Raptor 226 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Erm takie pytanie. The Walking Dead Season 2 ma jakis free weekend czy cos? Nie przypominam sobie abym kupowal 2gi season... kupilem tylko jedynke w preorderze, a z 2ka czekalem na winter sale, a tutaj o... pojawilo mi sie w library. To jakis 1st epp czy cus? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wiem, że na Andku EP 1, drugiego sezonu jest za free.A na Steamie jest weekend z NBA za free, także musisz obczaić, czy tam masz pełniaka czy jakiś jeden epizod. Ja kiedyś kupiłem na Allegro kod na Serious Sama i w bibliotece pojawiła się dwójka, z tym, że po instalacji przekierowało mnie na sklepik, w celu zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wiem, że na Andku EP 1, drugiego sezonu jest za free. A na Steamie jest weekend z NBA za free, także musisz obczaić, czy tam masz pełniaka czy jakiś jeden epizod. Ja kiedyś kupiłem na Allegro kod na Serious Sama i w bibliotece pojawiła się dwójka, z tym, że po instalacji przekierowało mnie na sklepik, w celu zakupu A nvm... pelniak, ale chyba kupilem jednak na sale jakims i zapomnialem. Rotfl. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (pipi)a Jakiś Rusek ukradł mi konto na Steamie. Zobaczymy czy to odzyskiwanie konta działa. Założyłem konto na suporcie. Zalogowałem ticket i dorzuciłem obrazkek z kodem gry. Ktoś wie ile się czeka na odpowiedź ?? I dlaczego nie widać mojego załacznika w treści ticketa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 oj dlugo sie czeka na odpowiedz. jak mi shackowali to czekalem dwa tygodnie na odzyskanie z czego tydzien na druga odpowiedz supportu (pierwsza byla odpowiedzia z automatu). dopiero jak im napisalem kolejny mail z zapytanie czemu to tyle trwa i czy jeszcze cos potrzebuja zebym udowodnil ze to moje konto to nastepnego dnia odzyskalem mam nadzieje ze pamietales o napisaniu nr ticketa nad kodem gry Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Napisałem. Mam nadzieje, że nie bede sie musiał za długo z tym bujać i pójdzie szybciej niż Tobie. No nic, strasznie s(pipi)ony system odzyskiwania konta ma ten steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 powinno byc szybciej skoro odrazu maja ten key. jak ja wysylalem to wpierw tylko z 4 ostatnimi numerkami karty ktora ostatnio kupowalem i z jakiegos powodu to zignorowali i domagali sie cdkeya co przeciagnelo sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 A pisałeś po polsku do nich ? Ja w sumie tak bo na polską wersję strony mnie przekierowało. W ogóle to nie powinno tak wyglądać. Skoro kliknąłem że zmiana maila jest nieutoryzowana to powinno tą zmianę cofnąć i wysłać mi nowe hasło a jego zmiana powinna być wymuszona przy pierwszym logowaniu. Jeszcze teraz sprawdziłem na playfire gdzie mam powiązane i widać osiągnięcia, że na bezczelnego grał w Dote i Countera Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 jesli mnie pamiec nie myli to pierwszy ticket po angielsku a jak dostalem odpowiedz w pl to juz po polsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wiecie moze kiedy wkoncu Dark Souls uwolni sie od GFWL? Cytuj Odnośnik do komentarza
jacoPL 11 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie ma jeszcze dokładnej daty, na razie podali tylko że dojdzie to do skutku w listopadzie. http://steamcommunity.com/games/211420/announcements/detail/202985743519497275 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 słuchajcie chłopaki o co może chodzić w takiej aukcji http://allegro.pl/football-manager-2015-fm2015-pl-steam-okazja-tanio-i4750520101.html oczywiście jakiś szwindel choć niby tylko 10zł. Na czym polegają takie konta steam, zapewne to jakieś skradzione konta albo gra kupiona za skradzioną kartę kredytową, dobrze czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pewnie wchodzisz na konto, sciagasz gre, gosc zmienia haslo i masz