Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W dwójeczke zarywaliśmy nocki na gierkach z kumpelkami, trójka chu.yem wiała, nie polecam

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 703,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

A co to jest? :/

Stronę widziałem.

Opublikowano

achievementy nalicza i punkty daje itp jestes fajny bo lepszy niz reszta znajomych :D

Edytowane przez Łidżet

Opublikowano

A, coś jak te punkty na Xboxie. :D

Opublikowano

Najpierw trzeba byc znajomymi na steam chyba.

EDIT: A jednak nie XD

Edytowane przez Łidżet

Opublikowano

Czy steamowa wyprzedaż to najkorzystniejsze miejsce na zakup pozostałych epów Life is Strange, czy można wyłapać gdzieś taniej?

Opublikowano

Daj im zarobić bo gra warta tego :_;

Opublikowano

a ja finalnie kupiłem AoE II HD :lapka:

ALE, chcę jeszcze kupić AoM EX albo AoE III CE

Co wybrać? :dog:

Opublikowano

Czy steamowa wyprzedaż to najkorzystniejsze miejsce na zakup pozostałych epów Life is Strange, czy można wyłapać gdzieś taniej?

Wchodzisz tu:

https://steamcommunity.com/groups/groupbuys/discussions/9/451848854984104075/

Dodajesz tego goscia alphabetsoup do kolegow, prosisz go o kupienie Ci life is strange season pass ze sklepu Australijskiego square enix za 6.5$, wysylasz mu kase na paypal = profit.

Opublikowano

Dawno temu jak Steam mial lepsze przeceny mozna bylo kupic kompletne DLC za 680zl :banderas:

Wahałem sie wtedy ;)

Opublikowano

zdaje sie kiedys jak robili loterie swiateczne w czasie sale gdzie mozna bylo wygrac top10 swojej wishlisty to koles ktory to wygral mial wlasnie to train simulator complete pack. profit :P

Opublikowano

Kiedys to byla loteria na wszystkie gry na steam, to jest dopiero profit wygrac 3000+ gierek

Opublikowano

Kiedys to byla loteria na wszystkie gry na steam, to jest dopiero profit wygrac 3000+ gierek

to chyba na samym poczatku istnienia steama skoro tylko 3000 gierek :P

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Ktos tam pisal po co komu te gemy...no ja wlasnie przerobilem tapetki na gemy, zrobilem sobie kreatorem kart paczuszke do japonskiej gierki i wypadla foliowana odznaka warta 1.30 euro oraz 2 inne karty warte okolo 0.4 euro wiec w sumie lekko ponad 2 euro w kieszeni :banderas:

Opublikowano

Ktos tam pisal po co komu te gemy...no ja wlasnie przerobilem tapetki na gemy, zrobilem sobie kreatorem kart paczuszke do japonskiej gierki i wypadla foliowana odznaka warta 1.30 euro oraz 2 inne karty warte okolo 0.4 euro wiec w sumie lekko ponad 2 euro w kieszeni :banderas:

a ile straciles hajsow na zrobieniu gemow zamiast sprzedaniu kart/tapet? :gayos:

Opublikowano

to chyba na samym poczatku istnienia steama skoro tylko 3000 gierek :P

2012 jak dobrze pamietam, zanim japonskie gierki zaczely sie pojawiac :P

Opublikowano

Hej, jaka to była stronka, co zliczała w jakie gry na stemie graliśmy ile czasu, a w jakie w ogóle?

Bo myślę, by sobie jednak oczyścić bibliotekę z kilku crapów (tj. tytułów, które dostałem i mi sięzdublowało, jak np. GTA na Maca, czy inne w które "grałem 3 minuty".).

Edytowane przez grzybiarz