Opublikowano 16 czerwca 20159 l No nie jest najlepszych lotów. Na PS3 doszedlem chyba dosc daleko i w momencie jak sie otworzyl open world doznalem takiego szoku po tych korytarzach ze mi sie grac odechcialo. Myslalem zeby sprobowac ponownie.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Poczekaj, aż będzie -75%. Teraz ledwo ogłosili FFVII Remake, to nic dziwnego, że raptem -50% dali. To samo zresztą było z Bethesdą - ogłosili Fallout 4, to promocje na Steam poprzednich Falloutów raptem -50%, mimo tego, że były -75% wcześniej.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Ok dzięki panowie poczekam. Pamiętam że mnie odrzuciły transformery jakieś .Ale ogólnie gra była fajna . Do kiedy trwa summer sale? Może jeszcze na jakąś mega bombę będzie szansa.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Skad pewnosc ze FF7 remake bedzie na PC?Bo pieniądze. A będzie czy nie będzie, klasyczny FFVII był już znacznie bardziej przeceniany w przeszłości niż 50%. Ja bym poczekał. W końcu to nie tak, że nie macie w co grać.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l FF XIII było beznadziejne, korytarzówka z nudnym systemem walki i tragiczną fabułą. Jedynie oprawa audio-wizualna była super.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l ehhh skończyłem Huniepop Gdyby nie wiesiek goty Puzzle fajnie się układało
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Co roku sobie powtarzam, że nic nie kupie, no i faktycznie, tego lata mój portfelik pozostał zamknięty. hehe, żarcix The Wolf Among Us i Antichamber wpadło, ale to już koniec... na pewno.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Ja czekam do ostatniego dnia, na razie tylko Metal Slug X wjechał. Może The Wolf Among Us, może jakieś Ys, nie wiem jeszcze. Aha no i Child of Light. Już zapomniałem xD
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Pograłem godzinę w tego Elite i Gdyby nie to, że jutro na rano do pracy pewnie byłaby zarwana nocka. Klimat i udźwiękowienie niszczą. Odgłosy wysuwanych działek, przeładowywanych minigunów, strzałów czy eksplozji to poezja. Jak przywaliłem w asteroidę to myślałem, że mi łeb urwie (grałem na słuchawkach). Do tego dochodzi kapitalna muzyka przygrywająca w tle. Już teraz widzę, że gra jest mocno wymagająca i rozbudowana. Samo sterowanie jest w cholerę trudne, ale za to wygrany pojedynek daje mnóstwo satysfakcji. Lekko tylko liznąłem walkę w tutorialu, ale już atak z dwójką skrzydłowych na statek transportowy wrzucił ciarki na plecy A jeszcze handel, misje, interakcja z innymi graczami, walka o wpływy, robienie zakupów. Czuje, że będzie to straszny pożeracz czasu. e: PS. Dzięki za tipy Kymel, trzeba będzie jutro się trochę doedukować w temacie bo lama za mnie niezła, przez godzinę rozwaliłem ze 4 statki i padłem z 3 razy w tutorialach xD Edytowane 16 czerwca 20159 l przez teddy
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Elite łatwe nie jest a za zgony kara bardziej niż seria Souls: tracisz całe cargo na statku (o ile wcześniej nie wyfrunęło w kosmos i nie ukradł go inny gracz lub pirat npc), znikają wszystkie niesprzedane dane eksploracyjne, znikają wszystkie skończone, ale nieoddane questy a pozostałe są uznawane za nieudane. Jakby tego było mało jeszcze trzeba zapłacić ubezpieczenie za odzyskanie zniszczonego statku i jego modułów + parę dodatkowych nieprzyjemności jeżeli nas nie stać. No i w jakiej innej grze zobaczyć można coś takiego: Edytowane 16 czerwca 20159 l przez Kymel
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Jak myślicie, Metal Gear Rising będzie jeszcze tańszy ? Dziś wskoczyła przecena na 75% (wcześniej było 50%) i nie wiem czy czekać jeszcze czy już kupować.
Opublikowano 17 czerwca 20159 l tak, poczekaj troche. Moze za pare dni doplaca nam jesli wezmiemy gre (albo chociaz -99% bedzie).
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Usmiałem sie do łez. Gdybym nie czekal tych kilku dni to bym zaplacil 2 razy wiecej, no ale co tam, żarcik na miejscu. To jest moja pierwsza wyprzedaż i po prostu chciałem wiedzieć czy jeżeli gry nie ma w daily i flashu, a cene obniżyli to czy były takie przypadki.
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Zdjęciem profilowym, jeden chooj Edit: Dobra, pierdziele to i kupuje. Czekalem na dobrą cenę od początku SSS i chcę juz posiekać: ) Edytowane 17 czerwca 20159 l przez Ins
Opublikowano 17 czerwca 20159 l metal gear 5 trafil do daily a steam ma w zwyczaju dawac te sama przecene na reszte czesci w seri nawet jesli nie nazywaja tego franchise sale (dlatego wszystkie ys dostaly przecene jak origin trafil do flash np) wiec taniej juz nie bedzie
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Mam pytanie odnośnie tego ground zeroes. Mam gierkę w plusie i pewnie kiedyś ją przejdę. Czy pomiędzy PS4 a PC jest tak duża różnica jakościowa jak w przypadku innych multiplatform? Bo coś mi się obiło o uszy, że port na ps4 chodzi w stałych 60fps i wygląda porównywalnie do wersji pecetowej. Zawsze to by 5 ojro w kieszeni zostało, ale jak różnice są spore to biorę na steamie. Edytowane 18 czerwca 20159 l przez teddy
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Nie ma podobno duzo wiekszych roznic, na PC lepsze tekstury, oswietlenie i cienie. No mozna myszka grac.