Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Banished tylko -50% :/. Szczerze mówiąc liczyłem na -75% a tak to poczekam aż twórca rzuci do bundle'a. 40 zł za taką grę to lekko za dużo jak na nasze realia. Kusi mnie też State of Decay na Amazonie za $5 ale gra ma już 2 DLC za łącznie ponad $6, więc tutaj chyba też wolę zaczekać na jakąś kompletną edycję i bundle, choć widząc, że to jest gra wydawana przez Microsoft to troszkę wątpię w możliwość takowych.

Opublikowano

I tak nie zagrasz.

Daj spokój, to samo było pamiętam z Prison Architect, przy okazji jakiejś poprzedniej wyprzedaży. Już wtedy się śmiałem, że odpalisz tylko dla kart, choć twierdziłeś, że będziesz grał. I co? Godzinę przy tym spędziłeś z tego co widzę.

Oczywiście Twoja kasa, ale naprawdę, kupuj lepiej to w co będziesz na pewno grał, tudzież masz ochotę pograć tu i teraz, bo w przeciwnym wypadku to naprawdę nie ma sensu.

Opublikowano

Jakby kogoś interesował zakup Age of Empires II HD na promocji na Steamie to niech tego nie robi. Prawdopodobnie jest błąd na Amazon.com i po zakupie dodatku do tej gry za 2.5$ gra na Steamie aktywuje się jako podstawka + dodatek.

Opublikowano

Duzo ludzi gra jescze w bf bad company 2 ? i czy jest sens kupowac jak spełniam rekomendowane oprocz procesora bo mam tylko core 2 duo 2.0ghz na windowsie xp. Na steamie pisze ze minimum to jest ten procesor wlasnie

Opublikowano (edytowane)

tylko wiem ze na 100% kupie tę grę kiedyś w boxie i nie wiem czy warto wydawać moje jedyne 3.7€ :P

Dobra, wzialem :) FUS ROH DAH!

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1
Opublikowano

tylko wiem ze na 100% kupie tę grę kiedyś w boxie i nie wiem czy warto wydawać moje jedyne 3.7€ :P

Dobra, wzialem :) FUS ROH DAH!

OD razu doinstaluj mody ulepszające grafikę i dodające efekty. Skyrim z nimi wygląda NIEZIEMSKO ! :D

Opublikowano

Poza graficznymi modami jest bardzo dużo modów wpływających i ulepszających sam gameplay. Nie pamiętam dokładnych nazw bo odinstalowałem Skyrima jakiś czas temu ale Frostfall, mod z potrzebami (jedzenie i picie), trudniejsze smoki, immersive weapons & armors, cloaks of skyrim... Zresztą za dużo tego żeby wymieniać, tutaj jest wszystko http://www.nexusmods.com/skyrim

• Plusik 1
Opublikowano

Jak te mody wpływają na zdobywanie achievementów?

Kiedyś odświeżyłbym sobie Skyrima, gdyż znudził mnie zaskakująco szybko, ale chciałbym żeby była to mimo wszystko oryginalna rozgrywka jedynie z ulepszeniami, a nie kompletnie nowy system czy fabuła.

Opublikowano

Chyba wezmę, Skyrim Legendary za €10. Wydaje się że to dobra cena bo taniej nie widziałem. Na ostatniej wyprzedaży przegapiłem.

Teraz przegapiłem Shadowrun - za późno wstałem i było już po promo, a tak chciałem wyrwać tą grę :(

W ogóle cała ta wyprzedaż to głównie zombie gry, no bez przesady... kiedy to się wreszcie znudzi ludziom. W każdym razie 3 dzień, jeszcze trochę zostało więc jest nadzieja, że jeszcze coś fajnego wpadnie.

Opublikowano

myślicie że GTA IV zejdzie poniżej tego -70%?

Powinna byc wieksza znizka. Polecam jednak kupic "Grand Theft Auto Complete Pack" zamiast golej czworki. Najlepiej jeszcze od jakiegos Rosjanina. ;)

Opublikowano

Zombie nie zombie, mnie bardziej przeraża, że tyle gier Early Access promują na stronie głównej. A przecież równie dobrze mogą tacy wyciągnąć ile się da kasy, a potem grę porzucić, jak to zrobili twórcy Towns.

Ale lista topsellerów tylko pokazuje jak naiwni i bezmyślni są niektórzy ludzie. Skyrim był w pierwszej dziesiątce już na starcie promocji (-40%), jeszcze bez daily, wszelkie DayZ i inne zombie też pięły się w górę, a wielu ciekawszych czy bardziej oryginalnych tytułów, to trzeba samemu szukać, lub czekać.

Jak na razie nic nie kupiłem.