Opublikowano 22 grudnia 20159 l Folie straciły na wartości, czy co? Otwieram booster, który dostałem, a tam dwie zwykłe karty o wartości 0,08€ oraz jedna folia o wartości... 0,09€... Myślałem, że ktoś się rąbnął, a tu widzę kilka sztuk w takiej cenie. Wut? Dobrze zarobisz tylko na foliach z chinskich bajek gier* i niektorych tytulow f2p. * - przynajmniej dopoki gra nie trafi do "anime bundle" na jakies stronie Edytowane 22 grudnia 20159 l przez kubicz
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Nie, wyszło coś 270 zł, nie pamiętam ile dokładnie pobrali, bo byłem w szale zakupowym i płaciłem wszędzie kredytową. A d-pada tam nie wcisną, bo to coś z lewej strony to takie kółko, jak w starych iPodach, kręcąc można przewijać pasek przewijania. Nie chodzi mi o wciśnięcie go, tylko zamianę lewego touch pada na krzyżak, ew. dodatkową zamianę nowego krzyżaka miejscami z analogiem. Grałem na Steam Controllerze dosyć sporo i właściwie jedynym mankamentem jest ten lewy touchpad właśnie.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Ciekaw jestem jak będzie z jakością obniżek, jeśli teraz całą wyprzedaż jest jedna, stała obniżka. Obym się nie zawiódł. Jeszcze 3 minuty
Opublikowano 22 grudnia 20159 l no i gdzie ten sale sprytnie, zamiast potem sluchać narzekań, że steam wybuchł podczas początku wyprzedaży, w ogóle jej nie włączyli xD Edytowane 22 grudnia 20159 l przez Lord Astmer
Opublikowano 22 grudnia 20159 l No to wybuchło, jest git czyli teraz nie będzie żadnych daily, flash, tylko to co się poajwia teraz, to już będzie do końca wyprzedaży?
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Na razie przeceny widzę powolotku się włączają. Idę zjeść obiad i oglądać The Office.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Nie powalają na razie te promocje, które już się aktywowały. Co nie spojrzę, to -50%, nawet na starocie.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l też to widziałem xd jeszcze total anihilation było -195% -4,95 euroU mnie jeszcze za niego dopłacają, bo jest za minus 0.26.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Na jesiennej niektore gry mialy -50% a za kilkanascie minut zmienily sie na wiecej. Widze ze nie ma zadnego eventu ani gierki, rozczarowanko troche
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Meh ... Liczyłem na dobre promo na far cry 4 albo unity a tu jak na razie lipka.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Nawet własnej wishlisty nie da się obejrzeć bo albo jej nie pokazuje, a jak już się jakimś cudem załaduje to okazuje się pusta XD
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Skryim za 7,5 Euro z dodatkami To są wyprzedaże, a nie ta pańszczyzna u sony! W ogóle czego można się spodziewać, na czym polegają te bundle promocje??! O co caman z tymi kartami? W ogóle z gafa There are stories about what happened. That there used to be Daily deals..Flash SalesInternational GiftingIt's true... Edytowane 22 grudnia 20159 l przez Starh
Opublikowano 22 grudnia 20159 l To teraz jak dzisiaj wskoczyły te promo wszystkie. tak zostaną do końca winter sale?