gre w trybie offline ciagle? Dunno. Ja sie nie bawie w takie rzeczy, zwlascza z taka seria jak FM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 57% nie ogranych gier mam Plan byl zeby nie kupowac do poki nie ogram wszystkiego...nie wyrobie sie przed winter sales a w wishlist ponad 40 gier......ale i tak nie musze robic w grach 100%. Poprostu ograc zeby wiedziec co i jak...a te co wciagna to dokonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Ktoś tu prócz Ravena bawi się w karty? Ja tam nic nie kolekcjonuję, ale się tego pozbywam. I tu z pomocą przychodzi programik idle idle master:)https://github.com/jshackles/idle_master - kliknij download zip, resztę masz w readme.Program zdobywa wszystkie karty z naszych gier. Nawet nie trzeba ich instalować. Z moich gier wpadło mi jakieś 8 euro.To coś, "udaje", że gramy w jakaś grę, ja zaryzykowałem i grałem w co innego i wszystko hula. Tyle, że po wystawieniu 200-ej oferty, musiałem wysłać jakieś potwierdzenie Steamowi, że nie jestem mieszkańcem USA:/ Używa ktoś tego? Ja dopiero parę dni temu się o tym dowiedziałem. Edytowane 8 Listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Ja sobie dropie karty, nie uzywam jednak zadnych programow. Neta mam szybkiego, wiec moge sobie pozwolic by gra sie sciagala/chodzila w tle gdy robie cos innego. Czytalem jednak o tym programie na forum lowcow i ludzie go chwala. Ja polecam ponizsza strone tym, co zbieraja karty: http://www.steamtradematcher.com/ - wyszukiwarka porównująca posiadane karty i braki kart a następnie wyświetlająca osoby, które posiadają potrzebne nam duble i jednocześnie potrzebują naszych dubli w obrębie tych samych zestawów. edit: Jeszcze jedna sprawa dotyczaca Steam ID. Widze, ze czesc ludzi na forum blednie je wpisuje. Tak wiec wasze Steam ID, to nie jest wasza ksywa (chociaz moze nia byc, jezeli nikt wam takiego id nie zajal), tylko slowo, ktore wpisaliscie w czasie edycji profilu w punkcie "Custom URL". Slowo to znajduje sie w adresie waszego profilu gdy wchodzi sie na niego przy uzyciu przegladarki. U takiego grzybiarza poprawne ID to grzybiarz ( http://steamcommunity.com/id/grzybiarz ) a nie altlyser. Edytowane 8 Listopada 2014 przez kubicz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak mam pudełkową kopię Wiedźmina 2 to mogę go przerzucić na Steama? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nope. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A masz tam steamowy kod? Czy tylko taki co daje mozliwosc rejestracji na gogu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Mam:Klucz rejestacyjny secuROM online i www.thewitcher.comorazKlucz rejestracji elektronicznej CD ProjektMam też wiersz "Wieprz zwany Henseltem" Jaskra oraz jakąś monetę z czaszką i ośmiornicą jeśli to pomoże. Wiersz nie mieści się cały w pole do wpisania kodu na Steamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jeśli te kody nie aktywują gierki na Stemie to jedyne co jeszcze możesz zrobić to napisać do CDP, może Ci dadzą kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Te Wiedźminy z Biedronki nie miały kodów na STEMA. Miałem nawet jakąś wersje limitowaną gra + pełno makulatury w środku, jakieś płyty DVD i to też nie miało kodu Steam. Nie wiem, czy CDP pomoże w takim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Sadze, ze CDP nie da zadnych kluczy, bo i po co? Gra nie wymaga Steama do dzialania, wiec czemu mieliby steamowe klucze dawac? Dali opcje rejestracji na gog.com i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Spróbować można, ale prawda, że za bardzo nie liczę na powodzenie tej prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Panowie, wiecie może jak to będzie w przypadku Wiedźmina 3? Chętnie bym kupił edycję pudełkową i podpiął pod steam bo nie mam napędu dvd w nowym pc, ale teraz pytanie czy tak sie da hm? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi