kosztował 5€ (~20zł) zapłacisz 5$ (~15zł).

Uważać tylko trzeba na gry, które mają blokadę regionalną. Trzeba także podać jakiś adres US do płatności - najlepiej taki, który nie uwzględnia dodatkowego podatku.

Warto sprawdzać oferty na łowcach. Zwykle podkreślają jeśli coś ma blokadę (albo nie wymieniają tego w ogóle na liście).

• Plusik 1
Opublikowano

no na poczatek juz dobra cena pacmana championship i taka se na mark of the ninja dlc (pewnie potem dadza 75%)

szkoda jednak ze nie ma juz tych fajnych wyzwan ze codziennie w 9 grach trzeba jakis achiv wbic zeby dostac cos tylko znowu to dretwe kup i glosuj za karty...

aD0eYRG_700b.jpg

Gość Orzeszek
Opublikowano

no hotline miami i ew dead island rapitide jest w dobrej cenie reszta zaorać, Day z jaka cena :D