Opublikowano 6 grudnia 20159 l FFVI? Na Steam?? Najlepszy Final Fantasy na Steamie? OMG Danganronpa też niby na Steam? To jest zbyt piękne by było prawdziwe.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l FFVI pewnie wersja z androdia, czyli zmienione sprite'y. Ale i tak pewnie zagram. FFX HD niedługo na mikrofalówki zacznie wychodzić. I tak kijem nie tknę. Danganronpy bym się nie spodziewał, ale chętnie przygarnę. Journey mi tam nie pasuje. Czy to nie jest przypadkiem od studia podpadającego pod Sony?
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Final Fantaay VI na PC wyciekł już wcześniej. Reszta - moc. Chociaż co tu robi Journey, Danganropa i Half-Life 3... coś w to nie wierzę.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l FFX HD w sumie fajna sprawa, ale nie wiem, czy nie wolę sobie kiedyś w pudełeczku wraz z FFX-2 na PS3 sprawić. Jakoś tak mam mocny sentyment do tego tytułu na PS2, więc mocno mi pasuje wciąż go na konsoli mieć.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l W dniu 6.12.2015 o 14:57, tomzacz napisał(a): Journey Journey robi to samo co helldivers,sony zaczyna kumac ze pc tez sie liczy.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l W dniu 6.12.2015 o 14:57, Suavek napisał(a): FFVI pewnie wersja z androdia, czyli zmienione sprite'y. Ale i tak pewnie zagram.Na mobilkach noc wygląda jak dzień. xDDD
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Ten FFVI to pewnie rzeczywiście wersja z androbiedy, te nowe sprite'y są ohydne ale i tak duży plus,że taka świetna gierka zawita na platformę grubasa.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Mogliby wrzucić jeszcze FFIX na Steam bo akurat tą część nigdy nie miałem okazję ograć.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Xblaze Code: Embargo BlazeBlue:CPEX Dreams(Gra Media Molecul?!) Onimusha 3: Demon Siege Ray Giant https://steamdb.info/sub/86079/ Rip VITA [*] Edytowane 6 grudnia 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Onimusha to akurat już była na STEMie tylko ją ściągneli przez kaprawy port. Taki mocno kaprawy. Taki wiecie, niegrywalny. Danganropa świetne info, obczai się czym się PS Mortomaniacy jarają.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Jest sie czym jarac django, naprawde swietna gra ten Dangan Jak bedzie na Steamie to obowiazkowa pozycja.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Wiedzialem ze na Vicie nie ogram to obejrzalem anime... teraz zaluje bo najwieksze twisty juz znam Ale ten Half-Life 3 jakby sie okazal prawda to gromka petarda, Shenmue 3, Half-Life 3 i Remake FF7? Co za rok xD
Opublikowano 6 grudnia 20159 l W dniu 6.12.2015 o 15:35, Bansai napisał(a): Wiedzialem ze na Vicie nie ogram to obejrzalem anime... teraz zaluje bo najwieksze twisty juz znam No to zyebales bo Anime to totalne DNO i gdybym obejrzal Anime przed ograniem gierek to mialbym inne zdanie na temat serii Danganronpa. Rozwaliles sobie cala przyjemnosc z gry. A twistów w anime wszystkich nie pokazali i tak Edytowane 6 grudnia 20159 l przez Velius
Opublikowano 6 grudnia 20159 l W dniu 6.12.2015 o 15:35, Bansai napisał(a): Wiedzialem ze na Vicie nie ogram to obejrzalem anime... teraz zaluje bo najwieksze twisty juz znam Ale ten Half-Life 3 jakby sie okazal prawda to gromka petarda Srsly? Ktoś w to autentycznie wierzy?
Opublikowano 6 grudnia 20159 l W dniu 6.12.2015 o 15:52, kultywator napisał(a): W dniu 6.12.2015 o 15:35, Bansai napisał(a): Wiedzialem ze na Vicie nie ogram to obejrzalem anime... teraz zaluje bo najwieksze twisty juz znam Ale ten Half-Life 3 jakby sie okazal prawda to gromka petarda Srsly? Ktoś w to autentycznie wierzy? Skoro w bazie danych steama się pojawi wpis o HL3 w wersji na to wychodzi że grywalnej ( a jak interpretować Bete? ) to raczej to nie fake, ale mogli by już oficjalnie zapowiedzieć a nie czekamy od lat
Opublikowano 6 grudnia 20159 l W dniu 6.12.2015 o 16:05, blakuś napisał(a): Skoro w bazie danych steama się pojawi wpis o HL3 w wersji na to wychodzi że grywalnej ( a jak interpretować Bete? ) to raczej to nie fake, ale mogli by już oficjalnie zapowiedzieć a nie czekamy od lat Też nie do końca. W tej samej bazie pojawiały się tytuły, które nigdy nie ujrzały światła dziennego, jak chociażby kolekcja Halo. Innymi słowy, jest szansa, ale nie ma się co od razu ekscytować.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l W dniu 6.12.2015 o 15:00, Paliodor napisał(a): Ten FFVI to pewnie rzeczywiście wersja z androbiedy, te nowe sprite'y są ohydne ale i tak duży plus,że taka świetna gierka zawita na platformę grubasa. Te Fajnale chodzą na silniku FF III, z Nintendo DSa.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l W dniu 6.12.2015 o 15:47, Velius napisał(a): W dniu 6.12.2015 o 15:35, Bansai napisał(a): Wiedzialem ze na Vicie nie ogram to obejrzalem anime... teraz zaluje bo najwieksze twisty juz znam No to zyebales bo Anime to totalne DNO i gdybym obejrzal Anime przed ograniem gierek to mialbym inne zdanie na temat serii Danganronpa. Rozwaliles sobie cala przyjemnosc z gry. A twistów w anime wszystkich nie pokazali i tak Obejrzałem dwa odcinki anime i z całego serca znienawidziłem produkcję. Finala X dorwałem ostatnio na PS4 ale pewnie wersję PC sobie sprawę żeby mieć całą kolekcję na jednym systemie.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l No to ograj gre, bo nie mam słów jak bardzo Anime rozni sie od gry. No poprostu Kalafior. Gierka to ładna cycata blondyna, Anime to stara baba z bazaru, z ropą na nosie z nie umytymi nogami, które czuć az pod PKS'em.
Opublikowano 8 grudnia 20159 l 5 gier z wycieku oficjalnie potwierdzone - Guilty Gear Xrd Premiera 9 Grudnia 2015 - River City Super Sports Challege ~All Stars Special~ Grudzine 2015 - BlazBlue Chrono Phantasma Extend Luty 2016 - TMelty Blood Actress Again Wiosna 2016 - Under Night In-Birth Exe Lato 2016 Wiecej info: http://arcsystemworksu.com/arc-system-works-releasing-5-titles-on-steam-by-summer-2016/