Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A ja chyba sobie sprawie Space Hulka. Dobra znizka jest, wiec handlarze beda mieli taniej. Niby moglbym kupic w HIBie, ale i tak bym nie odpalil reszty tytulow z paczki. ;]

Już nie jest. Raptem -66% z całej paczki. Już lepiej bundla weź. Eador i Sang-Froid nie są złe.

IMO za drogi i za słaby ten Space Hulk, żeby za taką cenę go brać jak chcą na steamie.

Teraz jest juz znizka -90%. Wiec kupie na Steamie. A Sang-Froid mam z innego bundle'a,

Edytowane przez kubicz

Mam kluczyki na Bastion, LIMBO czy Dust: Elysian Tale, Papo & Yo ale to bym dał chętnie Tobie grzybiarz albo komuś jeszcze, ale kumplowi to wiesz... :P.

Swoją drogą to albo słabo czytacie albo co, bo mam świetnego Dusta do wydania od LUTEGO i nikt się nie zgłosił. Oj przesyt w królestwie Gabena, przesyt, jeśli po darmowe gierki nikt się już nie zgłasza :rolleyes:.

Bastion to indy GOTG, a Brothers wcale nie gorsze.

Wiem, że to temat o steam ale GOG w tym roku ich bije na łeb - obiektywnie patrząc (co innego, że na steamie kupiłem więcej, bo wziąłem DS i Skyrim ale jakbym brał bez zastanowienia to gog ftw). Nie dość że za darmo dawali (i będą?) gry to jeszcze Shadowrun za 15 zł wyhaczyłem (w ostatnich sekundach ;)). Ceny trochę lepsze bo w dolcach, gry od klasyków po nowości, a nie early access i zombie. Ogólnie jeżeli chodzi o wybór to GOG dał popis.

a ten Shadow Warrior fajnie wygląda, dzięki za hinta, ale poczekam na bundla za dolca bo gierek mam już za dużo :P

Edytowane przez _mike

Na GOG nie podobają mi się pakiety zbiorcze. Np. -75% na serię Heroes, lub 60% za pojedyncze gierki. Od dawna czaję się tylko na HoMM2 i HoMM3 po 2,5$, a tu ciągle tego bundla rzucają, gdzie zakupy pojedynczo wypadają drożej (4$). To samo zresztą tyczy się serii D&D i pokrewnych (Baludry, Planescape). Niby to tylko kilka złotych więcej przy i tak niskich cenach, ale skoro już oceniamy promocje, to tak różowo też nie jest. ;)

też się podnieciłem :P

ale już usunąłem info bo nawet nie wiem co to

@ Suavek, z tymi bundlami to masz faktycznie rację, wczoraj się na jednym zastanawiałem ale że faktycznie chciałem jedną gierkę to się nie opylało. Tyle, że z drugiej strony co chwilę dają coś za free. A jak wiadomo na wyprzedażach dla cebuli: cokolwiek za free >>> pożądana rzecz za grosze
także wiesz ;)