raven_raven 12 013 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 I ten ruski uśmieszek ))) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 heh przeglądam oferty steamowe jeszcze raz i zakupiłem deus exa directors cut bo chcę sobie odświeżyć historię przed drugą częścią. Potem zerknąłem na promocje na ps network i xbox one ..... heh to ja zostanę przy cyfrowej dystrybucji na pc. Na konsoli opłaca się tylko i wyłącznie brać płyty i po przejściu sprzedawać wtedy to wychodzi tanio . Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Ziomeczki, jakieś fajne rpgi? takie tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 I bedziesz w te finale grał na blaszce? xd Owszem. Na poczatku myslalem ze glupi pomysl, ale w 1440p i na matrycy IPS to wyglada poprostu pieknie i żywo. Do tego mam achievementy i moge wkoncu wbic calaka w FF 7 Ziomeczki, jakieś fajne rpgi? takie tańsze... Divinity II: Director's Cut Fallouty z gamesplanet Witcher 1 i 2 Legend of Heroes Trails in the Sky Dragon Age Origins Ultimate Edition Hunie Pop Banner Saga Legend of Grimrock Cała seria YS Recettear Item Shop Tale Undertale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 banner saga mass effect mass effect 2 dragon age 1 woedźmin 1 i 2 Divinity 2 Deus Ex human evolution Bard's tale To w skrócie te przy których spędziłem masę godzin i polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 trzeba być niezłym masochistą żeby ogrywać teraz takie gierki jak pierwszy mass effect czy wiedźmin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 (edytowane) Dobra gra obroni się i po latach. Zwłaszcza jeśli mówimy o rpg z solidnym story/postaciami itd. Zresztą graficznie taki pierwszy Wiedźmin wygląda nawet dzisiaj całkiem fajnie. Design niektórych miejscówek i przywiązanie do detali cieszy oczy.Walka też fajna. Z ME to nie wiem bo z pierwszą częścią wytrzymałem ledwo parę godzin, a było to chyba rok temu. Gierki od Bio mi się po prostu przejadły bo ciągle jest to ten sam schemat i tylko setting się zmienia. Edytowane 29 listopada 2015 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 No ja me 1 i 2 ostatni raz przed premierą 3 na pc ponownie kończyłem. Dobra gra broni się historią a ta sheparda jest zacna. Oczywiście jeżeli ktoś lubi gry bioware. Co do Wiedźmina 1 to to jest pc i z paroma modami wygląda 4 razy lepiej niż najnowszy fallout 4 którym tak się wszyscy podniecają Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 (edytowane) trzeba być niezłym masochistą żeby ogrywać teraz takie gierki jak pierwszy mass effect czy wiedźminRozwiń myśl. Przecież te starsze gierki bywają o wiele bardziej ciekawe i rozbudowane, niż 90% współczesnych szrotów, upraszczanych i ogłupianych do granic niemożliwości, a które mimo wszystko kupujecie w dniu premiery. A może o to właśnie chodzi? Za dużo myślenia kiedyś twórcy oczekiwali? Bo teraz wszędzie dwa ciosy i trzy opcje dialogowe na krzyż do wyboru, z autoaimem i prostymi korytarzami. Ważne, żeby wybuchy były, co by nikt przypadkiem nie zasnął, ani główka nie rozbolała. Dobra gra na zawsze zostanie dobrą grą. Jeśli kiedyś sprawiała frajdę, to ma szanse sprawić ją i po latach. Jeśli tak nie jest, to znaczy tylko, że od początku coś było nie tak. Że pewnie i tak zbierze dobre oceny (*cough*Fallout4*cough*) i sprzeda miliony kopii (*cough*SW Battlefront*cough*), to tylko smutna szara rzeczywistość. Dla mnie masochizmem jest właśnie granie w te wszelkie sequele i rebooty, które zostały tak poobcinane względem swych pierwowzorów, że w większości przypadków pozostał tylko tytuł. Reszta to wybuchy i "cinematic experience". Teraz mam ochotę znowu zagrać w pierwszego Deus Ex... Przy okazji: Edytowane 29 listopada 2015 przez Suavek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 A jak mi się nie spodobał pierwszy Dragon Age, to źle? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Był kiedyś jakiś bundle z Ys? Zastanawiam się, czy nie sprawić sobie może Origins. Tak do niegrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Ys Origins był w którymś Humble Weekly. Ja bym zaczął od Oath in Felghana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 (edytowane) Też zastanawiam się nad zakupem którejś części. Pograłem kiedyś na PSP i teraz nie mogę zdecydować się od której zacząć na piecu. Edytowane 29 listopada 2015 przez Dante Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Szykuje sie na Winter Sale xDDDDDDD Velsu dodał(a) One Final Breath, Home is Where One Starts..., The Great Fusion, Date Warp, Playing History - The Plague, Playing History 3 - Vikings, Playing History 2 - Slave Trade, Wild Island Quest, Hexcells, Hero of the Kingdom II, Star Sky - ブルームーン, The Room, Heileen 1: Sail Away, Message Quest, Morningstar: Descent to Deadrock, Raywin, Hare In The Hat, Love at First Sight, Troubles Land, East Tower - Kurenai, East Tower - Kuon, Iron Soul, A Bird Story, Dungeon Dashers, Ironclad Tactics, Hook, Blade Symphony i BAD END do swojej listy życzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 I kiedy Ty masz zamiar to wszystko ograć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 W weekend. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 A jak mi się nie spodobał pierwszy Dragon Age, to źle? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 dragon age 1 to zupełnie inna gra niż mass effect. Dragon age 2 to prawie identyczna gra jak mass effect kupiłem jeszcze stanley parable i age of empires 2 hd ... teraz oficjalnie wyrzucam portfel Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 (edytowane) Gdyby nie to, że w portfelu mam 0 zł to pewnie i tak miałbym 0 zł, za to z mnóstwem gier. Jeśli dostanę kupon na Shadow Warrior, to oprócz Serious Sama Revolution kupię jeszcze to. Dobra, muszę dodać użytkownika jako przyjaciela, żeby mieć kupon. Tak to będę miał tą grę. Edytowane 29 listopada 2015 przez tomzacz Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 trzeba być niezłym masochistą żeby ogrywać teraz takie gierki jak pierwszy mass effect czy wiedźminZa takie poglądy powinny być bany. Ogrywam właśnie ponownie pierwszego Wiedźmina. Pomimo wieku i tak lepszy niż większość dzisiejszych gier. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 za nie ogrywanie takich gier na premiere powinny być bany także Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 znalazlo by sie paru na forum co nie ogralo pierwszego mass effecta na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 (edytowane) Do dzisiaj nie ograłem Mass Effect Jeszcze ze dwie du,peczki w HuniePop i będę miał więcej godzin w układanie diamentów przy zdjęciach lasek z anime niż w przygodach Johna Pasterza Edytowane 30 listopada 2015 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 znalazlo by sie paru na forum co nie ogralo pierwszego mass effecta na premierę ja ograłem po 10h piracka wersja mi się wyje.bała Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 ja oryginal na premiere jak jakis amerykanin Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi