Kymel 786 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 GOTY jak najbardziej. Świetna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nie lubię zręcznościowych-platformerów. Poczekam aż będzie w Plusie bundlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 kupiłem i ja, kolejne gierki w które nie zagram <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rogue Legacy GOTY czy nie? GOTY, zdecydowanie. Gierkę ograłem wzdłuż i wszerz, prawie 35h. Został mi jeszcze jeden achievement do wbicia jeśli pamiętam. Cudo jakich kąsolomaniaki mogą zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Cudo jakich kąsolomaniaki mogą zazdrościć.A to nie wyszło/ma wyjść na kąsole Sony? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 No ma, ma. Tylko nie wiadomo kiedy. Pewnie znowu będą to dla nich piksele na pół ekranu, ale gierka jest świetna. I ta muzyka <3. https://www.youtube.com/watch?v=fRu8Joqo8VA Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mnie wystarczająco zniechęciła ilość kolców obecnych na ziemi, w ścianach i podłodze, jakie widziałem na samym tylko trailerze... GOTY nie dla mnie. Kusi mnie natomiast ten Pool Nation o którym wspomniał Shankor. Nie jestem tylko przekonany do sterowania, bo wolałbym coś 100% mysz, bez klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja zakupiłem i jeste mega zadowolony taka Castlevania + Dark Souls no i klimacik też za(pipi)isty Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) I hate steam... wydałem już 40 euro. Zamiast ba xboxa odłożyć steam je moje pieniądze. Mam wszystko co chciałem do ogrania na wii u, ps4 czy 3ds i po co ja jeszcze na pc kupuje. Jak na razie z zakupów state of decay super 7 h w grze w 2 dni. Prison architect super na razie tylko wprowadzenie ale jest moc. Dark souls i fable kupione za zasługi. Wiem że obie chce jeszcze raz kiedyś przejść a xboxa już nie mam. Rogue legacy i wczorajszy bundle to 3 indyki które chciałem sprawdzić ale nie za pełną cebe. Age of empires 2 hd też nostalgia wygrała. Dodatkowo prezent kumplowi na urodziny zrobiłem i kupiłem skyrima z dodatkami. I hate you gabe. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jestes uzalezniony od kupowania. Oddaj komus zaufanemu swoj portfel... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Daj mi . @Suavek Te kolce to celowa zagrywka. Gra jest trudna, dużo się w niej ginie. Niektórzy nawet śmią ją nazywać Dark Soulsami w 2D. Dla mnie przesada, ale lekka nuta prawdy w tym jest. Z czasem uczysz się lawirować po zamku pełnym niebezpieczeństw i sprawia to ogromną radość, kiedy dogrindujesz do kolejnego ulepszenia czy znajdzie bleuprint do nowego, lepszego miecza . Mnie taki typ rozgrywki wciągnął z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Raven tobie nigdy byś wszystkie gry z kartami kupił Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Myślicie że będzie jeszcze State of Decay po taniości? Bo wsumie spóźniłem się z zakupem a teraz żałuje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Warto Sim City 4 Game Dev Tycoon za te 3,59? Edytowane 24 Czerwca 2014 przez selene Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Myślicie że będzie jeszcze State of Decay po taniości? Bo wsumie spóźniłem się z zakupem a teraz żałuje ;/Najpopularniejsze oferty są ostatniego dniq zawsze plus może być we flaszówce. @up Sim city 4 to genialna gra i tak opłaca się. Ostatni wielki sim. A z modami i dodatkami to gra na lata Ja przy gamedev spędziłem miło ok 10 h i jeszcze do gry kiedyś wrócę bo mody podobno dużo zmieniają. Gra jest lekką symulacja w stylu theme hospital. Mało skomplikowana. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Game Dev Tycoon to zrzyna z Game Dev Story Kairosoftu. Gierka jedzie na bardzo podobnych schematach i nie wiem czy w moim przypadku to właśnie znajomość tego wszystkiego spowodowała, że szczególnie się nie wciągnąłem. Na telefonie w GDS za to napykałem duuuużo godzin, prosty i wciągający koncept. Aha, i NIE KUPUJCIE Dirt 3. Ta gra ma najgorsze taktyki wciskania DLC jakie w życiu widziałem, które to nawet jeśli już je kupisz, to ma błędy przy ściąganiu przez cyrki z GFWL. Trzymać się z daleka i nie dawać tym naciągaczom nawet dolara za ten skandal. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ja w ogóle jestem bardziej zawiedziony tą wyprzedażą niż sądziłem, że będę. - Pierdyliard Early Access o zawyżonych cenach, przecenionych o grosze - Sterty Zombie-Survival - Ceny bazowe zawyżone w górę tylko na czas promocji (np. u Activision) - Mniejsze przeceny starych gier niż dawniej (np. Fallout -66%, choć bywało -75%) - Liczne powtórki we Flashach i Community's Choice, choć mnóstwo gier nadal nie miało ani jednej obniżki (Lego Movie było do wyboru w CC, mimo, że jest obecnie w Daily... no genialne) - Promowanie średniaków/pierdół w Daily Deal (Surgeon Simulator...? Poważnie...?) - DLC wielu gier bez większej przeceny (np. Awesomenauts -90%, a DLC tylko -50%, choć bywały -75% w przeszłości. To samo Sins of A Solar Empire: gra -80%, DLC tylko -50%) Mam nadzieję, że dzisiaj będą stoły Pinball FX2 -75%, bo wpis w SteamDB był zmieniany. Stół Deadpoola ma się pojawić w tym tygodniu, to nie pogardzę jeśli też dostanie zniżkę na start. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Rogue Legacy za 3.74euro to dobry deal? Cholera, ominęło mnie troche dni, a po tylu dniach przerwy jestem głodny pierdółkowatych gier!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Na Amazon US masz w dolarach. Cena dobra, póki do bundla nie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Chyba nigdy tak słabego dnia jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 No ja też szczególnie zachwycony obecną promocją nie jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie no, Brothers -80%, to powinien brać każdy. Torchlight 2 też niczego sobie, zaś parę innych gier nieźle przecenionych, ale problem w tym, że bazowe ceny wysokie (Age of Wonders, Blackguards). We flashu Shadow Warrior -80%. Świetna gra od rodzimego developera. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A ja chyba sobie sprawie Space Hulka. Dobra znizka jest, wiec handlarze beda mieli taniej. Niby moglbym kupic w HIBie, ale i tak bym nie odpalil reszty tytulow z paczki. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A ja chyba sobie sprawie Space Hulka. Dobra znizka jest, wiec handlarze beda mieli taniej. Niby moglbym kupic w HIBie, ale i tak bym nie odpalil reszty tytulow z paczki. ;]Już nie jest. Raptem -66% z całej paczki. Już lepiej bundla weź. Eador i Sang-Froid nie są złe. IMO za drogi i za słaby ten Space Hulk, żeby za taką cenę go brać jak chcą na steamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie no, Brothers -80%, to powinien brać każdy. Torchlight 2 też niczego sobie, zaś parę innych gier nieźle przecenionych, ale problem w tym, że bazowe ceny wysokie (Age of Wonders, Blackguards). We flashu Shadow Warrior -80%. Świetna gra od rodzimego developera. Polecam. Brothers mam z Plusa, ale fakt, cena spoko. Chociaż chyba już na Amazonie było taniej. Torchlight 2 był już 100 razy w tej cenie . Blackguards też mi się jakieś drogie wydało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi