Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skur.wysyny no, ja na stemie przeplacilem ; /

Jednak dlc do soulsow pier.dole, dzisiaj doczytalem ze namco wypuszcza enchanced edition z obsluga dx11 i dodatkami, oczywiscie platne pewnie jak za nowa gierke ))

Opublikowano

Jednak dlc do soulsow pier.dole, dzisiaj doczytalem ze namco wypuszcza enchanced edition z obsluga dx11 i dodatkami, oczywiscie platne pewnie jak za nowa gierke ))

Bedzie darmowa dla posiadaczy gierki. DLC i tak trzeba bedzie dokupic, tez czekam.

Opublikowano

Bedzie darmowa dla posiadaczy gierki. DLC i tak trzeba bedzie dokupic, tez czekam.

nope

2014-11-25_19-03-11.jpg

http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/624076027426323183/

Opublikowano (edytowane)

Metro Redux tez chyba nie byl gratis dla posiadaczy wczesniejszych wersji. Slabe zagranie ale raczej nalezalo sie tego spodziewac.

E: Na konsolach az takiego kurestwa niema - TloU czy GTA V to gry remasterowane z poprzedniej generacji (podobnie jak wszystkie inne remastery) a nowe konsole nie sa kompatybilne wstecz. Na PC z kolei ta kombatybilnosc jest i na JEDNYM PC musisz placic dwa razy. NA PS4/XO nie bylo podstawowych wersji tych gier wiec nie specjalnie mnie dziwi ze ktos chce kase za te gry.

Edytowane przez pawelgr5
Opublikowano

Przeciez tam nie bylo gier. Reszta to byly programy do modelowania i teksturowania czy coś. Raczej Gruby gierek z programami nie miesza bo wiadomo co by wygralo.

Opublikowano

Ahaha no fail z mojej strony. Pomyliłem ten Clickteam fusion z taka gierka logiczną, w którą grałem kiedyś na kompie :( No w takim razie to racja. Lepiej już ten benchmark. Przynajmniej więcej ludzi skorzysta. My bad :(

Gość Orzeszek
Opublikowano

Mam problem ze sztimiem :( kupiłem dwie gierki (dis(nene)les 2 z dodatkami) i za wuja nie chcą się odpalić, wywala steama albo wiesza kompa, sprawdzałem na 3 kompach w każdym to samo. WTF? gra powinna chodzić na kalkulatorze a tu takie cyrki. 2 euro psu w dupe :(

Opublikowano

Pierwsze co robisz w takiej sytuacji to odwiedzasz forum steam poświęcone grze.

Opublikowano

Też to wypełniałem tylko nie pamiętam czy podawałem prawdziwe dane czy fejkowe. :P