Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i calaczek w Dark Souls przetransferowany na steam w kilka sekund. Miodzio. ^_^

Opublikowano (edytowane)

Czy playfire, to nie był ten site z tymi minigierkami flashowymi? Bo mam tych kont w cholerę i do kilku napisałem, by mi usunęli konto. Możliwe, że akurat do nich.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Czy playfire, to nie był ten site z tymi minigierkami flashowymi? Bo mam tych kont w cholerę i do kilku napisałem, by mi usunęli konto. Możliwe, że akurat do nich.

Pewnie chodzi Ci o playblink albo tremor games. Playfire to jest serwis wspolpracujacy z greenmangaming, gdzie gralo sie w wybrane giereczki na steamie i dostawalo sie kase do wydania w sklepie gmg. Teraz juz sie nie oplaca w to bawic, bo malo popularne giereczki daja i niewiele kasy za nie wpada. Tak wiec nic nie tracisz nie mogac sie zalogowac na playfire.

• Plusik 1
Opublikowano

Gruby blokuje gifty z tanich regionów.

http://lowcygier.pl/administracja/koniec-giftami-tanich-regionow-zmiany-czekaja/

Mam nadzieję, że następnym krokiem będzie wprowadzenie tańszych gier również u nas. Inaczej ciut się zdenerwuję.

Opublikowano

Mnie to zbytnio nie rusza i tak mam sporo gier, mam kilka gier do kupienia + wychodzą co chwile jaieś bundle...

No właśnie, nie ma ani nowego humble bundle, ani weekly, czuje się nieco jak narkoman na głodzie.

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za blokadą giftów. Cebuli nie lubimy, zaś co do tanich legalnych gier/kluczy wystarczy rozejrzeć się po sklepach typu Muve, albo po prostu poczekać do wyprzedaży.

Gość Zaqair
Opublikowano

meh. dalo sie to rozwiazac inaczej. np ze mozesz giftowac tylko osobo ktore sa na twojej friendliscie od 30 dni czy cos.

To tez juz jest/bylo(mogli usunac z tymi zmianami),przedmiot mozna giftowac dopiero 30dniach.

Gość Zaqair
Opublikowano

Dzis podobno ma sie zaczac winter sale, wiec czas wrzucic poradnik jak kupowac gry na winter/summer sale:

hOvdqbr.png

• Plusik 1
Opublikowano

z nowych narzekan to cummunity vote co 24h zamiast 8h wiec 3x mniej kart i promocji :D

Narzekaja ci co nie umieja liczyc. W starych dostawalo sie karte co trzy glosowania, wiec 1 na dzien i teraz jest tak samo, ale glosuje sie tylko raz.

Opublikowano

Ja czekam tylko na jedno: -75% na Trials Evolution: GE. Reszta meh.

Opublikowano (edytowane)

Gry od platinum są z reguły słabe więc nie, nie kupię. :reggie:

Jedyna dobra gra to Vanquish, ofc ograne z plusa.

Edytowane przez suteq