Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 703,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Skur.wysyny no, ja na stemie przeplacilem ; /

Jednak dlc do soulsow pier.dole, dzisiaj doczytalem ze namco wypuszcza enchanced edition z obsluga dx11 i dodatkami, oczywiscie platne pewnie jak za nowa gierke ))

Opublikowano

No i się kierwa nie mogę zalogować na steama... :newell:

:shotgun:  

Opublikowano

Jednak dlc do soulsow pier.dole, dzisiaj doczytalem ze namco wypuszcza enchanced edition z obsluga dx11 i dodatkami, oczywiscie platne pewnie jak za nowa gierke ))

Bedzie darmowa dla posiadaczy gierki. DLC i tak trzeba bedzie dokupic, tez czekam.

Opublikowano

Jakieś ciekawe gry na przecenie?

Opublikowano

Dowartościuj się moim plusem.

Opublikowano

Bedzie darmowa dla posiadaczy gierki. DLC i tak trzeba bedzie dokupic, tez czekam.

nope

2014-11-25_19-03-11.jpg

http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/624076027426323183/

Opublikowano

Metro Redux tez chyba nie byl gratis dla posiadaczy wczesniejszych wersji. Slabe zagranie ale raczej nalezalo sie tego spodziewac.

E: Na konsolach az takiego kurestwa niema - TloU czy GTA V to gry remasterowane z poprzedniej generacji (podobnie jak wszystkie inne remastery) a nowe konsole nie sa kompatybilne wstecz. Na PC z kolei ta kombatybilnosc jest i na JEDNYM PC musisz placic dwa razy. NA PS4/XO nie bylo podstawowych wersji tych gier wiec nie specjalnie mnie dziwi ze ktos chce kase za te gry.

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Mnie bardziej martwi, że benchmark wygrał z grami w głosowaniu na promocje dnia :(

Opublikowano

Przeciez tam nie bylo gier. Reszta to byly programy do modelowania i teksturowania czy coś. Raczej Gruby gierek z programami nie miesza bo wiadomo co by wygralo.

Opublikowano

Ahaha no fail z mojej strony. Pomyliłem ten Clickteam fusion z taka gierka logiczną, w którą grałem kiedyś na kompie :( No w takim razie to racja. Lepiej już ten benchmark. Przynajmniej więcej ludzi skorzysta. My bad :(

Opublikowano

No ja głosowałem na tego 3DMarka akurat:). A w ogóle dotychczas wygrywa każdy tytuł na który oddałem głos - powinna mi jakaś platynka wpaść za to :(

Opublikowano

Mam problem ze sztimiem :( kupiłem dwie gierki (dis(nene)les 2 z dodatkami) i za wuja nie chcą się odpalić, wywala steama albo wiesza kompa, sprawdzałem na 3 kompach w każdym to samo. WTF? gra powinna chodzić na kalkulatorze a tu takie cyrki. 2 euro psu w dupe :(

Opublikowano

Pierwsze co robisz w takiej sytuacji to odwiedzasz forum steam poświęcone grze.

Opublikowano

Panowie jest sprawa. Gaben mnie pyta czy jestem mieszkańcem USA w związku z przekroczeniem 200wystawionych przedmiotów na sprzedaż. Wypełniać tą ankietę bez żadnych obaw,że dowalą jakieś kwoty do zapłaty?

Opublikowano

Też to wypełniałem tylko nie pamiętam czy podawałem prawdziwe dane czy fejkowe. :P

Opublikowano

Tez mialem zadac to pytanie odnosnie tego limitu wystawienia przedmiotow, ale pomyslalem sobie ze jeszcze pare dni tego roku wiec (pipi)a* to :P

Opublikowano

Miałem tak z 2 lata temu. Do tej pory nic nie przyszło. Dane wpisałem takie, żeby z danymi karty się zgadzały.