Opublikowano 14 lutego 20169 l Dzieki Raven - musialem poczekac, juz moge wysylac zaproszenia. Edytowane 14 lutego 20169 l przez easye
Opublikowano 15 lutego 20169 l Cały czas nie wiem czy easye trolluje czy naprawdę gra na pc. Wczoraj widziałem go pykającego w Life is Strange, więc to raczej nie jest trolling . Edytowane 15 lutego 20169 l przez raven_raven
Opublikowano 17 lutego 20169 l Na Kinguin radze brać to ubezpieczenie przy kupnie. Nie lubie tam kupować, nigdy nie wiadomo co to za klucze.
Opublikowano 17 lutego 20169 l http://store.steampowered.com/app/437350/- taka ciekawosta, sam multik CoD BO 3 do kupienia za 15 ojro, wycięty single, zombie. Dodatkowo brak wsparcia dla systemu prestiży i modów co jest chyba największym strzałem w stopę. Upgrade do pełnej wersji 45 ojro więc i tak kompletnie nieatrakcyjne dla Polaków, na allegro pełna gra jest do dostania za 130zł.
Opublikowano 17 lutego 20169 l Na Kinguin radze brać to ubezpieczenie przy kupnie. Nie lubie tam kupować, nigdy nie wiadomo co to za klucze. Kupilem tam troche gierek i nie mialem problemow. Raz mi klucz nie dzialal (nie mialem wykupionego tego shielda) zaznaczylem to, koles podeslal drugi, ktory znowu nie dzialal i od razu po tym zwrocil kase na paypala, no ale faktycznie pochodzenie kluczy to zagadka
Opublikowano 18 lutego 20169 l Panowie - jak to jest z nowym Tomb Raiderem, bo widze, ze moge kupic go na plycie, na stemie, w sklepiku Xboxa ? On ma wspolne osiagniecia wszedzie (Xbox Live i Steam ). Wersje na plycie mozna odsprzedac, czy gry na PC maja jednorazowe kody aktywacyjne ?
Opublikowano 18 lutego 20169 l Wersje na plycie mozna odsprzedac, czy gry na PC maja jednorazowe kody aktywacyjne ? lol możesz założyć oddzielne konto dla tej gry a potem spylić
Opublikowano 18 lutego 20169 l Zależy od gry np kupując wiedźmina możesz grać bezpośrednio z płyty albo wbić kod na gog-u. Ale Tomb Raider jest chyba steamworks ?
Opublikowano 18 lutego 20169 l https://www.steamprices.com/eu2/tracker?p=3 Usunięcie regionu EU2 (czyli ten na którym byliśmy) na Steamie. Co to znaczy? Podrożenie gierek. The Talos Prin(nene)le dwa razy drożej!? CO!?
Opublikowano 18 lutego 20169 l Usunęli region EU2 (czyli m. in. ten w którym byliśmy), niektóre gierki w chooy podrożały, a tanie i tak nie były O_o Podobno to przez regulacje Unii. Ja się tylko pytam gdzie jest regulacja mówiąca o tym, że powinniśmy wszyscy zarabiać 5x więcej żeby być na równi z zachodem.
Opublikowano 18 lutego 20169 l W sumie EU2 to był syf od początku. Włochy, Portugalia, Grecja w tym samym worku co Polska, Rumunia i Serbia. Kogoś je,bło z tym podziałem . Tak trudno spojrzeć gdzie przebiegała żelazna kurtyna?
Opublikowano 18 lutego 20169 l Czyli teraz tylko VPN? Nigdy z tego nie korzystałem. Nie dość, że gry w cyfrowej dystrybucji kosztują więcej niż te w pudełku, to jeszcze mają podrożeć Wdziałem dzisiaj Street Fightera w edycji Deluxe za 89 ojro!
Opublikowano 18 lutego 20169 l (pipi)a żal. Nie mogą zrobić EU3 i dać tam Polskę, Rumunię, Czechy, Słowacje, (pipi) wie kogo? Jakoś Rosja ma swoją walutę i wychodzi im taniej (pipi)a smutno mi
Opublikowano 18 lutego 20169 l easye kupił blache i nagle... nie żeby to miało jakiś związek... tak tylko mówie...
Opublikowano 18 lutego 20169 l Z innej beczki, Danganronpa wylądowała na STEMie. Glorious 60fps. Wszystko chodzi zdecydowanie szybciej niż na Vicie. Sterowanie mysz + klawiatura nie jest idealne, ale i tak dobre. Gra ruszy na tosterze. Soundtrack (Despair in Stereo) trochę z dupy, bo to jakieś remiksy dziwne, a nie faktyczna muza z gry.
Opublikowano 18 lutego 20169 l Mniej dołujący temat w sklepach można kupić kilka goty indyczków w ładnych wydaniach taniej niż na steam o wiele taniej : Hard West, Valhalla Hills, Darkest Dungeon czy LAyers of Fear . Gdybym nie miał co poniektórych to bym brał. Szczególnie polecam darkest dungeon. Oczywiście wszystkie mają kody steam w opakowaniach Edytowane 18 lutego 20169 l przez blantman
Opublikowano 18 lutego 20169 l Z innej beczki, Danganronpa wylądowała na STEMie. Glorious 60fps. Wszystko chodzi zdecydowanie szybciej niż na Vicie. Sterowanie mysz + klawiatura nie jest idealne, ale i tak dobre. Gra ruszy na tosterze. Soundtrack (Despair in Stereo) trochę z dupy, bo to jakieś remiksy dziwne, a nie faktyczna muza z gry. Na cholere Ci 60fps w damganronpie?