Opublikowano 28 stycznia 20169 l Grałem swego czasu w DE:HR offline i acziwy wpadły przy pierwszym połączeniu z netem. Może zależy od gierki
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Sunless Sea free weekend jak ktos chce obadac gierke: http://store.steampowered.com/app/304650?snr=1_41_4__42
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Na steamgifts pojawiło się mnóstwo giwałejów z System Shock 2 i To the Moon. Czy pojawiły się jakieś bundle z tymi grami ?
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Tak, pojawił się. Tak przy okazji, to gdzieś podobno można było wygrać jakieś dobre gry za darmo. Niestety przegapiłem to.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Sunless Sea free weekend jak ktos chce obadac gierke: http://store.steampowered.com/app/304650?snr=1_41_4__42 Polecam mocno:)
Opublikowano 3 lutego 20169 l Mam na steamie 63 karty. Tylko jedna warta jest 2 euro a reszta to jakieś super grosze. Najdroższa jest z Jezusem. Przypadek?
Opublikowano 4 lutego 20169 l Podobno mozna bylo dzis w krotkim okresie czasu nabyc Steam Controller ze znizka 40% czyli 32 euro.
Opublikowano 5 lutego 20169 l Za(pipi)iście, ciekawe z jakiej to okazji?"Lunar New Year Sale" Zaprawdę, bardzo ciekawe...
Opublikowano 5 lutego 20169 l prawie cala moja wish lista na wyprzedazy, a dzis wyplata byla xd oj zaboli
Opublikowano 5 lutego 20169 l biore D4, Undertale i Planetarian, wiec chyba nie, mialem nie kupowac na zapas.
Opublikowano 5 lutego 20169 l Myślę nad This War of Mine albo The Wolf Among Us. Coś jeszcze ciekawego znaleźliście?
Opublikowano 5 lutego 20169 l Unity tylko przecena 15.99 meeh ale mam straszna ochote na assasyna to pewnie łykne
Opublikowano 5 lutego 20169 l w elite dangerous mozna jakos casualowo pograc, czy to pozeracz czasu jak eve online? w jakas kosmiczna strzelanke w klimatach colony wars bym pogral
Opublikowano 5 lutego 20169 l co polecacie na promo tak do 5 ojro? gatunek nie gra roli choć szukam czegoś... zręcznościowo/logiczno/indiecoś najlepiej na długie godziny Edytowane 5 lutego 20169 l przez Lord Astmer