Opublikowano 17 stycznia 20169 l Olewaja bo bol pupy maja. Sluchajcie chlopcy, nie zamierzam wywolywac zadnych wojenek, tylko napisalem co sadze o tej usludze. Strach podpiac karte kredytowa bo jeszcze zostanie oczyszczona. Na sprzetach konkurencji mam podbieta karte, poniewaz zdaje sobie sprawe ,ze jest tam bezpiecznie.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l poniewaz zdaje sobie sprawe ,ze jest tam bezpiecznie. Sony online entertainment services, 2011: 102 million records compromised
Opublikowano 17 stycznia 20169 l poniewaz zdaje sobie sprawe ,ze jest tam bezpiecznie. Sony online entertainment services, 2011: 102 million records compromised Mamy rok 2016. Duzo sie pozmienialo na lepsze dzieki podwyzce za PS+. Serwery dzialaja stabilniej no i czuje sie bezpieczniejszy. Juz skonczylem. Edytowane 17 stycznia 20169 l przez Mroku333
Opublikowano 17 stycznia 20169 l poniewaz zdaje sobie sprawe ,ze jest tam bezpiecznie. Sony online entertainment services, 2011: 102 million records compromised Miałem wtedy kartę podpiętą Nigdy nie będę płacił za multi. Nawet WoW co mi się bardzo podoba może z 2 miesiące opłacałem i koniec.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Teraz chyba jest trochę inaczej. Jak ostatnio płaciłem za coś kartą to mnie przekierowało na stronę banku i musiałem smsowo potwierdzić transakcję
Opublikowano 18 stycznia 20169 l http://store.steampowered.com/app/413410/ Premiera w lutym. Ale ten amerykański dubbing jest straszny... Dobrze, że jap też będzie do wyboru.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l można miec to samo konto steam na dwóch różnych komputerach? trzeba przepisywac jakieś licencje, czy po prostu sciaga sie stema i jechane?
Opublikowano 18 stycznia 20169 l no k,urwa, jasne że można. Masz nawet in-home streaming, czyli jak na dwóch maszynach w jednej sieci się zalogujesz, to możesz uruchomić gierkę na mocniejszej i streamować obraz do słabszej.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l można miec to samo konto steam na dwóch różnych komputerach? trzeba przepisywac jakieś licencje, czy po prostu sciaga sie stema i jechane? Wysyła tylko kod na mejla, który trzeba wklepać na "nowej" maszynie.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Można na Steamie sprawdzić, które tytuły z naszej biblioteki posiadają wersję na Linuksa? Tęsknie za linuchem, ale martwię się o gierki.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Wiem, że w sklepie na dole masz wymagania co do gry i można zobaczyć czy jest pole dla Linuksa.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Nie wiem jak na Linuksie ale na macu mozna sobie odfiltrowac gry które działają na macu w apce steama
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Na linuksie wyswietla w bilbliotece tylko gry ktore beda dzialac, ale poza Linuksem to nie wiem.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l http://www.miastogier.pl/wiadomosc,32642.html Ciekawe czy bedzie na konsole
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Ja pier,dolę, to farmienie mnie do szału doprowadza. 7h żeby wyfarmić karty z gierki O_o grubego chyba poyebało
Opublikowano 22 stycznia 20169 l no ale po co to farmic i na co gdzie sie podzial sens i duch zwykłego grania? po chuy te karty? wpadno to fajno - nie to trudno
Opublikowano 22 stycznia 20169 l no ale po co to farmic i na co gdzie sie podzial sens i duch zwykłego grania? po chuy te karty? wpadno to fajno - nie to trudno WINCYJ GIEREK
Opublikowano 23 stycznia 20169 l no ale po co to farmic i na co gdzie sie podzial sens i duch zwykłego grania? po chuy te karty? wpadno to fajno - nie to trudno 14 euro uzbieralem w 5 dni z tych kart Edytowane 23 stycznia 20169 l przez Velius