Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Olewaja bo bol pupy maja. 

Sluchajcie chlopcy, nie zamierzam wywolywac zadnych wojenek, tylko napisalem co sadze o tej usludze. Strach podpiac karte kredytowa bo jeszcze zostanie oczyszczona. Na sprzetach konkurencji mam podbieta karte, poniewaz zdaje sobie sprawe ,ze jest tam bezpiecznie. 

Opublikowano (edytowane)

poniewaz zdaje sobie sprawe ,ze jest tam bezpiecznie.

Sony online entertainment services, 2011: 102 million records compromised :yao:

Mamy rok 2016. Duzo sie pozmienialo na lepsze dzieki podwyzce za PS+. Serwery dzialaja stabilniej no i czuje sie bezpieczniejszy.

Juz skonczylem.

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano

poniewaz zdaje sobie sprawe ,ze jest tam bezpiecznie. 

Sony online entertainment services, 2011: 102 million records compromised :yao:

Miałem wtedy kartę podpiętą :( Nigdy nie będę płacił za multi. Nawet WoW co mi się bardzo podoba może z 2 miesiące opłacałem i koniec.

Opublikowano

Teraz chyba jest trochę inaczej. Jak ostatnio płaciłem za coś kartą to mnie przekierowało na stronę banku i musiałem smsowo potwierdzić transakcję

Opublikowano

można miec to samo konto steam na dwóch różnych komputerach? trzeba przepisywac jakieś licencje, czy po prostu sciaga sie stema i jechane?

Wysyła tylko kod na mejla, który trzeba wklepać na "nowej" maszynie.

Opublikowano (edytowane)

no ale po co to farmic i na co

gdzie sie podzial sens i duch zwykłego grania? po chuy te karty? wpadno to fajno - nie to trudno

14 euro uzbieralem w 5 dni z tych kart :Coolface:

Edytowane przez Velius