Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Grałem swego czasu w DE:HR offline i acziwy wpadły przy pierwszym połączeniu z netem.

Może zależy od gierki :dunno:

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Na steamgifts pojawiło się mnóstwo giwałejów z System Shock 2 i To the Moon. Czy pojawiły się jakieś bundle z tymi grami ?

Opublikowano

Tak, pojawił się.

Tak przy okazji, to gdzieś podobno można było wygrać jakieś dobre gry za darmo. Niestety przegapiłem to. :(

Opublikowano

Mam na steamie 63 karty. Tylko jedna warta jest 2 euro a reszta to jakieś super grosze. Najdroższa jest z Jezusem. Przypadek?

Opublikowano

Podobno mozna bylo dzis w krotkim okresie czasu nabyc Steam Controller ze znizka 40% czyli 32 euro.

Opublikowano

Za(pipi)iście, ciekawe z jakiej to okazji?

"Lunar New Year Sale"

Zaprawdę, bardzo ciekawe...

Opublikowano

prawie cala moja wish lista na wyprzedazy, a dzis wyplata byla xd oj zaboli

Opublikowano

Wpadł Volgar i Bully :newell: :czesc:

Opublikowano

biore D4, Undertale i Planetarian, wiec chyba nie, mialem nie kupowac na zapas. 

Opublikowano

Myślę nad This War of Mine albo The Wolf Among Us. :P Coś jeszcze ciekawego znaleźliście?

Opublikowano

w elite dangerous mozna jakos casualowo pograc, czy to pozeracz czasu jak eve online? w jakas kosmiczna strzelanke w klimatach colony wars bym pogral

Opublikowano

co polecacie na promo tak do 5 ojro? gatunek nie gra roli :lapka: choć szukam czegoś... zręcznościowo/logiczno/indiecoś

najlepiej na długie godziny

Edytowane przez Lord Astmer