Opublikowano 19 grudnia 201410 l Skur.wysyny no, ja na stemie przeplacilem ; / Jednak dlc do soulsow pier.dole, dzisiaj doczytalem ze namco wypuszcza enchanced edition z obsluga dx11 i dodatkami, oczywiscie platne pewnie jak za nowa gierke ))
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Skur.wysyny no, ja na stemie przeplacilem ; / Jednak dlc do soulsow pier.dole, dzisiaj doczytalem ze namco wypuszcza enchanced edition z obsluga dx11 i dodatkami, oczywiscie platne pewnie jak za nowa gierke )) Bedzie darmowa dla posiadaczy gierki. DLC i tak trzeba bedzie dokupic, tez czekam.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l EUIV 75% tak bardzo chce te gre a i tak samo sie boje ze mnie odrzuci ;/ bezsens
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Skur.wysyny no, ja na stemie przeplacilem ; / Jednak dlc do soulsow pier.dole, dzisiaj doczytalem ze namco wypuszcza enchanced edition z obsluga dx11 i dodatkami, oczywiscie platne pewnie jak za nowa gierke )) Bedzie darmowa dla posiadaczy gierki. DLC i tak trzeba bedzie dokupic, tez czekam. nope http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/624076027426323183/
Opublikowano 22 grudnia 201410 l I will not!!! No to konsole nawet takie cos przyniosly na ten swiat Edytowane 22 grudnia 201410 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Metro Redux tez chyba nie byl gratis dla posiadaczy wczesniejszych wersji. Slabe zagranie ale raczej nalezalo sie tego spodziewac. E: Na konsolach az takiego kurestwa niema - TloU czy GTA V to gry remasterowane z poprzedniej generacji (podobnie jak wszystkie inne remastery) a nowe konsole nie sa kompatybilne wstecz. Na PC z kolei ta kombatybilnosc jest i na JEDNYM PC musisz placic dwa razy. NA PS4/XO nie bylo podstawowych wersji tych gier wiec nie specjalnie mnie dziwi ze ktos chce kase za te gry. Edytowane 22 grudnia 201410 l przez pawelgr5
Opublikowano 22 grudnia 201410 l http://steamcommunity.com/stats/3DMark/achievements Lista aczików do benchmarka. Czyli jak masz słabego kompa to nie zdobędziesz calaka. Ależ mnie to zdziwiło, po co w programie achivmenty?
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Mnie bardziej martwi, że benchmark wygrał z grami w głosowaniu na promocje dnia
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Przeciez tam nie bylo gier. Reszta to byly programy do modelowania i teksturowania czy coś. Raczej Gruby gierek z programami nie miesza bo wiadomo co by wygralo.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Ahaha no fail z mojej strony. Pomyliłem ten Clickteam fusion z taka gierka logiczną, w którą grałem kiedyś na kompie No w takim razie to racja. Lepiej już ten benchmark. Przynajmniej więcej ludzi skorzysta. My bad
Opublikowano 22 grudnia 201410 l No ja głosowałem na tego 3DMarka akurat:). A w ogóle dotychczas wygrywa każdy tytuł na który oddałem głos - powinna mi jakaś platynka wpaść za to
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Mam problem ze sztimiem kupiłem dwie gierki (dis(nene)les 2 z dodatkami) i za wuja nie chcą się odpalić, wywala steama albo wiesza kompa, sprawdzałem na 3 kompach w każdym to samo. WTF? gra powinna chodzić na kalkulatorze a tu takie cyrki. 2 euro psu w dupe
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Pierwsze co robisz w takiej sytuacji to odwiedzasz forum steam poświęcone grze.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Panowie jest sprawa. Gaben mnie pyta czy jestem mieszkańcem USA w związku z przekroczeniem 200wystawionych przedmiotów na sprzedaż. Wypełniać tą ankietę bez żadnych obaw,że dowalą jakieś kwoty do zapłaty?
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Też to wypełniałem tylko nie pamiętam czy podawałem prawdziwe dane czy fejkowe.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Tez mialem zadac to pytanie odnosnie tego limitu wystawienia przedmiotow, ale pomyslalem sobie ze jeszcze pare dni tego roku wiec (pipi)a* to
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Miałem tak z 2 lata temu. Do tej pory nic nie przyszło. Dane wpisałem takie, żeby z danymi karty się zgadzały.