Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie wystarczająco zniechęciła ilość kolców obecnych na ziemi, w ścianach i podłodze, jakie widziałem na samym tylko trailerze... GOTY nie dla mnie.

Kusi mnie natomiast ten Pool Nation o którym wspomniał Shankor. Nie jestem tylko przekonany do sterowania, bo wolałbym coś 100% mysz, bez klawiatury.

I hate steam... wydałem już 40 euro. Zamiast ba xboxa odłożyć steam je moje pieniądze. Mam wszystko co chciałem do ogrania na wii u, ps4 czy 3ds i po co ja jeszcze na pc kupuje. Jak na razie z zakupów state of decay super 7 h w grze w 2 dni. Prison architect super na razie tylko wprowadzenie ale jest moc. Dark souls i fable kupione za zasługi. Wiem że obie chce jeszcze raz kiedyś przejść a xboxa już nie mam. Rogue legacy i wczorajszy bundle to 3 indyki które chciałem sprawdzić ale nie za pełną cebe. Age of empires 2 hd też nostalgia wygrała. Dodatkowo prezent kumplowi na urodziny zrobiłem i kupiłem skyrima z dodatkami.

I hate you gabe.

Edytowane przez blantman

Daj mi :D.

@Suavek

Te kolce to celowa zagrywka. Gra jest trudna, dużo się w niej ginie. Niektórzy nawet śmią ją nazywać Dark Soulsami w 2D. Dla mnie przesada, ale lekka nuta prawdy w tym jest. Z czasem uczysz się lawirować po zamku pełnym niebezpieczeństw i sprawia to ogromną radość, kiedy dogrindujesz do kolejnego ulepszenia czy znajdzie bleuprint do nowego, lepszego miecza ;). Mnie taki typ rozgrywki wciągnął z miejsca.

Myślicie że będzie jeszcze State of Decay po taniości? Bo wsumie spóźniłem się z zakupem a teraz żałuje ;/

Najpopularniejsze oferty są ostatniego dniq zawsze plus może być we flaszówce.

@up

Sim city 4 to genialna gra i tak opłaca się. Ostatni wielki sim. A z modami i dodatkami to gra na lata

Ja przy gamedev spędziłem miło ok 10 h i jeszcze do gry kiedyś wrócę bo mody podobno dużo zmieniają. Gra jest lekką symulacja w stylu theme hospital. Mało skomplikowana.

Edytowane przez blantman
  • Plusik 1

Game Dev Tycoon to zrzyna z Game Dev Story Kairosoftu. Gierka jedzie na bardzo podobnych schematach i nie wiem czy w moim przypadku to właśnie znajomość tego wszystkiego spowodowała, że szczególnie się nie wciągnąłem. Na telefonie w GDS za to napykałem duuuużo godzin, prosty i wciągający koncept.

Aha, i NIE KUPUJCIE Dirt 3. Ta gra ma najgorsze taktyki wciskania DLC jakie w życiu widziałem, które to nawet jeśli już je kupisz, to ma błędy przy ściąganiu przez cyrki z GFWL. Trzymać się z daleka i nie dawać tym naciągaczom nawet dolara za ten skandal.

Edytowane przez raven_raven

Ja w ogóle jestem bardziej zawiedziony tą wyprzedażą niż sądziłem, że będę.

- Pierdyliard Early Access o zawyżonych cenach, przecenionych o grosze

- Sterty Zombie-Survival

- Ceny bazowe zawyżone w górę tylko na czas promocji (np. u Activision)

- Mniejsze przeceny starych gier niż dawniej (np. Fallout -66%, choć bywało -75%)

- Liczne powtórki we Flashach i Community's Choice, choć mnóstwo gier nadal nie miało ani jednej obniżki (Lego Movie było do wyboru w CC, mimo, że jest obecnie w Daily... no genialne)

- Promowanie średniaków/pierdół w Daily Deal (Surgeon Simulator...? Poważnie...?)

- DLC wielu gier bez większej przeceny (np. Awesomenauts -90%, a DLC tylko -50%, choć bywały -75% w przeszłości. To samo Sins of A Solar Empire: gra -80%, DLC tylko -50%)

Mam nadzieję, że dzisiaj będą stoły Pinball FX2 -75%, bo wpis w SteamDB był zmieniany. Stół Deadpoola ma się pojawić w tym tygodniu, to nie pogardzę jeśli też dostanie zniżkę na start.

• Plusik 1

Nie no, Brothers -80%, to powinien brać każdy. Torchlight 2 też niczego sobie, zaś parę innych gier nieźle przecenionych, ale problem w tym, że bazowe ceny wysokie (Age of Wonders, Blackguards).

We flashu Shadow Warrior -80%. Świetna gra od rodzimego developera. Polecam.

A ja chyba sobie sprawie Space Hulka. Dobra znizka jest, wiec handlarze beda mieli taniej. Niby moglbym kupic w HIBie, ale i tak bym nie odpalil reszty tytulow z paczki. ;]

Już nie jest. Raptem -66% z całej paczki. Już lepiej bundla weź. Eador i Sang-Froid nie są złe.

IMO za drogi i za słaby ten Space Hulk, żeby za taką cenę go brać jak chcą na steamie.

Nie no, Brothers -80%, to powinien brać każdy. Torchlight 2 też niczego sobie, zaś parę innych gier nieźle przecenionych, ale problem w tym, że bazowe ceny wysokie (Age of Wonders, Blackguards).

We flashu Shadow Warrior -80%. Świetna gra od rodzimego developera. Polecam.

Brothers mam z Plusa, ale fakt, cena spoko. Chociaż chyba już na Amazonie było taniej. Torchlight 2 był już 100 razy w tej cenie :P. Blackguards też mi się jakieś drogie wydało.