Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurna jako iż nie kupiłem witness. Mam 12 euro w portfelu z kart i jak tu nic nie kupować :D Zastanawiam się nad valhalla hills ale nadal 20 euro. Tęsknie za settlersami. Myślę też nad dreamfall chapters, Galactic Civilization 3 i shadowrun honk kong.

W GC 2 spędziłem ponad 100 h  kusi ....

Opublikowano (edytowane)

jak zbierze 8 różnych to ma secik dzięki któremu lvl zwiększa i niektórych to rajcuje. Sprzedajesz na ryneczku

Ok valhalla hills odradzam kupować. Będzie w sprzedaży w pudełku za 59 zł z bonusowym wydaniem od 15 lutego. Uff dobrze że sprawdziłem przed kupnem ;)

Edytowane przez blantman
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Przewaznie sa ok, pokazuje Ci najnizsza cene jaka obecnie ktos wystawil.

Ludzie kupuja i zbieraja wirtualne odznaki, niektorzy wydaja na to 500$ dziennie bo ich stać, bogatemu nie zabronisz. Ja osobiscie sprzedalem ostatnio kilka kart z japonskich gierek i wpadlo 12 euro. Nie powiem ile bym mial gdybym sprzedal wszystkie karty z moich 1000+ gier bo to nieprzyzwoite bedzie :cool:
Edytowane przez Velius
Opublikowano

skiny do broni w csie za gruby hajs, wirtualne karty :dynia:

mam steama od 3 lat a nawet nie wiedziałem, że tam jest jakiś rynek i karty

pare mi się uzbierało z Civa 5, Hotline Miami i City Rampage, ale za jakieś groszaki nie będę tego narazie gonił

Opublikowano

skiny do broni w csie za gruby hajs, wirtualne karty :dynia:

Sa jeszcze itemy z Dota 2, dla przykladu po sprzedaniu kilku rzadkich itemow z letniego wydarzenia w 2012 roku dostalem...no duzo. Sprzedalem tez czapke do TF2 ktora dostalem za event na winter sale, tez wpadlo duzo.

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Panowie jak refundować?

(pipi) kupiłem finala siódemkę jak człowiek, a raz, że mi nie działa na padzie, a dwa, że gra zachowuje się tak, jakbym miał ciągle wciśniętą górę na klawiaturze. A mogłem zaje,bać roma z PSXa ;/

ok już mam

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

NA sklepie, chyba nawet piszą o niekompatybilności z nowszymi Windowsami. Możesz grę zwrócić i czekać jakoś tydzień na zwrot kasy.

Ja właśnie kupiłem White Night za 3,7 euro (było na okładce pixela) i Never Alone za 3 euro.

ps. jeszcze możesz wejść do folderu z gierkami steam:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common (zazwyczaj taki) i uruchomić grę w trybie zgodności z jakimś starszym Windowsem.

Edytowane przez grzybiarz