Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 714,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Drogo ten metal gear.Niewiele drożej można wyrwać w pudełku na kąsolę.

A ile dopłacisz potem za DLC na konsole? Na PC wszystkie są w cenie.

Także afaik na konsolach masz 720p. :P

Nie ma się też co sugerować podanymi wymaganiami minimalnymi. Gra działa świetnie nawet na starszych sprzętach.

Opublikowano

Jak te mody wpływają na zdobywanie achievementów?

Nie wpływają, tzn normalnie zdobywasz achievementy nawet z modami.

Opublikowano

Ja za $4.07 załapałem się na FF8
FF7 i FF8 było w flash sales z 66% przecena, tylko ze FF8 nigdzie na głównej stronie nie było pokazane

Opublikowano

Gone Home za 4 euro na sklepiku humble bundle. podobno swietna gra indie, ale akurat nie mam siana:/

Opublikowano

Szkoda pieniędzy na to coś, na które niektóre osoby mówią "gra". Nie ma w Gone Home nic ciekawego ani odkrywczego. Jedyne co jest to ckliwa historyjka, łażenie po domu i klikanie gdzie popadnie aż po półtorej godziny zobaczysz napisy końcowe.

Opublikowano

Kupilem pierwsze Transformery, drugie wzialem na ps3 z empiku za 40zl i to chyba koniec dla mnie.

Opublikowano

Kupilem pierwsze Transformery, drugie wzialem na ps3 z empiku za 40zl i to chyba koniec dla mnie.

Drugie TF mają 30fps na konsolach... :<
Opublikowano

mam 5 ojro na steamie z dropu z CS:GO i jak narazie to na siłe nie mam co kupić. skyrima ograłem na konsoli przy premierze, jakbym kupił to na 99% bym nie zagrał ;d

Opublikowano

Ale moge je potem sprzedac.

A potem w takim CW to po pecetowcach jadą, że sknery co na promocje i bundle czekają. :<

Akurat FoC w życiu bym się nie pozbył. To jest gra, którą przeszedłem już 5 razy i chętnie przejdę kolejne 5 w przyszłości.

Tak swoją drogą, dobry dzień promocji dziś. Co prawda sam nic nie wziąłem, ale zarówno gry jak i przeceny sensowne.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Za duze mam zaleglosci zeby te same gry po kilka razy robic.

Opublikowano

@Gattzu

Z tego co wiem to Rocket miał pracować do końca roku kalendarzowego w Bohemia Interactive nad DayZ, a potem znowu iść na swoje bo praca w dużej korporacji go przygniata i woli po malutku, po swojemu.

@Rayos

Nie warto chyba. Bo jak brać to tylko z DLCkami. Wersja z DLC kosztuje 10 euro. Jak kupisz boxa i potem DLC to zapłacisz cenę za box i potem 5-10 euro za każde DLC. Wyjdzie Ci więcej za same DLC (obecnie 22,5 euro). Jak zależy CI na posiadaniu pudełka trza było brać Legendary już teraz a box kupić sobie kiedyś tam do postawienia na półce.

To samo było z BioShock Tripple pack. W paczce BS1 i BS2 było po 1,25 euro a osobno jak ktoś by chciał po 5 euro.

Opublikowano

pytanko, zrobilem odznake spolecznosci. Moj team wygral dzien a ja nie dostalem 2 kart letniej wyprzedazy. Jakis bug ? w koncu filar to tez odznaka wiec dorzucilem 1 punkt dla druzyny (~0.3e poszlo sie rypac ?)

Opublikowano

Ktoś chętny na czteropaka Castle Crashers? Brakuje nam ostatniego do czwórki. Wychodzi po 3,8 zł na łebka.

e: nvm, raczej się skuszę na tą paczkę: http://store.steampowered.com/sub/43401/

:P

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ja sie pisze :)

kapuan11

Edytowane przez __bercik07

Opublikowano

Sorry, ale pozostała dwójka rzuciła się na tą paczkę, która błędnie jest przeceniona o -90% :P. Mi nie pozostaje nic innego jak też to zrobić.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Teraz ciekawe ile osób, które nigdy w obie gry nie zagrają ten pakiet kupiło. :P