Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Jakis koles otworzyl sobie paczke kart na Steam i dostał przekaz od Gabena:

0cda2c861f.png

Opublikowano

MIalem problem z kluczem Dooma kupionym u Pingwinów. Kupiłem drugi, aktywowałem, ale gra pomimo tego, że wyświetla się w bibliotece nie jest widoczna w profilu/wszystkie gry.

Osiągnięcia i aktywność z tej gry także nie są widoczne na moim profiu. Mial ktos kiedys podobny przypadek ?

Opublikowano

Pewnie kupiłeś ruski czy tam brazylijski klucz.i Teraz jest na Steamie coś takiego, że osiągnięcia z innego regionu nie wyświetlają się jak jesteś poza nim. Nie wiem czy tak jest z każdym tytułem ale niektóre gry zakupione poza Polską nie wyświetlają się poprawnie na moim Steamie.

Opublikowano

Nope - klucz World Wide.

Moze problem jakis na samym stemie sie pojawil - napisze do pomocy technicznej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No to zostaje jeszcze wariant, że nie dodali Dooma do swojej bazy czy coś  tym stylu. Sprawdź, czy osiągnięcia wyświetlają się u kogoś ze znajomych kto ma Dooma. czasem nie dodają wszystkiego w dniu premiery i dopiero po jakimś czasie achievementy pojawiają się na profilu.

Opublikowano

No osiagniecia chyba ogolnie sa - bo w bibliotece z grami widze ze odblokowalem 3 - problem zaczyna sie gdy chce je podejrzec, przechodzi na moj profil, gdzie nie mam tej gry w ogole w aktywnosciach.

Gre o dziwo mam aktywna w bibliotece, ale jak wejde w swoj profil i po prawej GRY, to nie ma Dooma.

EDIT: widze ze nie tylko ja mam taki problem:

https://www.reddit.com/r/Steam/comments/4j89yz/doom_not_showing_on_activity_feed/

Edytowane przez easye

Opublikowano

Summer sale zaczyna sie 23.06

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Znowu będziecie rozdawać sobie gry jak podczas zimowej wyprzedaży? [emoji14]

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chyba nie. Raczej tylko na winter sale bedziemy to robic. Ale trzeba zapytac zarzadu ;)

Opublikowano

też myślę że w gwiazdka pasuje do tego idealnie a w lato nie każdy ma czas żeby chociaż kompa uruchomić

Opublikowano

Tez jestem za tym zeby to byla tradycja swiateczna. Tylko w tym roku trzeba zapisy wczesniej i zwiekszyc kwote minimalna ktora pojdzie na gry np. 20€.

Opublikowano

Uwazam, ze nie ma sensu nic organizowac. Swieta i gwiazdka to specjalny okres kiedy taka akcja ma wiekszy sens i moze nie jednemu poprawic humor.

Dodatkowo w lato duzo osob wyjezdza. ale jak ktos chce sobie cos zorganizowac na summer sale to przeciez droga wolna :)

Opublikowano

GOG > Stem :cool::lapka: