Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Na cholere Ci 60fps w damganronpie?

Ale co Cię to tak poruszyło? Wszelkie animacje są przez to płynniejsze. Kończę obecnie wersję PSV i mam bezpośrednie porównanie. Nawet taki "szczegół" jak animacje po wejściu do pomieszczeń są znacznie szybsze, co mnie akurat bardzo odpowiada, bo na PSV szlag mnie czasem trafiał, gdy oglądałem to samo po raz n-ty. Wersja z Vity też pamiętam spowalniała miejscami.

Zresztą, lepiej mieć, niż nie mieć 60fps. Stwierdzam tylko fakt, bo różnicę widać od razu, nawet jeśli do samej gry więcej klatek nie jest potrzebne.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 703,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Nic mnie nie poruszylo, po prostu zdziwiłem się, że 60fps ów robi cokolwiek w tej grze ;-)

Opublikowano

No wygląda lepiej, i działa płynniej, czasem szybciej, co widać od razu. Zresztą to nie Console Wars, żeby dyskutować o praktycznej funkcji większej ilości klatek. ;)

Na razie jestem bardzo zadowolony z portu PC ogólnie, tyle co widziałem. Zakładam, że rozprawy także będą wygodne, a celowanie myszą zgrabniejsze.

No a tak w ogóle, kto nie ograł tej pozycji na PSV, ten niech rozważy zakup, jak nie teraz, to w przyszłości. Proponuję nie oglądać anime, nie czytać spoilerów, a gwarantuję, że wrażenia będą pozytywne.

Opublikowano

no jasne, danganronpa zawsze na propsie ^_^ nieważne w jakiej postaci 

PS ładnie ceny na STIMIE skoczyly :obama: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

@blantman: a za ile widziałeś w sklepach Darkest Dungeon?

wiesz ceny nie widziałem bo już mam leżało obok na półce z valhalla hills (69 zł) i Layers of Fear (59 zł) . Był też tam hard west no ale tu też ceny nie widziałem bo mam już grę :)

Opublikowano

Zgłosiłem tydzień temu zwrot za gierke na steamie, po godzinie dostałem maila, że zwrócą a hajsu na koncie dalej nie ma.

Pisać do nich, czy to normalne i pinionżki wpływają później?

Opublikowano

Normalne parę dni się czeka

Opublikowano

Tak przeglądam recenzje na Steamie i ładną recenzje ktoś 'nasmarował' na grę od Ubi:

░░░░░░░░░░░█▀▀░░█░░░░░░
░░░░░░▄▀▀▀▀░░░░░█▄▄░░░░
░░░░░░█░█░░░░░░░░░░▐░░░ 
░░░░░░▐▐░░░░░░░░░▄░▐░░░
░░░░░░█░░░░░░░░▄▀▀░▐░░░ 
░░░░▄▀░░░░░░░░▐░▄▄▀░░░░ 
░░▄▀░░░▐░░░░░█▄▀░▐░░░░░ 
░░█░░░▐░░░░░░░░▄░█░░░░░ 
░░░█▄░░▀▄░░░░▄▀▐░█░░░░░ 
░░░█▐▀▀▀░▀▀▀▀░░▐░█░░░░░ 
░░▐█▐▄░░▀░░░░░░▐░█▄▄░░░ 
░░░▀▀░▄Ubisoft ▄░░▐▄▄▄▀░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Opublikowano

Raz widziałem dobrą reckę na steamie jakiejś gry - "Najciekawszym elementem tej gry było jak włączały się wibracje i przykładałem sobie pada do mojego chu'ja"  :sorcerer:

Opublikowano

Grał ktoś w Torchlight 2. Naszła mnie ochota na coś podobnego do Diablo, a akurat jest promocja za 5euro.

Opublikowano

Oprócz Path of Exile jeden z lepszych reprezentantów tego gatunku. Za tą cenę zdecydowanie warto. Zależy tylko czego szukasz i jak bardzo znasz się na tym gatunku, bo dokładnie to Diablo nie jest, więc żebyś się nie zawiódł/zdziwił paroma rzeczami.

Opublikowano

Jakimi np. ? Ogolnie szukam jakiegos przyjemnego tytulu do odmozdzenia po ciezkim tygodniu pracy.

Tego typu dungeon crawler by mi odpowiadal, ale z tego co widze Path of Exile jest w ogole darmowy ? Ktory podobal Ci sie bardziej ?

Opublikowano

Path of exile coś pięknego, lepsze dla mnie niż Diablo. Tzn. ma więcej z diablo niż diablo 3 xD

Edytowane przez Widget

Opublikowano

Zainteresuj się Grim Dawn. Wczoraj miało premierę. Cena niewygórowana i opinie bardzo dobre.

Opublikowano

PoE mimo ze darmowy to zostawia konkurencje w tyle. Za tydzien nowy dodatek

Opublikowano

PoE fajne, rozbudowane chyba az za bardzo, bylem tak zagubiony ze nawet nie wiedzialem jak postac rozwijac

Opublikowano

Nie no PoE mega kocor! porownalem z demoem Torchlight i odpuscilem sobie zakup.

Opublikowano

Pomyślałem sobie, PoE u mnie nie pójdzie, w końcu integra itp, a tu niespodzianka i działa niespodziewanie dobrze... nienawidzę was...

Opublikowano

4 marca nowy update z nową ligą to będzie można razem pograć ;)

Opublikowano

Gra jest w jakimś stopniu zmodyfikowana. Wiecej exp albo trudniejsi przeciwnicy. Ludzie tworza od nowa postacie i graja o to kto najszybciej wbije lvl albo coś. Pod koniec ligi postac chyba przechodzi na zwykly serwer.