Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

tak sie zastanawiam... jak by tak obcenili steam controller :oh_you:  to za ile byłbym wstanie łyknąć tego cudaka

Opublikowano

Każdemu, kto chce sobie kupić Steam Controller - odradzam. Poczekajcie na wersję ze zwykłym krzyżakiem, d-padem, po lewej stronie, bo ten cudacki touchpad jest mało funkcjonalny. O ile taka wersja w ogóle wyjdzie, oczywiście.

Opublikowano

Mi ciężko po x latach grania na Dual Shocku, przestawić się na ten kontroler. Wygląda ładnie, masywnie, ciężki, wygodnie leży w łapie, no ale weź tu nim celuj w GTA :/

Ile zapłaciłeś za przesyłkę?? Faktycznie jest wliczona w cene pada i mozna to kupić za te 50 euro ?

Opublikowano (edytowane)

Nie, wyszło coś 270 zł, nie pamiętam ile dokładnie pobrali, bo byłem w szale zakupowym i płaciłem wszędzie kredytową.
A d-pada tam nie wcisną, bo to coś z lewej strony to takie kółko, jak w starych iPodach, kręcąc można przewijać pasek przewijania.

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

no ponoć jak sie dobrze wykalibruje żyroskop w padzie to idzie pograć w strzelanki, wiadomo cs-a sie nie pogra, ale widziałem na yt jak koleś sprawnie wali głowy w gta 5. aczkolwiek obstawiam że wprawiony gracz konsolowy z podpiętym padem x360 nie będzie gorszy. jak by kosztował te 35 euro to by sie zastanowił, a tak to xd

Opublikowano (edytowane)

Czyli jak masz 'want a game?' to od razu przechodzisz do 'buy the game'. Tyle. :reggie:

Edytowane przez ireniqs
Gość Zaqair
Opublikowano

nie rozumie

Nie ma juz flash/daily sale. Jak dzis gra bedzia miala -66% to tyle bedzie miala przez caly winter sale.

• Plusik 1
Opublikowano

Uber odezwij się na steam to ci dam kartę 8 .

Chciałem ci trade'a wysłać ale nie widzę jej u ciebie w inventory, pewnie dlatego, że trade block na te karty działą. Ale dzięki tak czy inaczej  :lapka:

Opublikowano

Uber odezwij się na steam to ci dam kartę 8 .

Chciałem ci trade'a wysłać ale nie widzę jej u ciebie w inventory, pewnie dlatego, że trade block na te karty działą. Ale dzięki tak czy inaczej  :lapka:

Karty swiateczne sa wymienialne. Jezeli nie ma jej w oknie wymiany, to szarku musial ja dostac za wytworzenie odznaki, gdzie brakujace karty byly kupione na markecie. Wtedy karta bedzie miala 7 dni bana na handel i wymiane.

Opublikowano

Folie straciły na wartości, czy co?

Otwieram booster, który dostałem, a tam dwie zwykłe karty o wartości 0,08€ oraz jedna folia o wartości... 0,09€... Myślałem, że ktoś się rąbnął, a tu widzę kilka sztuk w takiej cenie. Wut?

Opublikowano

Folie straciły na wartości, czy co?

Otwieram booster, który dostałem, a tam dwie zwykłe karty o wartości 0,08€ oraz jedna folia o wartości... 0,09€... Myślałem, że ktoś się rąbnął, a tu widzę kilka sztuk w takiej cenie. Wut?

Nie wiem czy tak zawsze bylo ale teraz sa bardzo dynamiczne ceny, jednego dnia 0,2 euro a nastepnego 0,6,