Opublikowano 11 czerwca 20159 l czy summer sale bedzie widoczny z poziomu witryny WWW czy tylko przez aplikację? o której się zaczyna? obczailbym co jest w robocie i może kupił coś po taniości... Bedzie wszedzie - nawet na telefonie w dedykowanej apce.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l macie jakas godna polecenia apke do stema (sklep) na lumie? bo z tego co widze to lipton
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Gry ktore was interesuje wsadzcie do wishlist, dostaniecie email jak zostana przecenione
Opublikowano 11 czerwca 20159 l W 1,5 roku nazbierałem 352 gry i 3 programy na Steamie (chociaż na moim profilu się wyświetla niby 357 tytułów).Ukończyłem 29 z nich i robię tak, że jak jakaś gra mnie wciągnie, to robię screena, a potem ją przechodzę i piszę prosta minireckę na koniec (dwa zdania, plusy minusy).Robię to, by się nie pogubić w tym gąszczu i 2 razy nie przechodzić tej samej gry:)Też czekam na Summer Sale, chociaż mój portfel (ten na du.pie) już prawie pusty.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l jak beda choc pierwsze 3 pozycje z tej listy to bede happy kolejno: Ys 6 50% Ikaruga 75% valkyrie chronicles 75% Trials in the sky 75% rogue legacy 75% shovel knight 75% bleed 80%+ (w pierwszym sale byl chyba 90% przeceniony) a na homm3 hd to bym nie liczyl bo obecnie trwa sale na wszystko co homm i jest tylko 50%. raczej nie bedzie wiecej
Opublikowano 11 czerwca 20159 l ja może gram mnie bo pamiętam w co grałem a w co nie To już patologia jak patrzysz na grę na steamie i zastanawiasz się czy w to grałeś
Opublikowano 11 czerwca 20159 l oj, shovela bralbym ostro chociaz mam na 3dsa i czaje sie na wersje na konsole sony Miło by było, jakby Ori był przeceniony
Opublikowano 11 czerwca 20159 l ja może gram mnie bo pamiętam w co grałem a w co nie To już patologia jak patrzysz na grę na steamie i zastanawiasz się czy w to grałeś Najgorzej jak kupisz, a okazuje się że jest na liście. --- Nieźle Ci wydropi hajsu IdleMaster, akurat na wyprzedaże. A tak w ogóle to kiedy to rusza? Edytowane 11 czerwca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 11 czerwca 20159 l tak wolno idzie że karty będzie dropić jeszcze po wyprzedaży Ale super program ja wychodzę teraz z domku na plaże i sobie idzie automat
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Ja tam odpalam program w tle i nawet gram w jakieś "nieobciążające grafe" gierki. Nie zalecają, ale jak się ma komputer NASA, to w sumie nie problem.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l hehe wracam do domu i odkryłem że obecnie gram w ys the oath in felghana wcześniej pograłem chwilkę w ori i homeworld ciekawe co następne ? Ustawiłem kolejność według cennika kart. Swoją drogą nawet nie wiedziałem że mam dwie gry z serii ys w kolekcji. Dobre to ? bym zagrał sobie kiedyś
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Dobre. Zagraj. A co do SSS, po ostatnich dwóch latach nie spodziewam się szału. Znowu pewnie w daily promowane będą "AAA" przecenione o 20%, pierdyliard early access oraz powtórki najbardziej dochodowych tasiemców. Chciałbym się mylić...
Opublikowano 11 czerwca 20159 l ok mam origin oprócz tego oath które pierwsze ? Dołożyłem wczoraj 20 euro a od tego czasu już samo rośnie na kartach prawie 8 euro od wczoraj chyba ta wyprzedaż zamknie się dla mnie w 20 EURO P.S. Wyobrażacie sobie te wyprzedaże w złotówkach To by był pogrom
Opublikowano 11 czerwca 20159 l chronologicznie to jest ys 1, ys 2, ys 3 (oath), potem non cannon (4 i 5 ktorych nie ma na steam), ys 6 i jako prequel calej seri ys origin ja wpierw ogralem ys 3 potem origin
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Podobno GTAV za 20 dolców, ale ja póki co nie widzę żadnych zmian w cenach, a ta gierka nie włącza się.EDIT: Metro Redux za 7.99 ojro, chyba się skuszę ... jak zacznie działać normalnie ten sklep, a nie co dwudzieste odświeżenie ;P Edytowane 11 czerwca 20159 l przez Ins