Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiesz, ze wymog 8 poziomu zostal wprowadzony, bo wczesniej mozna bylo bardzo latwo farmic karty na dodatkowych kontach.

No i fajnie... ja na swoich 79grach tez moge "latwo farmic" karty...

Jak mam w pizdu gier to nie powinienem miec takiej restrykcji.

Widac Steam uwaza, ze przy takiej ilosci bundli (i darmowych tytulow) zbyt latwo mozna zwiekszyc liczbe gier na koncie i nabic poziom, wiec daje malo expa za to. :P

Sprawdzilem z ciekawosci twoj profil i stwierdzam, ze zrobienie tych 2 brakujacych poziomow to kwestia ~ 30 minut* (albo i mniej). Szkoda, ze wczesniej o tym nie wspomniales.

* - Wystarczy, ze zrobisz ponizsza odznake:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198003740969/badges/2

Dostalem reward za Red Team Win (do tego mnie wrzucilo).

Level 8 XP 809.

Problem: nie dostalem moich zaleglych kart, ktore rzekomo mialy wpasc ;).

Anyway dzieki za tipa.

Opublikowano (edytowane)

O jak milo. Steam rozdaje odznaki za zabawe. Teraz Raptor ma juz odpowiedni poziom

@up

Bo one wpadaja dopiero gdy zaglosujesz. A ze glosowan juz nie ma....

Edytowane przez kubicz
Opublikowano (edytowane)

Zapomniałem, że podczas SSS sporo gier dostaje karty. Sprawdziłem właśnie ile mogę ich wykraftować... Całą wuchtę O_o. Chyba z 12 gier doszło z kartami. Trochę późno się zorientowałem xD.

Rozszerzenie mi policzyło: całe 1,6 euro z kart mogę mieć!1 Ten dzień stał się lepszy.

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

Cos pisalo, ze to otrzymam je po wbiciu lvlu 8? Nawet z opoznieniem?

Moze jak nie ma glosowan, to dadza je gdy sie przelogujesz/craftniesz odznake. Jednak kumpel dostal zalegle karty dopiero gdy zaglosowal.

Opublikowano

jutro premiera Divinity, brać? Kupił ktoś? Mam dosć mocnego hajpa

http://sklep.gram.pl/?#s/query/divinity/

fajna cena ale to polska wersja i klucz dostanę 18 lipca dopiero

Kurcze, zastanawiam się nad Shadowrun Returns. Grał ktoś? Po aktualizacji jest dobrze z systemem zapisu?

Grałem, jak podoba ci się ten klimat to bierz. Oprócz samej kampanii jest sporo bardzo fajnych scenraiuszy na workshopie (czasem ciekawszych niz ta kampania). Z systeme zapisu nie miałem problemów więc chyba jest git.

Opublikowano

Ale co z tego, że polska? Język angielski też sobie ustawisz na Steam, a zapłacisz 2x mniej. Ot poczekasz jeszcze trochę tylko.
Opublikowano

Ale co z tego, że polska? Język angielski też sobie ustawisz na Steam, a zapłacisz 2x mniej. Ot poczekasz jeszcze trochę tylko.

Mam ten niezdrowy syndrom że chce już w to grać.

Opublikowano

źle nie było, trochę tytułów kupionych które powinny starczyć do winter sales, 60 pkt zebranych dla drużyny niebieskiej ktora w żaden dzień nie wygrała (pewnie wina Suavek-a)
karty z wyprzedaży sprzedane wiec wpadł jeszcze dollar, chyba jutro znikają

lista zakupów:

The Witcher 2
Far Cry Franchise Pack
Assassin's Creed 3 Standard Edition
Assassin's Creed Revelations
Assassin's Creed Brotherhood
Bioshock Infinite    
Batman Arkham Origins
Hitman Absolution: Elite Edition
The LEGO Movie Videogame Steam
Saints Row IV
Borderlands 2
Can't Stop Laughing Bundle
Final Fantasy VIII

Opublikowano

Ja zawsze mam tak że w każdej większej wyprzedaży na Steam coś kupuję, ale nigdy nie przesadzam. Są to zazwyczaj jedna lub dwie gierki. Na tej wyprz również było podobnie. :)

Wziąłem Shadowrun Returns z dodatkiem i Banner Sagę. Grałem już prawie dwie godziny w tą drugą pozycję i wykręciłem się całkiem nieźle. :P Gierka ufundowana przez kickstartera, po polsku i póki co bez jakichś większych baboli. Nieźle. Klimat spoko, fabuła wciąga, a podejmowane decyzje faktycznie mają wpływ na to czy ktoś w danej chwili przeżyje czy nie. Jak ktoś lubi klimaty wikingów, ew. Gry o Tron to polecam. :) (Muzyka też jest grzechu warta).

Opublikowano (edytowane)

Tym razem nic nie kupiłem. Byłem blisko zakupu Shadowrun i Stronghlod Crusader HD ale pierwszego odpuściłem a drugą gierkę wyrwałem z HB.

Prawie 3 ojro się uzbierało na eventowych kartach,coś pewnie jeszcze wpadnie z gierek jakie je mają. A z tego co widzę to jeszcze sporo tytułów mam nie wyfarmionych z nich. Na święta powinna się uzbierać jakaś fajna sumka.

Edytowane przez Paliodor