blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Czemu kurna nie braliscie udziału w forumkowym Mikołaju. Czemu blacharz roku nie brał z nami udziału? były boty i nintendofagi zabrakło tylko jakiegoś klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 A nie wiedziałem jak to dokładnie się potoczy. I szczerze mówiąc, myślałem, że będą to głównie gifty za max 5 ojro, a tu widzę ktoś dostał np. Wieśka trzeciego. Może to dobrze, że nie brałem udziału, bo bym kupił komuś jakiegoś Saint Rowa za 5 ojro, czy inną tanią gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) ja też nie szalałem portfel nie z gumy ( za dużo gier i książek przed świętami zachomikowałem) ale starałem się trafić w top 3 obdarowanego. Na pierwszym miał grę za 49 euro to złapałem się drugiego miejsca i tam był hard west za o wiele mnie euro. Dodatkowo dorzuciłem grę którą miał na wish liście ale daleko ale dla mnie była to goty 2014. Nie liczy się ilość kasy wydana a sam prezent To że niektórych stać na więcej to tym lepiej dla obdarowanych Coś sobie też kupiłem. Hard West. Dawno na tą grę polowałem i myślę że na tym zakończę moje zakupy. Interesuje mnie z nowości jeszcze valhalla Hills i Kingdom. Valhalla jednak za droga a kingdom spokojnie mogę kupić jak będę chciał zagrać bo i promocja żadna na tej wyprzedaży. Edytowane 23 grudnia 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Zakupy z dziś: Starships (do ostatniej Civki) Sunless Sea Breach and Clear: Deadline Poszlo niecałe 20 euro. Zobaczmy ile wydam do konca promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 773 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Jak ktoś zebira te karty z sale'a to mam do oddania 6(folia xd), 7 i 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 To nie kody, chętnie przyjmę. Czekam na komentarze o "sępie". Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 tomzacz jesteś prawdziwym cebulowym rycerzem, a nie jakimś tam sępem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Jedyne posty związane z przygarnianiem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Pamiętajcie by nie karmić sępów bo się zleci więcej. Wierze w was Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Dajcie jakies karty albo gry za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Zakupy z dziś: Starships (do ostatniej Civki) Sunless Sea Breach and Clear: Deadline Poszlo niecałe 20 euro. Zobaczmy ile wydam do konca promocji. zacznij od sunless sea gra jest kozak ale w(pipi)i cię szybko to pograsz w coś innego i znowu do niej wrócisz. Niezły hardcore jest ale do tego klimat mega . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Pamiętajcie by nie karmić sępów bo się zleci więcej. Wierze w was Panowie. dajcie jakąś gierkę za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Zrócie mi prezent na święta Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Polecam Undertale i Kingdom wszystkim. Niby obie gry to pikseloza ale jakie to jest dobre. Odstawiłem Idle mastera tak mnie wciągnęły że nawet o xenoblade nie myślę. Undertale to mały rpg o którym już pewnie każdy wie. Kingdom natomiast to pełen adrenaliny symulator władcy. Masz dzień w którym budujesz i noc w której się modlisz czy to co zbudowałeś wystarczy . Giniesz i na nowo zaczynasz nowym władcą. Mój rekord to 16 dzień. Miód i malina . Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Taki dobry ten Kingdom? To musze sobie kiedys kupic bo mi narobiles smaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 pomyśl o połączeniu tower defense z dont starve i setllersami Ta gra to perełka. Po to kupuje pixela i cda aby o takich grach się dowiadywać bo gdybym tylko psx extreme czytał to bym żył assasynami czy codami . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 pomyśl o połączeniu tower defense z dont starve i setllersami Ta gra to perełka. Po to kupuje pixela i cda aby o takich grach się dowiadywać bo gdybym tylko psx extreme czytał to bym żył assasynami czy codami . i undertale i kingdoma mam w whishliscie, wiesz co masz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Nie stać mnie jestem biednym blacharzem który marzy o delux edycji battlefronta czy cod'a na ps4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Nie stać mnie jestem biednym blacharzem który marzy o delux edycji battlefronta czy cod'a na ps4 przy takich perełkach nadal masz ochotę na raka? Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Ja właśnie czaje się żeby kupić jeszcze jakieś piksele i te dwie gry najbardziej mnie ciągną. Ale wybiore chyba Undertale a Kingdom poczeka razem z Shovel Knightem i Jotunem aż trochę zmniejsze backlog bo doba ma niestety tylko 24h Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Ja właśnie czaje się żeby kupić jeszcze jakieś piksele i te dwie gry najbardziej mnie ciągną. Ale wybiore chyba Undertale a Kingdom poczeka razem z Shovel Knightem i Jotunem aż trochę zmniejsze backlog bo doba ma niestety tylko 24h BIER SHOVELA Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Ja właśnie czaje się żeby kupić jeszcze jakieś piksele i te dwie gry najbardziej mnie ciągną. Ale wybiore chyba Undertale a Kingdom poczeka razem z Shovel Knightem i Jotunem aż trochę zmniejsze backlog bo doba ma niestety tylko 24h BIER SHOVELA Gurva no myślałem co tu wybrać, zdecydowałem się w 100% na Undertale w końcu a teraz znów myślę o tej łopacie, weź tak nie rób co w takim wypadku pewnie wezme obie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 nie grałem w undertale (nie mam hajsów ), ale shovel to geniusz gra, więc będziesz sobie pluł w brodę jak nie wezmiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Po Twoim opisie Kingdom brzmi kozak, musze jutro po karpiu obadac czy gierka warta grzechu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Póki co nic nie kupiłem. Ciekawe jak długo wytrzymam ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi