Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Erm takie pytanie. The Walking Dead Season 2 ma jakis free weekend czy cos?

Nie przypominam sobie abym kupowal 2gi season... kupilem tylko jedynke w preorderze, a z 2ka czekalem na winter sale, a tutaj o... pojawilo mi sie w library. To jakis 1st epp czy cus?

Wiem, że na Andku EP 1, drugiego sezonu jest za free.
A na Steamie jest weekend z NBA za free, także musisz obczaić, czy tam masz pełniaka czy jakiś jeden epizod. Ja kiedyś kupiłem na Allegro kod na Serious Sama i w bibliotece pojawiła się dwójka, z tym, że po instalacji przekierowało mnie na sklepik, w celu zakupu :/

Wiem, że na Andku EP 1, drugiego sezonu jest za free.

A na Steamie jest weekend z NBA za free, także musisz obczaić, czy tam masz pełniaka czy jakiś jeden epizod. Ja kiedyś kupiłem na Allegro kod na Serious Sama i w bibliotece pojawiła się dwójka, z tym, że po instalacji przekierowało mnie na sklepik, w celu zakupu :/

A nvm... pelniak, ale chyba kupilem jednak na sale jakims i zapomnialem. Rotfl.

oj dlugo sie czeka na odpowiedz. jak mi shackowali to czekalem dwa tygodnie na odzyskanie z czego tydzien na druga odpowiedz supportu (pierwsza byla odpowiedzia z automatu). dopiero jak im napisalem kolejny mail z zapytanie czemu to tyle trwa i czy jeszcze cos potrzebuja zebym udowodnil ze to moje konto to nastepnego dnia odzyskalem

mam nadzieje ze pamietales o napisaniu nr ticketa nad kodem gry

A pisałeś po polsku do nich ? Ja w sumie tak bo na polską wersję strony mnie przekierowało. W ogóle to nie powinno tak wyglądać. Skoro kliknąłem że zmiana maila jest nieutoryzowana to powinno tą zmianę cofnąć i wysłać mi nowe hasło a jego zmiana powinna być wymuszona przy pierwszym logowaniu. Jeszcze teraz sprawdziłem na playfire gdzie mam powiązane i widać osiągnięcia, że na bezczelnego grał w Dote i Countera :(

słuchajcie chłopaki o co może chodzić w takiej aukcji

http://allegro.pl/football-manager-2015-fm2015-pl-steam-okazja-tanio-i4750520101.html

oczywiście jakiś szwindel choć niby tylko 10zł. Na czym polegają takie konta steam, zapewne to jakieś skradzione konta albo gra kupiona za skradzioną kartę kredytową, dobrze czuje?

57% nie ogranych gier mam :(

Plan byl zeby nie kupowac do poki nie ogram wszystkiego...nie wyrobie sie przed winter sales a w wishlist ponad 40 gier......ale i tak nie musze robic w grach 100%. Poprostu ograc zeby wiedziec co i jak...a te co wciagna to dokonczyc

Ktoś tu prócz Ravena bawi się w karty? Ja tam nic nie kolekcjonuję, ale się tego pozbywam. I tu z pomocą przychodzi programik idle idle master:)
https://github.com/jshackles/idle_master - kliknij download zip, resztę masz w readme.
Program zdobywa wszystkie karty z naszych gier. Nawet nie trzeba ich instalować. Z moich gier wpadło mi jakieś 8 euro.
To coś, "udaje", że gramy w jakaś grę, ja zaryzykowałem i grałem w co innego i wszystko hula. Tyle, że po wystawieniu 200-ej oferty, musiałem wysłać jakieś potwierdzenie Steamowi, że nie jestem mieszkańcem USA:/ Używa ktoś tego? Ja dopiero parę dni temu się o tym dowiedziałem.

Edytowane przez grzybiarz

Ja sobie dropie karty, nie uzywam jednak zadnych programow. Neta mam szybkiego, wiec moge sobie pozwolic by gra sie sciagala/chodzila w tle gdy robie cos innego. Czytalem jednak o tym programie na forum lowcow i ludzie go chwala.

Ja polecam ponizsza strone tym, co zbieraja karty:

http://www.steamtradematcher.com/ - wyszukiwarka porównująca posiadane karty i braki kart a następnie wyświetlająca osoby, które posiadają potrzebne nam duble i jednocześnie potrzebują naszych dubli w obrębie tych samych zestawów.

edit:

Jeszcze jedna sprawa dotyczaca Steam ID. Widze, ze czesc ludzi na forum blednie je wpisuje. Tak wiec wasze Steam ID, to nie jest wasza ksywa (chociaz moze nia byc, jezeli nikt wam takiego id nie zajal), tylko slowo, ktore wpisaliscie w czasie edycji profilu w punkcie "Custom URL". Slowo to znajduje sie w adresie waszego profilu gdy wchodzi sie na niego przy uzyciu przegladarki. U takiego grzybiarza poprawne ID to grzybiarz ( http://steamcommunity.com/id/grzybiarz ) a nie altlyser.

Edytowane przez kubicz

Mam:

Klucz rejestacyjny secuROM online i www.thewitcher.com

oraz

Klucz rejestracji elektronicznej CD Projekt

Mam też wiersz "Wieprz zwany Henseltem" Jaskra oraz jakąś monetę z czaszką i ośmiornicą jeśli to pomoże. Wiersz nie mieści się cały w pole do wpisania kodu na Steamie.