Paliodor 1 817 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Już chyba nie bedzie głosowania. Rzucili promocje z poprzednich dni i tyle. Choć nawet te nie są wszystkie bo nie ma takich promo na Shadow Warrior,dodatek do Shadowrun, MG Rising itd jak były w danych dniach. Może jeszcze jutro reszta się pojawi. Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Też, bo jutro koniec, a teraz powtórka. IMO słaba wyprzedaż. Zdecydowanie za dużo nowych gierek (które w tym roku nie powalały) promowanych z przeceną 25% - 50%, podczas gdy spora część staroci, lub niszowych pozycji w ogóle nie doczekała się obniżki (Ikaruka!). Do tego spora część tytułów miała znacznie większe obniżki w przeszłości, niż dostała teraz. Kilka pozycji kupiłem, ale generalnie to już nie te same "emocje", co kiedyś. Pewnie dlatego, że jakichś naprawdę interesujących mnie gier jest coraz mniej, a te co chciałem najbardziej kupiłem już lata/miesiące temu. 1 Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Z Gabena niezły żyd XD Zniknęły mi wszystkie karty z świątecznej wyprzedaży, a było tego trochę. Nie sprzedam, ale i nie zamienię na klejnoty. Jak tam zakupy w ogóle? U mnie DeusEx:GOTY i kompletnie nietrafiony NFS:Undercover. Oprócz tego kilka giftów (Euro Truck Simulator, jakiś DLC do ETS2 , Trucks & Trailers i Rainbow Six 3 Gold). Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Przeciez byla informacja,ze te karty wygasaja. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Nie dostałem na mejla Nie wiem. Nie patrzyłem aż tak dokładnie. W sumie tylko głosowałem i patrzyłem czy coś z mojej wishlisty jest porządnie przecenione. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 W ekwipunku jak najechałeś na kartę było info, że wygasają z dniem 2 stycznia 19:00. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Ja żałuję, że te karty po 0,05euro zamieniałem na klejnoty. Bo nic z tego nie mam, nie uzbierałem nic, te kwoty były śmieszne: karta daje 20 punktów, a dopiero od 700 były jakieś pierdoły. Straciłem z pół euro! Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 W ekwipunku jak najechałeś na kartę było info, że wygasają z dniem 2 stycznia 19:00. Czyli jestem ślepy... Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Taki sobie był ten Steam Sale, już od paru lat jest tendencja spadkowa. Fakt,zdarzają się niezłe okazje ale nie ma tego tyle co kiedyś. Ja kupiłem Deadly Premonition i YS1&2. Nie załapałem się jedynie na Papers Please ale to najwyżej się innym razem kupi. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Licznik fps'ów zawitał na STEAM wraz z updatem. This past weekend, a Steam Client Beta update finally added a feature that a number of PC gamers will undoubtedly find useful—a framerate counter overlay. Prior to the update, one had to use third-party software such as FRAPS or another tool to check what framerate your games were running at. Thankfully, this won’t be an issue any longer and it should make tweaking game settings a much smoother experience. Other features added include improved capture performance for streaming D3D9 games, improved automatic adjustment of video encoding bitrate when a change in upload bandwidth is detected, and more. Read more at http://www.siliconera.com/2015/01/05/rejoice-the-steam-client-beta-has-added-a-framerate-counter/#hVQYl8fYtg34TwV7.99 Fajna sprawa, będzie można sobie obadać ile ten mój złom wyciąga naprawdę w gierkach. 1 Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Heroes of Might and Magic III - HD Edition Steam Achievements... Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 polski język :fsg: na gog-u nie było :< 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Must have I tyle. Pewnie ale nie za taką cenę. Dobrze,że jeszcze gdzieś mam płytki z edycji Extra Klasyka od CDP.Zresztą na Gogu pewnie kupi się jakąś fajną paczkę Herosów za o wiele mniejsze pieniadze. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Nie mówię, że kupię od razu (i tak mam pełno nieogranych tytułów), ale prędzej czy później szpil trafi do biblioteki. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) Ja nie kupie na pewno, bo ubi to zwykle nieludzkie (pipi) - no co to ma byc? Edytowane 8 stycznia 2015 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) zakupilem na aukcji gre - http://allegro.pl/gra-metro-last-light-pl-steam-zlota-edycja-7dlc-i4942696334.html myslalem ,ze dostane kod, tak jak to bylo kiedys w przypadku dark souls, a tu (pipi) wyslali mi gifta. mogę to zwrocic? czytalem, ze te gifty to nic dobrego. Edytowane 8 stycznia 2015 przez Banny Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Jeżeli to ruski gift to nic dobrego, jeżeli europejski to wszystko ok. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) jak można to sprawdzić? tak to wyglada: Edytowane 8 stycznia 2015 przez Banny Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) Na aukcji nie widzę aby gdzieś była wzmianka jaka to wersja, na steam też się tego nie sprawdzi z tego co pamiętam. Najlepiej jak się zapytasz sprzedającego z jakiej dystrybucji pochodzi gift. Aczkolwiek wydaje mi się, że to wersja EU. Edytowane 8 stycznia 2015 przez suteq Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 dystrybucja europejska dzieki za pomoc Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Steamleft.com Stronka, na której można sprawdzić ile czasu zajęłoby przejście wszystkich gierek z konta. Ja w 246 dni bym się z tym ogarnął xD (5913 godzin). 1 Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Oczywiście mowa o speedrun? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi