Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Folie straciły na wartości, czy co?

Otwieram booster, który dostałem, a tam dwie zwykłe karty o wartości 0,08€ oraz jedna folia o wartości... 0,09€... Myślałem, że ktoś się rąbnął, a tu widzę kilka sztuk w takiej cenie. Wut?

Dobrze zarobisz tylko na foliach z chinskich bajek gier* i niektorych tytulow f2p.

* - przynajmniej dopoki gra nie trafi do "anime bundle" na jakies stronie

Edytowane przez kubicz

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Nie, wyszło coś 270 zł, nie pamiętam ile dokładnie pobrali, bo byłem w szale zakupowym i płaciłem wszędzie kredytową.

A d-pada tam nie wcisną, bo to coś z lewej strony to takie kółko, jak w starych iPodach, kręcąc można przewijać pasek przewijania.

Nie chodzi mi o wciśnięcie go, tylko zamianę lewego touch pada na krzyżak, ew. dodatkową zamianę nowego krzyżaka miejscami z analogiem. Grałem na Steam Controllerze dosyć sporo i właściwie jedynym mankamentem jest ten lewy touchpad właśnie.

Opublikowano

Ciekaw jestem jak będzie z jakością obniżek, jeśli teraz całą wyprzedaż jest jedna, stała obniżka. Obym się nie zawiódł.

Jeszcze 3 minuty :obama:

Opublikowano

ej coś nie bangla xd

Opublikowano

no i gdzie ten sale :gayos:

sprytnie, zamiast potem sluchać narzekań, że steam wybuchł podczas początku wyprzedaży, w ogóle jej nie włączyli xD 

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Ostatnio 10 min trzeba bylo czekac az zrobili update.

Opublikowano

Wracamy do biedry po konsole

Aż tak zdesperowany nie jestem.
Opublikowano

Juz jest,tylko store zaliczyl zgon.

Opublikowano

No to wybuchło, jest git

czyli teraz nie będzie żadnych daily, flash, tylko to co się poajwia teraz, to już będzie do końca wyprzedaży?

Opublikowano

Nie bedzie.

Opublikowano

E0172Mh.png

:whistling:

Wishlist nie dziala :/

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

też to widziałem xd jeszcze total anihilation było -195% -4,95 euro

Opublikowano

Nie powalają na razie te promocje, które już się aktywowały. Co nie spojrzę, to -50%, nawet na starocie.

Opublikowano

też to widziałem xd jeszcze total anihilation było -195% -4,95 euro

U mnie jeszcze za niego dopłacają, bo jest za minus 0.26.
Opublikowano

Na jesiennej niektore gry mialy -50% a za kilkanascie minut zmienily sie na wiecej.

Widze ze nie ma zadnego eventu ani gierki, rozczarowanko troche :(

Opublikowano

Nawet własnej wishlisty nie da się obejrzeć bo albo jej nie pokazuje, a jak już się jakimś cudem załaduje to okazuje się pusta XD

Opublikowano

Skryim za 7,5 Euro z dodatkami :banderas:

To są wyprzedaże, a nie ta pańszczyzna u sony!

W ogóle czego można się spodziewać, na czym polegają te bundle promocje??! O co caman z tymi kartami?

W ogóle z gafa

There are stories about what happened.

That there used to be Daily deals..

Flash Sales

International Gifting

It's true...

CoarseUnfoldedAphid.gif

Edytowane przez Starh