Opublikowano 28 listopada 20159 l W XXI wieku nikt normalny nie ma czasu na granie w gierki. Ale wypada mieć 300 tytułów AAA i 750 indyków. Wydropić karty i kupić kolejne 200 na wyprzedaży
Opublikowano 28 listopada 20159 l Shankor pisze jak jest! Idle master odpalony, a tymczasem śledzimy dalsze promocje na łowcygier.pl!
Opublikowano 28 listopada 20159 l Newegg anulowal mi zamowienie bo maja obawy ze jestem z EU. Wlasnie szukam kogos z usa paypaylem bo te deale na FF sa super. Wczoraj na newegg byl tez blad cenowy i king's quest complete collection bylo za 9,99$, zamowilem i tez anulowali bo jestem z EU a teraz podniesli cene do 29,99
Opublikowano 28 listopada 20159 l Broforce za 3,74$ http://www.wingamestore.com/product/3309/Broforce/
Opublikowano 28 listopada 20159 l Jestem trochę zaniepokojony, ale podoba mi się to Hunie Pop. Będą cycuszki ?
Opublikowano 28 listopada 20159 l Będą cycuszki ? Jak ściągniesz sobie uncensor patch to coś tam będzie więcej widać.
Opublikowano 28 listopada 20159 l O, to ciekawe, bo ktoś w recenzjach chwalił, że rzadko się zdarza, żeby niecenzurowane gierki jak ta gościły na STEM. No OK, dzięki
Opublikowano 28 listopada 20159 l Będą i bez patcha. Patch zdejmuje dół i dodaje "śmietankę" na artach. Huniepop GOTY.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Ej, to jest fajna... gra. Naprawdę mi się dobrze gra. A że podrywam do tego 2d dupeczki anime to już w ogóle GOTY.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Martwi mnie tylko, że każda randka, nieważne, czy pierwsza czy trzecia, ale ważne, że kolejna, jest coraz trudniejsza. Jeśli nie będę za każdym razem skuteczny, to z biegiem gry będzie coraz trudniej.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Huniepop to super gra Raven gratuluje zakupu. Ja kupiłem tylko dwie gry na wyprzedaży ale polowałem na nie od dawna Gemini Rue i Rise of nation. Kupiłem aby pograć . Mogłem niby więcej ale poczekam na zimową wyprzedaż bo na liście jeszcze kilka gier
Opublikowano 28 listopada 20159 l Ktos sie orientuje gdzie w najlepszej cenie dostane klucz steam do pillarsów?
Opublikowano 29 listopada 20159 l Huniepop to super gra Raven gratuluje zakupu. Ja się wstrzymam do świątecznej wyprzedaży,może akurat wersja Steamowa będzie miała -75% Szkoda,że ich nowa gra tak odbiega graficznie od Huniepop Edytowane 29 listopada 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 29 listopada 20159 l Ja właśnie nie mogę się zdecydować czy robić zakupy teraz czy czekać do zimowej #firstworldproblems Ale gierki które teraz mają 80% i więcej chyba już tańsze nie będą, nie?
Opublikowano 29 listopada 20159 l Ale gierki które teraz mają 80% i więcej chyba już tańsze nie będą, nie? Raczej wątpliwe.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Niektore gierki ktore maja 80%, czasami na winter maja 85% i 90% jezeli nie jest to AAA. Ja bym poczekal na Winter jak nie mna parcia albo kupowal teraz jak jet cos co napewno do grudnia chcesz ograc.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Ja się mocno szczypię i nic nie kupuję, ale przy obecnej ilości gierek i tak nic nie ruszę do następnych świąt, więc można zaczekać. Plus też liczę na to, że takie Door Kickers czy Transistor ostatecznie wylądują w Humble Bundle. Wk,urwia mnie tylko ten nowy Binding of Isaac. To bym chętnie kupił normalnie na STEM, ale tak w promocji 50-75%. A to cholerstwo chyba niżej niż -40% nie zeszło. Pustki w portfelu też pomagają
Opublikowano 29 listopada 20159 l Ja tylko kupiłem Danmaku Unlimited 2 i Kotor2 ale to drugie już z GMG. Czekam na X-mas Sale.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Ja kupilem bundle Final Fantasy bo nie moglem sie oprzec cenie, door kickers, amnesia VN, guacamelee no bo przeciez 1,39 euro tylko i fallout NV. W sumie około 140-150zł poszło.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Dobrze, że mam 500 gier do ogrania... Kupiłem sobie tylko Battlefronta II, ale za darmowe pieniążki z PSC i tylko po to, żeby grać z ekipą.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Wolfenstein i Talos Prin(pipi)l wciągnięte Szkoda że tylko w Doto zwei gram )