Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ikaruga -50%... Kusi, ale czuję się zobowiązany poczekać na daily lub flash, choć z drugiej strony nie wiem czy się spodziewać większej promocji, skoro gra miała nie tak dawno premierę. Poza tym standard - śmieszna promocja Early Access DayZ, co by jeszcze więcej tego czegoś ludzie ślepo kupowali, promocja na pre-order gównianego portu z konsol, oraz obniżki gier, które kiedyś były taniej (X-Com). Ale SoaSE -80% polecam. EDIT: Już poprawili cenę XComa. Edytowane 19 czerwca 201410 l przez Suavek
Opublikowano 19 czerwca 201410 l zasada prosta: czeka sie do ostatniej godziny promocji (macie timer przy kazdej grze jak chcecie kupic). wtedy napewno nie nadziejecie sie ze potem 75% albo ze amazon dal
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Czekam tylko na obie części Transformers, które od lat trzymają cenę i dlc do Dishonored.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Czekam tylko na obie części Transformers, które od lat trzymają cenę i dlc do Dishonored.Dziesiątki razy na forum wklejałem linki do ofert innych niż Steam, gdzie ceny były o wiele bardziej przystępne (ostatnio TF:FoC był za 6 GBP w GameFly). Na Steam nie ma co liczyć na sensowną ofertę. Nawet Amazon dawał w najlepszym przypadku 15$. Mimo tego, gra warta większego wydatku moim zdaniem. EDIT: Pricematch Amazonu - http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/pricematch-amazona-3/ Edytowane 19 czerwca 201410 l przez Suavek
Opublikowano 19 czerwca 201410 l oj widze ze pricematch amazona tez schodzi na psy... far cry 3 drozsze na amazonie Edytowane 19 czerwca 201410 l przez Gattz
Opublikowano 19 czerwca 201410 l taka ciekawostka: gta 3+vc+sa = 9,79 euro gta 3+vc+sa+gta4= 9 euro ja rozumiem ze nie tylko mi sie nie podobalo gta4 ale zeby mi doplacac za nie....
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Jeżeli mam 10$ gift card amazonu to mogę kupić grę na Steama z oferty price-matchu Amazon,czy muszę jeszcze powiązać kartę z adresem z USA ?
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Panowie, co polecacie State of Decay czy Gunslingera? Opinie kogos kto grał w obie gierki? Bo moge wybrać pomiędzy jedną
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Grałem w obie. Z racji, że uwielbiam sandboxy bardziej mi przypadło State of Decay. Gierka ma spory świat, pojazdy, sporo survivala, rozbudowywanie bazy, troszczenie się o swoją grupę. Dla mnie gierka mega, wessała mnie na dłuugie godziny. Gunslinger mi nie podszedł z prostego powodu: to pusta strzelanka ze słabą historią, irytującym narratorem i rozgrywaniem pewnych etapów po raz drugi, bo coś mu się pomyliło. Nie lubię takich rzeczy. Do CoJ 2 gierka startu nie ma, a trwa ok. 4h. Musisz zdecydować sam czy wolisz fajnego sadboxa czy westernowego shooterka. Ja polecam SoD. Edytowane 20 czerwca 201410 l przez suteq
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Dzięki wielkie, biore State of Decay bo właśnie takiej opini potrzebowałem
Opublikowano 20 czerwca 201410 l SoD? Tak, normalny tryb fabularny z ok. 20 misjami. Cel jest taki, że masz przetrwać i wydostać się z obszaru. Nie jest to gra w stylu dayz bez końca.
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Kurde, kolejna gierka w którą chciałem nigdy nie zagrać . Ciekawe tylko czy kiedyś wyląduje w bundlu czy innej, lepszej promocji czy raczej warto brać.
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Enslaved: Odyssey to the West za 5$... Warto? Podobno gra strasznie łatwa, ale przyjemna. Jak port PC? Co się zaś tyczy daily deals, to Total Biscuit robi swoje klasyczne podsumowanie codziennie
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Enslaved: Odyssey to the West za 5$... Warto? Podobno gra strasznie łatwa, ale przyjemna. Jak port PC? pozycja strasznie zbugowana, a dodatkowo myslisz ze gra sie wlasnie rozkreca a to juz koniec. Edytowane 21 czerwca 201410 l przez basbot11
Opublikowano 21 czerwca 201410 l koledzy pctowcy czy ktoś z was grał w prison architect ? czy warto bo ładna przecena jest teraz Kupiłem SoD i myślę nad tą strategią tak dodatkowo