Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Póki co wpadł Crimzon Clover,tak patrzę na moją listę życzeń i większość interesujacych mnie pozycji jest na fajnym promo. Ciężko będzie się zdecydować na tylko parę gierek.

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano (edytowane)

El Loco, czasem widzę że coś kupujesz, ale bezpośrednio na Steamie, gdzie tam ceny są drogie. Nie bierzesz nic z Allegro, czy tam innych sklepów?
---
Moja lista gier:

przygody abe'a
Valiant Hearts 2d ubi
child of ligth (?)
project cars (?)
outlast
evil within?
shovel knight?

ale i tak kupiłem Jacka Orlando, bo grałem w to chyba w '98 u kuzynek :)

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano (edytowane)

El Loco, czasem widzę że coś kupujesz, ale bezpośrednio na Steamie, gdzie tam ceny są drogie. Nie bierzesz nic z Allegro, czy tam innych sklepów?

---

Moja lista gier:

przygody abe'a

Valiant Hearts 2d ubi

child of ligth (?)

project cars (?)

outlast

evil within?

shovel knight?

ale i tak kupiłem Jacka Orlando, bo grałem w to chyba w '98 u kuzynek :)

Allegro nic, ale czesto odwiedzam allkeye. Tym razem byla jak dla mnie dobra cena, to wzialem :)

Ja jestem zreszta Januszem, ktory raczej wieksze gry gra niz te mniejsze o indykach nie wspominajac.

Edytowane przez El Loco Chocko
Opublikowano

Shadow Warrior -90%, raptem 2,5€.

Kto nie ma i nie kupi w takiej cenie jednej z najlepszych gier FPP ostatnich lat nie powinien pokazywać twarzy w dziale PC. :P

Opublikowano
Banished - 7,59€
Kingdoms of Amalur Reckoning - 4,99€
Shadow Warrior -  2,49€
Heroes of might and magic VI -  7,49€
Castlevania: Lords of Shadow 2 -  5,99€

Obiecałam sobie, że nie wydam na tej wyprzedaży więcej jak 10 euro i teraz toczę ze sobą wewnętrzną walkę...

Opublikowano

Castlevania Lords of Shadows jak najbardziej ale dwójka już niekoniecznie - przemęczyłem kampanie potem dlc i na pewno do gry już nie wrócę. Co innego mówić o jedynce którą po ukończeniu natychmiast chciałem wracać na NG+ i masterować na wyższych poziomach trudności.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja w nuven kupilem Maxa trzeciego, bez problemu, szkoda tracić siana z kart. Aha, Szewczyk, polecam Ci użycie programiku idle idle master - sam dropi karty z naszej biblioteki.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Mnie nic nie jara z tych wyprzedaży, nie potaniał Outlast, a na Evil Within, czy Alien Isolation poczekam, aż stanieją do <50 zł :)

Ale wydałem 8 dolców na to:

https://www.humblebundle.com/mobile

Ciekawy pomysł z tym wpadaniem nowych tytułów. A przyznam, że kupiłem głównie dla Blocky Roads, które przecież mogłem kupić taniej na markecie, ale tutaj przy okazji sprawdzę inne tytuły:)

Coś chcecie to mogę upnąć na ftpa i dać linka na PM :)

Opublikowano

Przestań, wczoraj się głowiłem, czy go nie brać, ale mam zainstalowane 11, a w sumie już dziś 12 gier i wątpię że mu się poświecę na 100% :(

Demko długie, ale przestałem grać, gdzieś w trzecim rozdziale.

Opublikowano

Koledzy kochani, czy bezpiecznie jest kupowac steam gifty ze stron takich jak G2A.com itp? Nie chcialbym zeby mi konto zablokowali na steamie bo ktos sobie ukradl CC i sprzedaje gierki. Slyszalem ze to gifty kupione na wyprzedazach i sprzedawane na marketplace ale wciaz troche niepewnosci mam.