raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że skoro to nowa gra, to nie będzie. Tak samo z Banished. Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) kupilem Rogue Legacy, od tak o. Kumpel mial zamiar ale go uprzedzilem (sharing). Dawno zadna gra mnie tak nie zassala, wczoraj od 22 do 2 w nocy non top lazilem po tym zamku zmieniajac co chwile bohatera ;]. Jezeli przymkniesz oko na grafike ktora z czasem jednak az tak bardzo nie przeszkadza i lubisz co chwile rozpoczynac gre od nowa to polecam. K.vrwa kupilbym vite dla tej gry :E Uzbieralem euro z kart i teraz czekam na ponowna obnizke Spelunky Edytowane 25 Czerwca 2014 przez __bercik07 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że skoro to nowa gra, to nie będzie. Tak samo z Banished. Domyslam sie ze to takie wrozenie z fusow. Uwielbiam civke i hirosow wiec kij tam, skusze sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jeśli masz ogromne ciśnienie to bierz, na koniec chyba mogą być jeszcze obniżki. Żeby nie było, że przeze mnie, ja po prostu jestem lekko zawiedziony obecnym SSS . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A ja jestem zadowolony Miałem nic nie kupować, a jednak wyszło na to, że za kasę z kart kupiłem Skyrima, za kolejną kasę + już trochę własnej kupiłem tego bundle castle crashers+battleblock theater, kupie jeszcze Rayman Origins i styknie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że skoro to nowa gra, to nie będzie. Tak samo z Banished. Domyslam sie ze to takie wrozenie z fusow. Uwielbiam civke i hirosow wiec kij tam, skusze sie.Bierz genialna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wzialem wzialem. Obadamy. Kruku, nie boj, nie bedzie na ciebie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 banner saga kupujcie to rozkaz Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jakaś promocja na banner sage ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dzisiejsze promki troche mnie zawiodły wsumie, liczyłem na coś ciekawszego - z tego co jest to kusi FFVII i Batman Arkham Origins, ale sie chyba wstrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Banner Saga jest super ale ta cena jest słaba (gra i tak jest warta full price'a ale mamy cebulowy sezon więc - NIE). Dzisiaj jest jakaś porażka jeżeli chodzi o ceny Może Batek jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) ee tam wole zapłacić 11 euro za banner saga niż 5 za batmana Origins to kupa mam na steamie i przeszedłem dostałem razem z kartą graficzną kod i tylko dlatego nie żałuję ;D Polecam też endless space jak ktoś lubi strategie w kosmosie taka civilizacja w kosmosie Edytowane 25 Czerwca 2014 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A ja raz jeszcze przypominam o ofertach Amazona. Większość rzeczy, które sprzedają na Steam po kilku godzinach pojawiają się na amerykańskim amazon w dolarach. Banner Saga też jest w ofercie, więc pewnie będzie za niecałe 13$ za parę godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A ja raz jeszcze przypominam o ofertach Amazona. Większość rzeczy, które sprzedają na Steam po kilku godzinach pojawiają się na amerykańskim amazon w dolarach. Banner Saga też jest w ofercie, więc pewnie będzie za niecałe 13$ za parę godzin. Klucz na allegro 35zł, warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Klucze Allegro niewiadomego pochodzenia. Mimo wszystko wolę dopłacić i mieć z pewnego źródła. Co do samego Banner Saga, nie twierdzę, że nie warto, ale i tak w to grać teraz nie będę, więc nie widzę sensu brać za 50% dla zasady. Będzie -75%, bundle, lub ja będę miał ochotę grę ruszyć, to wtedy kupię. Nadal mnie rozczarowują te promocje. Czekam na stoły do Pinball FX2 i nic. Rise of the Triad bym przygarnął, najlepiej -80% jak było zimą, ale też nic. BlazBlue czy King of Fighters przegrały Community's Choice a ani w Daily ani we Flashu ich nie widać. Pewnie kwestia czasu i prędzej czy później wszystko się pojawi, ale mimo wszystko irytuje to trochę, kiedy widzę, że niektóre tytuły były już kilkukrotnie w daily/flash/community, a inne wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Bądźcie dobre ludzie i zagłosujcie w CC na pakiet z Ikarugą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 zrobione juz minute po 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Oczywiście że tak zagłosowałem. /e: ale nic to nie dało... Na gogu Divinity 2 za 13 zł jeszcze 10 min - ja właśnie kupiłem Edytowane 26 Czerwca 2014 przez _mike Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 No oczywiście, że pakiet z dark souls i star warsami wygrał... Co z tego, że gry była pierdyliard razy sprzedawane za grosze - fani i tak zagłosują raz jeszcze. Kolejny dzień bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) A o co chodzi z tym glosowaniem? Kupilem gierke z promocji i nie jestem w zadnym z teamow, a kolega jest. --- Dishonored chyba sie opyla za te trzy euro. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Zeby byc w zespole trzeba craftnac odznake albo kliknac odpowiedni guzik na http://store.steampowered.com/promotion/summer2014faq/ (mozesz tez wejsc tam przez klienta Steam, kliknij na stronie sklepu obrazek plazy) Edytowane 26 Czerwca 2014 przez kubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Dishonored sie opyla nawet za full price na release. Gra roku.... tak na prawdę. A nie ze co 3 miesiące nowe GOTY. ŻYDOWSKA CEBULA MODE_ON Jako że ostatnimi czasy mocniej bawię się w Compendium od DOTY odnośnie TI4... jak by ktoś dostał z crafta Summer Badge Summer Reward Dota item i miał ochotę się go pozbyć, byłbym WIELCE zobowiązany gdyby pomyślał o mnie Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Panowie nie chcial by sie ktos wymienic kartami z summer sale? Mam na wymiane karte nr.1 potrzebuje 2,3 lub 10 Wymieniona z Adi. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Panowie, powiedzcie mi króciutko, o co chodzi z tymi kartami? Bo ciągle o nich piszecie, gry za nie dostajecie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi