Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newegg anulowal mi zamowienie bo maja obawy ze jestem z EU. Wlasnie szukam kogos z usa paypaylem bo te deale na FF sa super.

Wczoraj na newegg byl tez blad cenowy i king's quest complete collection bylo za 9,99$, zamowilem i tez anulowali bo jestem z EU a teraz podniesli cene do 29,99 :whyyy:

Opublikowano

Huniepop to super gra :D Raven gratuluje zakupu.

Ja kupiłem tylko dwie gry na wyprzedaży ale polowałem na nie od dawna Gemini Rue i Rise of nation. Kupiłem aby pograć . Mogłem niby więcej ale poczekam na zimową wyprzedaż bo na liście jeszcze kilka gier :D

Opublikowano (edytowane)

Huniepop to super gra :D Raven gratuluje zakupu.

Ja się wstrzymam do świątecznej wyprzedaży,może akurat wersja Steamowa będzie miała -75% :D

Szkoda,że ich nowa gra tak odbiega graficznie od  Huniepop :/

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano

Niektore gierki ktore maja 80%, czasami na winter maja 85% i 90% jezeli nie jest to AAA. Ja bym poczekal na Winter jak nie mna parcia albo kupowal teraz jak jet cos co napewno do grudnia chcesz ograc.

Opublikowano

Ja się mocno szczypię i nic nie kupuję, ale przy obecnej ilości gierek i tak nic nie ruszę do następnych świąt, więc można zaczekać.

Plus też liczę na to, że takie Door Kickers czy Transistor ostatecznie wylądują w Humble Bundle.

Wk,urwia mnie tylko ten nowy Binding of Isaac. To bym chętnie kupił normalnie na STEM, ale tak w promocji 50-75%. A to cholerstwo chyba niżej niż -40% nie zeszło.

Pustki w portfelu też pomagają :cool:

Opublikowano

Dobrze, że mam 500 gier do ogrania...

Kupiłem sobie tylko Battlefronta II, ale za darmowe pieniążki z PSC i tylko po to, żeby grać z ekipą. :)