Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

kupilem Rogue Legacy, od tak o. Kumpel mial zamiar ale go uprzedzilem (sharing). Dawno zadna gra mnie tak nie zassala, wczoraj od 22 do 2 w nocy non top lazilem po tym zamku zmieniajac co chwile bohatera ;]. Jezeli przymkniesz oko na grafike ktora z czasem jednak az tak bardzo nie przeszkadza i lubisz co chwile rozpoczynac gre od nowa to polecam. K.vrwa kupilbym vite dla tej gry :E

Uzbieralem euro z kart i teraz czekam na ponowna obnizke Spelunky

Edytowane przez __bercik07

ee tam wole zapłacić 11 euro za banner saga niż 5 za batmana :D Origins to kupa mam na steamie i przeszedłem dostałem razem z kartą graficzną kod i tylko dlatego nie żałuję ;D

Polecam też endless space jak ktoś lubi strategie w kosmosie :) taka civilizacja w kosmosie

Edytowane przez blantman

Klucze Allegro niewiadomego pochodzenia. Mimo wszystko wolę dopłacić i mieć z pewnego źródła.

Co do samego Banner Saga, nie twierdzę, że nie warto, ale i tak w to grać teraz nie będę, więc nie widzę sensu brać za 50% dla zasady. Będzie -75%, bundle, lub ja będę miał ochotę grę ruszyć, to wtedy kupię.

Nadal mnie rozczarowują te promocje. Czekam na stoły do Pinball FX2 i nic. Rise of the Triad bym przygarnął, najlepiej -80% jak było zimą, ale też nic. BlazBlue czy King of Fighters przegrały Community's Choice a ani w Daily ani we Flashu ich nie widać. Pewnie kwestia czasu i prędzej czy później wszystko się pojawi, ale mimo wszystko irytuje to trochę, kiedy widzę, że niektóre tytuły były już kilkukrotnie w daily/flash/community, a inne wcale.

Dishonored sie opyla nawet za full price na release. Gra roku.... tak na prawdę. A nie ze co 3 miesiące nowe GOTY.

ŻYDOWSKA CEBULA MODE_ON

Jako że ostatnimi czasy mocniej bawię się w Compendium od DOTY odnośnie TI4... jak by ktoś dostał z crafta Summer Badge Summer Reward Dota item i miał ochotę się go pozbyć, byłbym WIELCE zobowiązany gdyby pomyślał o mnie :)

Edytowane przez Kazuun